Kullanıcı mesaj:Bjkden

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Jelican9 tarafından 1 yıl önce Telif hakkı başlığına
  • Mrb. Lütfen bu şekilde logoları yüklemeyiniz. Bunlar orijinallikten uzak logolardır...--Rapsar 13:25, 10 Ağustos 2010 (UTC)

Trt Logo.png[kaynağı değiştir]

Szoszvmesaj 18:59, 10 Ağustos 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Bjkden,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Trt spor logo.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

taysin (mesaj) 11:18, 27 Ağustos 2010 (UTC)

inc.еle. vposta 08:08, 10 Ağustos 2012 (UTC)

inc.еle. vposta 08:10, 10 Ağustos 2012 (UTC)

inc.еle. vposta 08:20, 10 Ağustos 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Bjkden,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Kadir Doğulu.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d11 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

inc.еle. vposta 18:09, 26 Ağustos 2012 (UTC)

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı
Vito Genovese 15:30, 27 Ağustos 2012 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. i.e.msj 09:17, 2 Ocak 2013 (UTC)


Reality 03:53, 12 Mayıs 2013 (UTC)

Lisans Uyarısı[kaynağı değiştir]

----Mert Taşkın ileti 17:09, 11 Ağustos 2013 (UTC)

i.e.msj 11:46, 22 Ocak 2014 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:55, 13 Aralık 2016 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yüklemiş olduğunuz Dosya:Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi 1.jpg dosyasında telif hakkı problemi bulunmakta. Kendi çalışmanız olduğunu ifade ettiğiniz görsel telif hakkı saklı bulunan kaynakta belirttiğiniz 360 OMÜ sayfasından alınmış gözüküyor ve "Hakkında" kısmına tıklanıldığı zaman copyright sembolünü görülebiliyor. Yüklemiş olduğunuz dosyayı uygunsuz lisanslanmış dosya kriteri gereğince silmek durumundayım. Konu hakkında ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz. Naçizane tavsiyem bu tür katkılarınızı serbest lisanslı, kendi çektiğiniz fotoğraflarla gerçekleştirmenizdir. İyi bayramlar, iyi vikiler! chansey mesaj? 17.15, 25 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Lütfen Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Yukarıda da belirttiğim üzere bu politikalar gereğince yasaktır. Eklemiş olduğunuz 7 medya silinmiştir. Bilgilerinize sunarım. chansey mesaj? 17.23, 25 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Sakhalinio (mesaj - e-posta) 21.47, 25 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla



Jelican9💬 20.51, 22 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla