Kullanıcı mesaj:Danyalov

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Danyalov![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 22:05, 18 Aralık 2006 (UTC)


--Ugur Basakmesaj 12:45, 20 Ocak 2006 (UTC)

Hoşbulduk...Sağolun--Danyalov 12:47, 20 Ocak 2006 (UTC)

Öncelikle sizi burada görmek çok güzel. Almaca Vikipedi de ki katkılarınız gerçekten çok hoş sizi kutluyorum. Bu katkılarınızı Türkçe Vikipedide de görmek bizi çok mutlu eder. Bilhassa KKTC ile ilgili yazdığınız maddeleri Türkçe ye çevirebilirseniz çok güzel olur. KKTC VikiProjesi dahilinde çalışmalar yapmaya çalışıyorum fakat bilgi yetersizliği nedeniyle pek muvaffak olduğum söyelenemez. Bu nedenle başta KKTC maddesi olmak üzere, Kıbrısın yerleşim birimleri, Kıbrısta spor veya kültürel faaliyetler gibi bir çok madde eklenebilir. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Absarileti 13:19, 15 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba dostum. Bende KKTC'li değilim ve coğu bilgileri İnternet ve dostlar üzeri edindim. Eklediğimiz bütun bu bilgileri en iyisi iki dilli veya Almanya ve KKTC siteleri ile işbirliğinde ekleye biliris. Yakında www.northcyprus.de diye bir Kuzey Kıbrıs Ansiklopedisi çikacak.

Şu an alman Vikipedinde KKTC' hakkında şu maddeler var:

Şu an Konyada tatildeyim. 30 Ağustos'da ne yazıkki alman topraklarına geri döneceğim ve ozaman Viki Projesine aktiv olarak katılabilirim. Bu Proje bitirdikten sonra alman Vikipedinde bir KKTC Portalı açmak istiyorum Rumlara ve Yunanlara inat ;-)--Danyalov 20:35, 15 Ağustos 2006 (UTC)

Proje kapsamında bende düşünüyorum portalı. Ama portalda sergileyecek güzel maddelerimiz olması gerekli bu nedenle yardımını bekliyorum.--Absarileti 15:36, 16 Ağustos 2006 (UTC)

Sayın kullanıcı çok kısa ve ansiklopedik bilgi içermeyen maddeleri ya hiç açmamanız veya daha fazla bilgi kaydederek açmanız daha iyi olacaktır. KKTC'nin bir kasabası şeklinde açtığınız maddeler bir süre sonra silinecek ve emekleriniz boşa gidecektir. mesela Dipkarpaz KKTC'in bir kasabası`dır şeklinde yazdığınız madde eğer geliştirmediğiniz taktirde silinir bilgi açısından Gazimağusa ve Lefkoşa maddelerine bakarak aradaki farkı görebilrsiniz internette bilgi arayanlar sizin bir cümle ile açtığınız maddeyi görünce bu ansiklopedi hakkında ne düşünürler acaba bu şekilde bir madde eğer hep böyle kalacaksa hiç açılmamalıdır. emeklerinizin boş gitmemesi için bu hususa bundan sonra daha fazla dikkat emenizi rica ediyorum çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Biliyorum, ben Amatör değilim. Dün zamanım yetmedi, bende hiç olmassa KKTC Projesi kapmasımda tüm kent ve kasabaları ekledim. Bugün Allah izin verirse hallederim. Saygılar--Danyalov 11:24, 17 Ağustos 2006 (UTC)

İlçe şablonu[kaynağı değiştir]

Ben daha önceden KKTC'nin illeri şablonunu hazırlamıştım. Fakat siz onu ilçe olarak değiştirmişsiniz. Bende doğrusu bunların il mi ilçe mi olduğu konusunda pek bilgiye sahip değilim. Lakin sonradan hazırladığınız Yerleşim yerleri şablonu ile bu şablonun pekte gereği kalmadığını düşünüyorum. Bu şablonu silebiliriz galiba. Bir sorum daha olacak KTTC de sadece şablonda olan kadar mı yerleşim yeri var yoksa bunlar en büyükleri mi ? Portalda güzel oldu.İyi çalışmalar.--Absarileti 15:24, 17 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba Absar, KKTC'de sadece İlçeler vardır. Ben onun için bu değistirmeyi yaptım. Şablon kalabilir, ama kalırsa 4 İlçe içinde İlçe-makaleleri hazırlanmalıdır.

Yerleşim yerleri şablonu en büyükleridir. Yani benim kullandığım nufüs tahmin sitesi www.world-gazetteer.com'a göre. Daha bir kaç ay önce KKTC'de nüfus sayımları yapıldı, onun sonuçlarını bulursak dahada yerleşim yeri ekleye biliris. Tüm yerleşim yerlerini alman Vikipedinde görebilirsin. İşte burda: de:Liste der Orte in der Türkischen Republik Nordzypern. Bilmek istediğin birşey varsa hiç çekinmeden sor ve bana sen ile hitab edebilirsin. Saygılar--Danyalov 18:22, 17 Ağustos 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 14:33, 12 Eylül 2006 (UTC)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti[kaynağı değiştir]

Danyalov merhaba,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti maddesini geliştimeye çalışıyorum. de:Türkische Republik Nordzypern Almancada olupta bizde olmayan bilileri ekleyebilirsen iyi olur. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Absarileti 12:59, 21 Ocak 2007 (UTC)
Merhaba. Alman Vikipedindeki KKTC makalesi yalnislar ile doldurulmus bir sekil aldi. Bir alman irkci her deyisimi engelliyor. En iyisi sen KKTC üzerine bilgi almak istersen, www.northcyprus.de ' nin administratörüne bir mesaj yaz. Sagilar--Danyalov 19:21, 22 Ocak 2007 (UTC)
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Takabeg ileti 03:13, 30 Haziran 2008 (UTC)

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

VikiProje Kıbrıs davetiyesi
Merhaba Danyalov;
Katkılarınızdan görebildiğim kadarıyla Kıbrıs ile ilgilisiniz. Kıbrıs ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Kıbrıs Projesi'ne katılmanız için sizi davet ediyorum. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar...

--Muratsahinmesaj 02:28, 6 Temmuz 2009 (UTC)