Kullanıcı mesaj:29batu29

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili 29batu29, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. --Khutuckmsj 16:41, 25 Aralık 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba 29batu29,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Erzurum Genel.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

İyivikiler... [ho? ni!] 10:20, 9 Mart 2012 (UTC)

Lütfen bozmayın[kaynağı değiştir]

Merhaba, Konya maddesini belirli bir bakış açısına göre değiştirmeye çalışmaktasınız. Eğer bu mesajı yanlışlıkla almışsanız özür dileriz, fakat değilse, bir maddeyi kendi fikirlerinize göre yönlendirmeye çalışmamanızı, fikirlerinizi ilgili maddenin tartışma sayfasında belirtmenizi dileriz. Teşekkürler. --« ί.е. ℳ§₮» 19:11, 29 Mart 2012 (UTC)

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --i.е. vposta 20:42, 8 Mayıs 2012 (UTC)


Lütfen başka bir yerden kopyaladığınız metinleri Vikipedi'ye yapıştırmayınız. Bunun yerine okuduğunuza inandığım bu satırları tamamen kendi düşünce ve yazılarınız ile buraya eklerseniz, telif hakkı ihlali yapmamış olursunuz. Buna dikkat ederseniz sevinirim. İyi çalışmalar...--i.е. vposta 20:42, 8 Mayıs 2012 (UTC)

Haydi Kahramanmaraş maddesi sizi bekliyor. Lütfen o kopyalayarak eklediğiniz içeriği okuduktan sonra kendi cümleleriniz ile buraya ekleyin. Bekliyoruz. Kolay gelsin...--i.е. vposta 07:36, 9 Mayıs 2012 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - вяí¢αи76ileti 18:47, 7 Temmuz 2012 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Vito Genovese 11:48, 11 Ağustos 2012 (UTC)


Nihal Atsız[kaynağı değiştir]

Nihal Atsız müslüman değildir. Kaynaklı bilgiyi, kendi kafanıza göre değiştirmeyin.

Burayı okuyun, teşekkürler
--Master Beherit (mesaj) 20:32, 25 Mayıs 2013 (UTC)

Hoş geldiniz 29batu29![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:18, 19 Aralık 2014 (UTC)