Kullanıcı mesaj:İlker77

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle merhaba İlker77, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! Mutlutopuz 17:55, 24 Mart 2015 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Turgut46 18:46, 24 Mart 2015 (UTC)


Madde çevirisi[kaynağı değiştir]

Selamlar, Danışma masasında İngilizce wikide ki maddelerin Türkçe'ye eklenmesini talep etmişsiniz. Orada yer alan maddeler tamamiyle Vikipedi kullanıcıları tarafından gönüllü olarak çeviri yoluyla oluşturulmaktadır. Yani bu işi sizde yapabilirsiniz. HMS Bellerophon (1786) gibi Türkçe'de olmayan bir maddeyi çevirerek Vikipedi'ye ekleyebilirsiniz. Bu işi belli bir kimse yapmaz, dileyen isteyen herkes yapabilir, bu konuda bir sınırlama olmamaktadır. Dolayısı ile bu işi kimseden talep edemeyiz. Kolay gelsin... :) Sait71 18:50, 24 Mart 2015 (UTC)