Kullanıcı mesaj:Egeadanir

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Egeadanir!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin. Khadkhall (mesaj) 15:20, 13 Aralık 2012 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye dini, siyasi, ticari ya da reklam içerikli ya da bir oluşumu tanıtmaya yönelik bağlantılar eklemeyin. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler.
Khadkhall (mesaj) 15:21, 13 Aralık 2012 (UTC)


Yukarıdaki uyarıyı tekrar yapmak gereği hissettim. Lütfen vikipediyi reklam amacıyla kullanmayın lakin sayfa içlerine eklediğiniz gömülü dış bağlantılar ya da yaptığınız gibi bir çok yanlış yönlerdirme sayfaları bir işe yaramayacaktır. Bunun yanında bu sayfayı okumanızın size yardımı olacaktır. İyi çalışmalar Khadkhall (mesaj) 15:30, 13 Aralık 2012 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye dini, siyasi, ticari ya da reklam içerikli ya da bir oluşumu tanıtmaya yönelik bağlantılar eklemeyin. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler.
Khadkhall (mesaj) 11:46, 17 Aralık 2012 (UTC)


Reklamla ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba, Coca Cola'nın sayfasını inceledim ve ona göre bir sayfa hazırladım. Reklam diye silinmesini istemişsiniz. Reklam için ücret de ödeyebilirim. Olmazsa yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

Merhaba, vikipedide reklam yapmak yasaktır. Wikipedia çevrim içi bir ansiklopedidir ve bu amaca ulaşmak için bir araya gelmiş, karşılıklı saygı çerçevesinde yüksek kalitede bir ansiklopedi oluşturmakla ilgilenen kişilerden oluşan çevrim içi bir topluluktur. tanımında da bahsedildiği gibi vikipedi reklam yeri değildir dolayısıyla bu yönde yapılan değişiklikler kullanıcılar tarafından geri alınmakta ya da silinmektedirler. Bu husularda Vikipedi ne değildir ve kayda değerlik sayfalarını okumanızı tavsiye ederim. Bunların yanında vikipedide özgür bir ansiklopedidir dolayısıyla her sayfa herkes tarafından değiştirilebilinir. Örneğin kayda değer bulunan bir kurumla ilgili bir sayfa açıldığında o sayfa zamanla bir çok kişinin katkısını barındıracaktır bu süreç sonunda o kurumun alehine de kaynaklarla desteklenmiş bilgi eklenmiş olabilir. Bunların yanında vikipediye eklenen dış bağlantılar Nofollowdur yani google search gibi programlar bunları link olarak algılamazlar dolayısıyla search sonuçlarında bir değişiklik olmaz. Vikipediye reklam vermenin ya da vermeye çalışmanın hem gereksiz hem de mümkün olamayacağı konusunda gerekli bilgileri aktarabilmişimdir umarım. Son olarakta vikipediye katkı sağlamak isterseniz size gönderilen hoşgeldin mesajını okumanızı tavsiye ederim ve herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz Khadkhall (mesaj) 13:19, 17 Aralık 2012 (UTC)