İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Darkbear writer/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ayı Sözlük sayfası[kaynağı değiştir]

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:59, 29 Ocak 2015 (UTC)

Oluşturduğunuz Sayfa Silinmeye Aday[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Ayı Sözlük sayfası silinmeye aday gösterilmiştir. Eğer isterseniz bu sayfada görüş belirtebilirsiniz. Ama yeni kullanıcı olduğunuz için oy kullanamayacaksınız. Bakınız Vikipedi:Oylama --Turgut46 11:46, 1 Şubat 2015 (UTC)

turgut46 bilgi için çok teşekkürler, yeni olduğum için bilmiyordum. Darkbear writer (mesaj) 14:00, 1 Şubat 2015 (UTC)

Sayın Darkbear writer Yazılarınızın sonuna dört adet tilde ~~~~ koyarsanız imzanız otomatik olarak çıkar. Ya da üstteki kalem simgesine basınız. --Turgut46 14:23, 1 Şubat 2015 (UTC)
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - İkmal (mesaj) 18:10, 1 Şubat 2015 (UTC)


İkmal Bir müsaade eder misin? VikiProje LGBT projesindeki eksik ve tamamlanmayı bekleyen maddeleri tamamlama gayreti içindeyim. Eğer sürekli bana bu şekilde yaklaşacaksan başka bir çözüm yolu bulmam gerekecek! Çalışmamıza müsaade et lütfen, olur mu? Bu şekilde Vikipedi'ye katkı sağlayamam.--Darkbear writer (mesaj) 18:12, 1 Şubat 2015 (UTC)

Mesajınızı düzenlemeniz güzel, fakat üslubunuz hala kamil değil. Kadın Kapısı adlı ticari sitelerinizi madde olarak açmaktan vazgeçmeniz faideli olacaktır. İkmal (mesaj) 18:22, 1 Şubat 2015 (UTC)

--ilave olarak yeni kullanıcı olduğumu biliyorsunuz, sizden "çalışma" şablonu ilave edebileceğimi önermenizi beklerdim. Bizlere köstek değil destek olunuz lütfen, rica ediyorum. --Darkbear writer (mesaj) 19:26, 1 Şubat 2015 (UTC)

Kişisel Saldırılar Yasaktır[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen diğer kişilere karşı kişisel saldırıda bulunmayınız. Vikipedi'nin kişisel saldırılara karşı bir politikası mevcut olup bazı durumlarda, kişisel saldırıda bulunan kullanıcıların Vikipedi'de değişiklik yapmaları hizmetliler tarafından engellenebilir. Diğer kişiler ve katılımcılar üzerine değil, içerik üzerine yorum yapınız. Lütfen sorunları uygun şekilde çözmeye çalışınız. Teşekkürler.--Turgut46 21:48, 1 Şubat 2015 (UTC)


"Kadın Kapısı adlı ticari sitelerinizi madde olarak açmaktan vazgeçmeniz faideli olacaktır. İkmal (mesaj) 18:22, 1 Şubat 2015 (UTC)"

Üstte bulunan ilgili suçlama sebebiyle şikayatte bulunabilirim sanırım. bununla ilgili bir sıkıntı mı var?--Darkbear writer (mesaj) 21:51, 1 Şubat 2015 (UTC)

Belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş ama silinmeye aday sayfalarda ve İkmal'in mesaj sayfasında da kişisel saldırı gördüm. (yavrum gibi) --Turgut46 22:01, 1 Şubat 2015 (UTC)

--uyardı ve hatamı düzelttim. Lakin tarafıma önyargılı ve suçlamalı tavırlar devam ediyor ve hakkım olan şikayet etme işlemini gerçekleştiriyorum. --Darkbear writer (mesaj) 22:12, 1 Şubat 2015 (UTC)

