Kullanıcı mesaj:Boradogan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle merhaba Boradogan, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! Mutlutopuz 22:59, 22 Şubat 2015 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler

Devriyelik onayı ve Sürüm Kontrolü onayından geçmesine gerek olmayan, değişiklikleri otomatik olarak onaylanan kullanıcıların yer aldığı kullanıcı grubudur. Bu gruptaki kullanıcılar, başkalarının değişikliklerinde kontrol veya onay işlemi gerçekleştiremez. Bu gruba kullanıcı eklemeleri/çıkarmaları hizmetliler tarafından herhangi bir başvuru süreci olmaksızın gerçekleştirilmektedir.

Beyaz liste grubundaki kullanıcılar listesinin en güncel hâli için Özel:KullanıcıListesi/autoreview sayfasına bakabilirsiniz.

Ancak yeni bir kullanıcısın katkıda bulunduktan sonra , deneyim kazandıktan sonra yetkili tarafından beyaz listeye eklenebiirsiniz. Kolay gelsin Mutlutopuz 16:04, 23 Şubat 2015 (UTC)

Merhabalar Beyaz liste üyelik şartlarında, beyaz listeye Hizmetliler tarafından alınabileceğim yazıyor. Mümkünse beyaz liste kullanıcı grubuna dahil olmak isterim. Teşekkürler.Boradogan (mesaj) 09:52, 1 Mart 2015 (UTC)

merhaba Boradogan, lütfen şuradaki ölçütleri tutturduğunuzda yeniden haber verin. kolay gelsin. --kibele 10:04, 1 Mart 2015 (UTC)
Boradogan 'madem ki' kullanımını pek çok sayfada 'mademki' olarak değiştirmişsiniz. bu tip çoklu değişimler yapmadan önce sözlüklerden kontrol etmekte yarar var. kolay gelsin. --kibele 10:14, 1 Mart 2015 (UTC)

Mademki doğru bir kullanımdır.http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.54f2ef1e7e3ed6.75565247 Boradogan (mesaj) 10:37, 1 Mart 2015 (UTC)