Kullanıcı mesaj:Bican

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

2009'a ait eski mesajları görmek için lütfen tıklayınız.

...lütfen, kaydetmek istediğiniz iletilerinizi sayfanızın bilgisayar görüntüsünde en üstte yer alan "değiştir"in sağındaki ' + ' sekmesine tuşlayarak yapınız.

Teşekkür ederim.



  • Selamlar. Mesaja geç cevap verdim, kusura bakma. Evet bu aralar Vikipedi'ye ayıracak vaktim var ve en kısa sürede maddeyle ilgileneceğim. Bu arada, yaptığım araştırmada "Organisation und Umfeld" ile "Fazit" başlıkları hakkında çok az bilgiye ulaştığımı fark ettim. Çeviriyi yapan Kullanıcı:JUSTWIN23 uzun süredir aktif olmuyor. Ben de 1 ay içinde bu maddeyi Seçkin Madde Adayı (SMA) göstermeyi planlıyorum. Kullanıcı:Hukukçu'dan "Fazit" başlığını çevirmesini isteyeceğim. Verdiğin emek için teşekkür ederim. Belki hemen çalışmalarını sunmadığım için darılmışsındır, bunun için tekrar özür dilerim. En kısa zamanda halledeceğim. Şu an onları halletmediğim için JUSTWIN23'ün henüz yapmadığı diğer çeviriyi de senden istemeye utanıyorum. Kendine iyi bak. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 22:23, 25 Ocak 2010 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 3 Temmuz 2012

Sevilay Kaygalak silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sevilay Kaygalak) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sevilay Kaygalak sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 17:12, 14 Haziran 2016 (UTC)

Sevilay Kaygalak başlığı neden kaldırıldı?[kaynağı değiştir]

Selam öncelikle. Epeydir aktif olarak uğraşamıyorum ancak demin şöyle bir bakınca bütün keyfim kaçtı. Sevilay Kaygalak neden silinsin anlayamıyorum?.. Yani kaynak olarak gösterilen Praksis Dergisi'nin linklerini attıktan sonra zaten telif sorunu da kalmıyordu. İnanın Vikipedi'de o kadar gereksiz şeyler varken sırf Praksis Dergisi'nin kaynak gösterildiği ki kurucularından olmasına rağmen linkler dolayısıyla sayfanın kapatılmasına üzüldüm. Linkleri çıkarıverirdik olur biterdi. Maalesef uzun süredir aktif olamadığım için de silinmeye aday sayfa tartışmasına katılamadım. Sayfayı tekrar oluşturma ümidimiz nedir veya nasıl bir yol izlemeliyiz? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.--Bican

Merhaba @Bican. SAS sayfasında da bahsedildiği üzere 4 senedir kayda değerlik etiketiyle beklemiş. Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) sayfasını inceleyip buna göre sayfa oluşturmalısınız. Bir sayfanın SAS tartışması sonucu silinmiş olması tekrar açılamayacağı anlamına gelmez. Tabi ki tekrar açabilirsiniz ama hem verdiğim bağlantıdaki politikaya uygun hem de SAS tartışmasında diğer kullanıcıların tereddütlerini giderici bir sayfa olmalı. Aksi takdirde yine silinmesi muhtemeldir. Uzun süredir aktif olmadığınızdan Vikipedi:Kaynak gösterme ve Vikipedi:Doğrulanabilirlik sayfalarına da göz atmanızda yarar var. Metni ve kaynakları yeterli seviyede hazırladığınızı düşündüğünüzde sayfayı yeniden açabilirsiniz. Ama tekrar SAS olması durumunda sakin bir şekilde tartışmalara katılmaya çalışınız. Tartışma sonucuna göre tekrar bir gözden geçirme ve değerlendirme olacak ve topluluk kalması veya silinmesi yönünde bir karar verecektir. Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 20:29, 9 Ağustos 2016 (UTC)
  • Daha önce silinmiş diye bastım sil etiketini yoksa hususi olarak incelemedim. Kayda değer olsaydı silinmezdi dedim. --II. Niveles (mesaj) 18:21, 12 Ağustos 2016 (UTC)

Neden kayda değer değil[kaynağı değiştir]

Şimdi bu zat bir akademisyen yanılmıyorsam. Ama maddede ilk cümlede ne olduğu ne işlerle uğraştığını belirten tanım cümlesini göremedim. Direkt hayatına geçilmiş. Kaynak denen bir şey görülememiştir. Dediğinize göre pek hikmetli eserler bırakmış bu sebeple VP:AKADEMİSYEN bu sayfada belirtilen kurallara uyacak şekilde kaynaklarla sayfayı yapılandırın kalmasına müsaade edelim. Praksis Dergisi eğer ki bu zattan bağımsız ise (yani oranın çalışanı, kurucusu vb. değilse) Bağımsız kaynak olarak geçecek bu sebeple kaynak olarak kabul edilecektir inşallah. --II. Niveles (mesaj) 19:08, 12 Ağustos 2016 (UTC)

Sayfanın kalmasına karar verilmiştir anlayışınız için teşekkürler. --II. Niveles (mesaj) 19:52, 12 Ağustos 2016 (UTC)

Sayfa adı değiştirme[kaynağı değiştir]

İstek yapıldı Yapıldı Kolay gelsin. --II. Niveles (mesaj) 20:13, 12 Ağustos 2016 (UTC)

Dostum Bican[kaynağı değiştir]

Zatın biri muhaliflik yaptı işini bozdu bende yasal yollardan tartışma başlattım. Tartışma:Irvin D. Yalom tartışma sayfasında görüş bildir sayfa adını tartışarak değiştirelim. --II. Niveles (mesaj) 20:33, 12 Ağustos 2016 (UTC)

Muhaliflik yapan zat Sevilay Kaygalak sayfasını da sildirmeye çalışıyor haberdar edeyim. --II. Niveles (mesaj) 20:38, 12 Ağustos 2016 (UTC)--II. Niveles (mesaj) 20:38, 12 Ağustos 2016 (UTC)
Sayın --II. Niveles , ...saçmalık! Biri siliyo, biri karalıyo. ...bu mudur!? Vallahi budur diyorsanız bırakıyorum. Ve siz de bırakın! bizim bize etiğimizin sağmalında faydamız bile kalmamış. Yazıklar olsun o matriksin kalıbına! --Bican