Sizi Anlaşmazlıkların Giderilmesi sayfasına yönlendiriyorum öyleyse. --Turgut46 22:22, 1 Şubat 2015 (UTC)
  • Özür dilemeden geri aldığınız "yavrum" kelimesi ve kişisel saldırınızdan ötürü şikayette bulunacağım. Öte yandan şikayet edeceğinizi söylediğiniz cümlemin de sonuna kadar arkasındayım. Dernekler esasında kar amacında gütmeyen, direkt olarak kara yönelik aktivitesi olmayan kuruluşlardır. Eklemeye çalıştığınız Kadın Kapısı nasıl dernekse sayfa da koca koca reklamlar var. İkmal (mesaj) 11:24, 2 Şubat 2015 (UTC)
  • Derneklerin nasıl işlediği beni ilgilendirmiyor, kendileriyle bir alakam olmadığı için. Derneği araştırarak değerlendirebiliriz, neler yapmış neler yapmamış gibi. Projede doldurulması istenen maddelerde gördüm, doldurmak için de üzerinde çalışıyorum. Bana yaptığın suçlamanın arkasında olman da trajikomik bir vaka. Lakin özür beklemiyorum. Şikayetimin arkasındayım, benimle iletişimde olmazsan sevinirim.--Darkbear writer (mesaj) 13:06, 2 Şubat 2015 (UTC)
Şikayetler şikayet sayfasından bildirilir. Ama en iyi anlaşmazlıkları gidermektir. --Turgut46 13:09, 2 Şubat 2015 (UTC)
  • Şikayetler alanını inceledim, Karar mekanizması da aksak çalışıyor gördüğüm kadarıyla, şimdilik şikayet süreciyle zaman harcamamaya karar verdim. Yardımların için teşekkürler Kullanıcı:Turgut46. İyi çalışmalar.--Darkbear writer (mesaj) 13:16, 2 Şubat 2015 (UTC)
  • Merhaba Darkbear writer. Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldin. Hızlıca düzelttiğin maddelere, kaynaklara ve şikayet sayfasına baktım. Birkaç ufak tüyo vermek istiyorum. Öncelikle Vikipedistlere hitap ederken genelleme yapmanızdan kaçınmanızı öneririm. Hepiniz şöylesiniz gibi bir hitapta bulunmak hem doğru olmaz çünkü çok geniş yelpazede insan bulunuyor burada, hem de bunu yaparak haklı olduğunuz konularda haksız konuma düşebilirsiniz. Ayrıca daha yeni gelmiş bir Vikipedist'e şablon üstüne şablon atıp uyarmanın doğru olmadığı konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ayı Sözlük maddesine kaynaklar eklerken tarafsız olduğu düşünülen ulusal basın kaynakları kullanırsanız maddenin Vikipedi'de yer alma gerekçeleri güçlenecektir. Bunun için Radikal gazetesi ve Bianet gibi eklediğiniz kaynaklar iyi gözüküyor. Ԙobserve 19:43, 3 Şubat 2015 (UTC)
  • Merhaba Kullanıcı:Reob Sizin gibi vikipedistlere hayranım gerçekten, umarım bende bir gün sizin gibi olabilirim. Yazdıklarınız çok değerli bilgiler. Özenle dikkate alacağım. Eksik olmayınız, çok teşekkürler ediyorum.--Darkbear writer (mesaj) 19:49, 3 Şubat 2015 (UTC)
Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. Superyetkinileti 11:18, 8 Şubat 2015 (UTC)

Mesajları arşivleme[kaynağı değiştir]

Merhabalar sayın Darkbear writer, lütfen mesajlarınızı sayfadan silmeyiniz ya da bir arşiv sayfası açarak oraya arşivleyebilirsiniz. Örneğin böyle bir sayfa açabilirsiniz. Saygılarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 04:58, 10 Şubat 2015 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcılara sizin gibi herkesin destek olması lazım. Teşekkürler alakanız için. 40 yıl hatrı olsun. Selamlar. Darkbear writer(mesaj) 16:29, 1 Şubat 2015 (UTC)
Teşekkür ederim. Ne demek vazifemiz. Vikipedideki başka maddelere de katkıda bulunmayı deneyiniz. Sorunuz olursa çekinmeyin. Başarılar dilerim. --Turgut46 16:54, 1 Şubat 2015 (UTC)

Bu durumdan rahatsızım, kim yardım edebilir?[kaynağı değiştir]

Merhaba. kullanıcı:ikmal'den oldukça rahatsızım. Katıldığım proje üzerinde çalışmama müsaade etmiyor uyarılarıyla. Anlamış değilim burada kullanıcılar bir şeyler mi katıyorlar bu Ansiklopediye, yoksa diğer kullanıcılara sarmakla mı vakit geçiriyorlar? yardım lütfen. --Darkbear writer(mesaj) 18:20, 1 Şubat 2015 (UTC)

