Kullanıcı mesaj:Zentuk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
D10
Ana sayfa
Mesaj Katkılarım Yapılacaklar Gündemdekiler


AxZ2


Teşekkür ederim. İyivikiler... homonihilis // ileti 16:54, 21 Eylül 2008 (UTC)

Başlık "Nazi Soykırımı" olarak değiştirilsin[kaynağı değiştir]

Başlık "Nazi Soykırımı" olarak değiştirilsin çünkü "Holokost" sadece "Yahudi Soykırımı" için kullanılıyor (Örnek olarak Şalom Gazetesi'nin internet sayfasına bakınız ve birçok başka örneklere). Ayrıca "Holokost" kelimesi Türkçe'de çok nadiren kullanılıyor ve bilinmiyor. Gerçi Türkiye'de halk Yahudilere soykırım yapıldığını da maalesef pek bilmiyor, ama bu ayrı bir konu.

Ayrıca Naziler Yahudiler dışında Çingeneleri, bazı Slavları, sendikacıları, kommünistleri, Sovyet ve Polonyalı askerleri vesaire...öldürdüğünden bu soykırım "Nazi Soykırımı" olarak adlandırılmalı--Kevork Avakiyan

Khutuck görüşüne katılıyorum :Diğer tüm Wikilerde madde adı olarak holokost kullanılmış. Google'dan bakınca da holokost daha çok belgede geçiyor. --kolay gelsin --Zentukmesaj 20:09, 6 Ekim 2008 (UTC)


rock müzik maddesinde taraflılık var.gerekenin yapılmasını arz ederim.--Degazor18 13:54, 19 Ekim 2008 (UTC)

rahm emanuel sayfasının zahmet olmazsa sizden türkçe çevirisini bekliyorum teşekkürler...

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

İlgin için teşekkür ederim. --Cem AVCI 21:06, 3 Nisan 2009 (UTC) Zentukmesaj 20:34, 14 Nisan 2008 (UTC)

  • Merhaba, bu maddede cerdiğiniz bağlantı içeriğinde e-bay sitesiyle ilgili alışverişten bahsediliyor. Konuyla ilgili olduğuna emin misiniz?  Levent İleti Katkılar   20:11, 2 Mayıs 2009 (UTC)
    • Değerli Levent, sayfa 26 Conclusions, sonuç bölümünü değerle. Derin saygılar, kolay gelsin.--Zentukmesaj 11:51, 10 Mayıs 2009 (UTC)

Demirci Kawa Efsanesi[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 23:34, 5 Eylül 2009 (UTC)


Değerli Takabeg siz bana bir teklif ihlal uyarı şabloni gönderdiniz. Bu suç duyurusunu lütfen açıklayın. Kolay gelsin.-- ^-^ Zentukmesaj

Yorum Demirci Kawa Efsanesi[kaynağı değiştir]

Siz Takabeg bana bir teklif ihlal uyarı şabloni gönderdiniz. Bu suç duyurusunu lütfen açıklayın. Kolay gelsin.-- ^-^ Zentukmesaj 09:47, 13 Eylül 2009 (UTC)

Demirci Kawa Efsanesi maddesinin geçmişlerine bakıldığında 31 Mart 2008 tarihinde Kullanıcı:Zentuk tarafından eklenen bu kısım

12 Şubat 2008 tarihli Bugün gazetesinde de yer almakta. Takabeg ileti 12:52, 13 Eylül 2009 (UTC)

Lütfen yorum yaparken diğer yorumlara müdahale etmeyin ya da çıkarmayın. Değişikliğiniz geri alındı. Bu şekilde diğer yorumlara müdahale etmeden oyunuzu kullanabilirsiniz. --Kemal K.ileti 09:59, 13 Eylül 2009 (UTC)

Bu bir tuşlama hatasıydı malesef. ---Zentukmesaj 10:01, 13 Eylül 2009 (UTC)

Cevapları cevap yazacağınız kullanıcının mesaj sayfasına yazarsanız o kişinin görmesi çok daha kolay olur. --Kemal K.ileti 10:06, 13 Eylül 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.
--CnkALTDSmesaj/message 02:42, 2 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Zentuk,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Gokturk2.PNG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 17:40, 22 Ocak 2011 (UTC)

Dosya kaynağı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu grafikteki bilgiler için kaynağınız var mı acaba? Teşekkürler.--Abuk SABUK msj 20:56, 29 Ocak 2012 (UTC)

Sizi özledik Zentuk![kaynağı değiştir]

Zentuk, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:31, 19 Aralık 2014 (UTC)