Kullanıcı mesaj:Bilimselceviriler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle merhaba Bilimselceviriler, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! AgnostikÇeviriGrubu 19:07, 24 Mart 2013 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler


Deneme Mesajı[kaynağı değiştir]

  • Merhaba bir deneme mesajı atıyorum. bakalım bulabilecek misin? :) Cevap mesajında imzanı atmayı unutma. (İmza= soldan üçüncü kalem işareti) --Agnostik Çeviri Grubu (mesaj) 17:09, 24 Mart 2013 (UTC)
  • Tamam, yalnız bilgin olsun eğer bir kullanıcının iletisine cevap olarak bir mesaj yazarsan onun mesaj sayfasında yazman gerekiyor. Yani mesajı buraya kendi mesaj sayfana cevap olarak yazarsan o kendi sayfasında bunu göremez ve bu da Wikipedia'da otomatik olarak o sayfaya aktarılmaz. Dolayısıyla senin sayfana bakmadığı sürece cevap yazıp yazmadığını da bilemez. Şimdi bir de şunu dene: Tüm bu mesajlajmalarımızı (sadece bizim mesajlaşmamızı) değiştirme sayfasına girip kodlarıyla birlikte olduğu gibi copy paste yapıp benim mesaj sayfama eklemeyi dene. Sonra da herhangi kısa bir şeyler yaz cevap olarak. Genelde Wikipedi kullanıcıları yazdıkları her mesajı ve cevabı daha sonra diğer kullanıcıların mesaj sayfasına yazarlar. Bunlar otomatik yapılmadığı için bunu biz kendi elimizle yapmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki. Yapılacak diğer şeyler her mesaja bir başlık atmak. Mesela Bu mesajın başlığını ben attım. Deneme mesaj diye. İlk harfin başına ve son harfin sonuna iki tane yan yana eşittir = işareti koyuyorsun. Ya da yukarıda sağda artı + işaretine tıklıyorsun. Paragrafların başlarına da derli toplu olması için yıldız * işareti koyup ayırdın mı ve imza attıktan mı bitti. --Agnostik Çeviri Grubu (mesaj) 18:01, 24 Mart 2013 (UTC)