O nasıl kelimeler yahu? Ceza verilir bu mesajınıza, kişisel saldırı çünkü. Bence üstünü çizin yahut silin. İkmal (mesaj) 18:32, 1 Şubat 2015 (UTC)

Kalmalı. Kullanıcıların Vikipedi'ye değer katmalarına müsaade edin lütfen!--Darkbear writer(mesaj) 18:34, 1 Şubat 2015 (UTC) Cevap Cevap Sarf ettiğiniz nahoş bir kelime olan "yavrum" ve süregelen olumsuz tavrınız hiç hoş değil. Ben sadece kuralları hatırlatıyorum.Kullanıcı:Superyetkin arkadaş kuralları hatırlattım diye nahoş bir üslup ile diyalog kuruyor benimle. Ne yapmalıyım/yız? İkmal (mesaj)

--Uyarınız sonrasında düzelttim, teşekkür ettiniz. Şimdi bana ordan mı vurmayı planlıyorsunuz? Kadın Kapısı VikiProje LGBT içinde doldurulması beklenen maddeler içinde yer almaktadır. 1996 yılından beri faaliyet gösteren bir dernek için söyledikleriniz hoş değil. Ayrıca araştırarak madde giriyorum, hiç bir bağım yok kendileriyle. Önyargılarınız hoş değil. Ayrıca yeni kullanıcılara da kurallarda mevcut olan sabrı göstermemektesiniz.--Darkbear writer(mesaj) 18:56, 1 Şubat 2015 (UTC)

Kullanıcı:Superyetkin merhaba. Eğer sorumlu sizseniz İkmal adlı kullanıcıdan rahatsız ve şikayetçi olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Tarafıma şu şekilde de bir şuçlamada bulunuldu (üstte görebilirsiniz) "Kadın Kapısı adlı ticari sitelerinizi madde olarak açmaktan vazgeçmeniz faideli olacaktır". 18 yıllık bir dernekten ticari amaç güdmekle suçlanmak, daha önemlisi de üç günlük yeni bir kullanıcının böyle bir önyargıya maruz bırakılması. Şikayetimin değerlendirilmesini ivedilikle rica ederim. --Darkbear writer(mesaj) 19:00, 1 Şubat 2015 (UTC)

  • Merhaba Darkbear writer. Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldin. Hızlıca düzelttiğin maddelere, kaynaklara ve şikayet sayfasına baktım. Birkaç ufak tüyo vermek istiyorum. Öncelikle Vikipedistlere hitap ederken genelleme yapmanızdan kaçınmanızı öneririm. Hepiniz şöylesiniz gibi bir hitapta bulunmak hem doğru olmaz çünkü çok geniş yelpazede insan bulunuyor burada, hem de bunu yaparak haklı olduğunuz konularda haksız konuma düşebilirsiniz. Ayrıca daha yeni gelmiş bir Vikipedist'e şablon üstüne şablon atıp uyarmanın doğru olmadığı konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ayı Sözlük maddesine kaynaklar eklerken tarafsız olduğu düşünülen ulusal basın kaynakları kullanırsanız maddenin Vikipedi'de yer alma gerekçeleri güçlenecektir. Bunun için Radikal gazetesi ve Bianet gibi eklediğiniz kaynaklar iyi gözüküyor. Ԙobserve 19:43, 3 Şubat 2015 (UTC)
  • Merhaba Kullanıcı:Reob Sizin gibi vikipedistlere hayranım gerçekten, umarım bende bir gün sizin gibi olabilirim. Yazdıklarınız çok değerli bilgiler. Özenle dikkate alacağım. Eksik olmayınız, çok teşekkürler ediyorum.--Darkbear writer(mesaj) 19:49, 3 Şubat 2015 (UTC)

Kadın Kapısı[kaynağı değiştir]

Selamlar, çalışma yaptığınız Kadın Kapısı isimli madde içeriğinde telifli içerik söz konusu. Yani bir web sitesinden olduğu gibi kopyala-yapıştır yaparak içerik oluşturmak telif hakları ihlaline girmektedir. Bu nedenle maddeleri oluştururken -alıntılar dışında- kendimiz özgün bir dille yazıyoruz. Atıyorum; Hakan Şükür Galatasaray ile 3 milyon €'luk yeni sözleşme imzaladı diye bir cümleyi alıp kopyalamak yerine; Hakan Şükür, Galatasaray ile yıllığı 3 milyon €'dan olmak üzere yeni sözleşme imzaladı gibi. Çalışma şablonu olduğu için madde içeriğine genelde müdahale eden olmaz. Söylediklerim çerçevesinde maddeyi rahatça düzenleyebilirsiniz. Kaynaklara da göz gezdirdim ve ulusal basına konu olmuş. Sıkıntı yok gibi. :) Kolay gelsin... Sait71 01:25, 2 Şubat 2015 (UTC)

  • Merhaba Kullanıcı:SAİT71 Vikipedi'deki oluşturduğum ikinci maddem şuan ve cidden tecrübesizim, bu verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Oldukça faydalı oldu. çalışmamı tamamladıktan sonra da fikirlerinizi rica edeceğim. ikinci bir silinmeye aday madde oylaması yaşamak istemem doğrusu. Tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar.--Darkbear writer(mesaj) 13:09, 2 Şubat 2015 (UTC)
  • Selamlar tekrardan... Vikipedi özellikle telif hakları konusuna azami özen gösteriyor. Onun dışında kaynak ve kayda değerlik konuları bir madde için önemlidir. Geriye kalan şeylerde her tecrübeli kullanıcı, yanlış yazılan, eksik olan bir madde konusunda yardımcı olurlar. Kolay gelsin. :) Sait71 13:16, 2 Şubat 2015 (UTC)

VP:İÜYYKÜD İhlali[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'nin "kişisel saldırı yasaktır" politikasına bir göz atın. Bireyler, kurum-kuruluş ya da oluşumlar üzerine değil, içerik üzerine yorum yapın. Hakaret ve kişisel saldırılar sadece topluluğa zarar vermekle kalmaz katılımcıları da caydırır. Unutmayınız ki, kişisel saldırılar, toplulukta yaratabileceği rahatsızlık sebebiyle engellenmeye yol açabilir. Lütfen soğukkanlı olunuz ve değişiklik yaparken bunu aklınızdan çıkarmayınız. - --BirazdangelicemMsj 15:46, 13 Şubat 2015 (UTC)



Merhaba. Kullanıcı hesabımı nasıl sileceğimi bulamadım, biliyorsan yardımcı olur musun? Teşekkürler.--Darkbear writer(mesaj) 20:39, 15 Şubat 2015 (UTC)

Merhaba. Bence biraz bekle, yalnızca "Ayı Sözlük" maddesine değil, diğer LGBT konularına da odaklan. Hatta bence sözlükte Vikipedi'yi kötülemek yerine işbirliği çağrısı yaparak İngilizce Wikipedia'dan çeviri yapmayı deneyebilirsiniz. Tepkilerinde duygusal olmanı anlıyorum. Kayda değerlik Vikipedi'de kalıcı bir konu değildir. Ulusal basında daha sık göründüğü vakit madde hakkındaki şüpheler ortadan kalkacaktır. Madde şu aşamada silinse bile (ki bu zor) ilerde durum değiştiğinde tekrar açılabilir.--Alperen (mesaj) 20:59, 15 Şubat 2015 (UTC)

Diyapazon merhaba. Hesabımı nereden sileceğimi bir türlü bulamadım. Biliyorsan yardımcı olabilir misin? Teşekkürler.--Darkbear writer(mesaj) 20:45, 15 Şubat 2015 (UTC)

Merhaba Darkbear writer, neden bunu yapmak istiyorsunuz? Vikipedinin katkılarınıza ihtiyacı var. Lütfen yaşanan olumsuzluklar sizi yıldırmasın. --Diyapazon(Mesaj) 20:52, 15 Şubat 2015 (UTC)

Tekrar Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Yakın bir zamanda engellendiğinizi gördüm. Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Bu engel bundan sonraki katkılarınızı etkilemesin. Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edin. Sorunuz olursa çekinmeyin. Sayfalarda değişiklik yapmaktan çekinmeyin! --Turgut46 13:54, 10 Şubat 2015 (UTC)