Kullanıcı mesaj:DJEnok

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba DJEnok, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

İyivikiler... [ho? ni!] 19:12, 28 Ocak 2010 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
İyivikiler... [ho? ni!] 19:12, 28 Ocak 2010 (UTC)


[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia.  Levent İleti Katkılar   15:55, 14 Mart 2010 (UTC)


Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
M.M.ileti 17:01, 14 Mart 2010 (UTC)
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia. Merube 89msj 18:31, 3 Temmuz 2010 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - yabancım 18:32, 15 Ağustos 2010 (UTC)


Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimize yapıcı katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunmak hakkında daha fazla bilgi için hoşgeldin sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, yapıcı olmayan değişiklikler vandalizm olarak ele alınır ve eğer bu şekilde hareket etmeye devam ederseniz başka bir uyarı almaksızın Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. Lütfen buna son verin ve diğerlerinin emeklerine zarar vermektense, bunları geliştirmeyi deneyin. Teşekkürler.--Rapsar 19:48, 29 Aralık 2010 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vandalizm nedeniyle engellendiniz. Geri döndüğünüzde olumlu katkılarınızı görmek umuduyla. --Superyetkinileti 19:56, 29 Aralık 2010 (UTC)

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı 2011-12 sezonu[kaynağı değiştir]

Merhaba,

bu maddenin kime sorarak danisarak ismini degistirdinizki? öteki takimlarla ismi ayni sistemde degil sizin yaptiginiz gibi. bundan sonra islenmis maddelerde isim degisikliyi yapmadan önce biraz sorup danissaniz iyi olur.

iyi calismalar--Xberger 13:11, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı 2011-12 sezonu[kaynağı değiştir]

merhaba,

gecenlerde fenerbahce sezon maddesinde isim degisikligi yapmistin. simdide besiktasta yapiyorsun. belamisin kardesim. burasi dingonun agiri degilki herkes kafasina göre istedigini yapsin. ya adam gibi katki yap yada vikipediden uzak dur!!!! --Xberger 12:31, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Lütfen madde adlarını rastgele değiştirmeyiniz.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --I. Dede 12:33, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. вяí¢αи76ileti 21:07, 15 Ağustos 2011 (UTC)


Engellendiniz...[kaynağı değiştir]

Uyarıları dikkate almayan tutumunuz sonucu engellendiniz. Bu tip keyfi değişikliklerin devam etmesi durumunda engel süresi uzatılacaktır. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 12:40, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba,

son yaptiginiz degisiklikler gene vandalizm amacli. eger böyle devam ederseniz gene engellenitsiniz. iyi vikiler--Xberger 11:17, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Kadrolardaki degisiklikler[kaynağı değiştir]

Merhaba,

yaptiginiz kulüp takimlarin kadrolari üzerine yaptiginiz degisiklikler kismen yanlis. arkadnizdan düzeltmek cok zaman aliyor. ya dogru dürüst yapiniz. yada birakizi. ben zaten ilgileniyorum.--Xberger 15:58, 27 Eylül 2011 (UTC)