Kullanıcı mesaj:Cordelius

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Cordelius, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin.

ifd ile ilgili tüm maddeleri İzmir Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği maddesine yönlendirdim, gözümden kaçanlar varsa sen de düzeltirsen ve sonraki değişiklikleri bu amdde üzerinde yaparsan sevinirim. Yalnız madde yazımında birinci tekil ve çoğul kişi dili kullanmaktan çekinirsen ve şahane, mükemmel gibi taraflı kelimeler kullanmazsan sevinirim. kolay geleDelamorenamesaj 10:02, 6 Mart 2007 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --

--Eldarion 14:13, 25 Haziran 2008 (UTC)


- Oneri ve yardımlariniz icin tesekkur ederim. Ama Telif hakkında bahsedilenler nelerdir? Çünkü dernegimiz ile ilgili her gelismeden haberimiz ve kullanilan her resim/logo gibi eklere iznimiz vardır. Bu konuda bir cekincenin olmamasi gerekir. Eğer yasal konularda bir cekince varsa nasil aşabileceğimiz konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Kullanılan dil hakkında ise gerekli duzeltmeleri en kısa zamanda yapacagiz. - --Maximus Cordelius 14:25, 25 Haziran 2008 (UTC)cordelius

Muratsahinileti 09:16, 25 Ekim 2008 (UTC)

Şablonu kaldırmayınız[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere eklenen şablonları, işlevini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --Eldarion 07:43, 13 Kasım 2008 (UTC)


Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 23:38, 13 Kasım 2008 (UTC)

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Merhabalar, öncelikle Vikipedi'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bununla birlikte Vikipedi'ye eklenen her içeriğin kayda değer olması gerekmektedir. Kayda değer olmayan konuları ele alan maddeler, örneğin Ahmet Neşet Erensoy maddeniz, ansiklopedik olmadıkları gerekçesiyle silinebilirler. Lütfen madde eklerken maddenizin ele aldığı konunun kayda değer, ansiklopedik bir konu olmasına özen gösterin. Kayda değerlik hakkında daha fazla bilgi için temel kayda değerlik yönergesine göz atabilirsiniz. Ayrıca konularına göre özelleşmiş kayda değerlik yönergelerine de bu sayfadan ulaşılabilir. İyi çalışmalar!--Garbino ileti 22:25, 27 Kasım 2012 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Théoden ileti 13:54, 17 Eylül 2013 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Théoden ileti 14:05, 17 Eylül 2013 (UTC)


Vikipedi Amerikan Telif Yasaları'na tabiidir ve herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin aktarılması politika ihlalidir. Kaynak belirtmek ise çözüm değildir. Tekrar etmemenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:18, 17 Eylül 2013 (UTC)