Kullanıcı mesaj:İlhami DİNÇ

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mesajlarım

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 09:26, 21 Şubat 2007 (UTC)



Eklenen fotoğraflara tarihte ekler misiniz?[kaynağı değiştir]

Merhaba eklediğiniz fotoğrafların yanına yazarken lütfen tarihte eklerseniz zamana tanıklıkta etsinler. Bir an 20 yıl sonra birisinin bu sayfaalrı okuduğunu düşünün... İyi çalışmalar.--Etrüsk 22:45, 28 Mart 2007 (UTC)

Selamlar öncelikle hoş geldiniz.Yüklediğiniz her resime kaynağını belirtmelisiniz.Size aitse yazmalısınız.Telif hakları sebebiyle kaynaksız resimler siliniyor.Kolay gelsin--Machiavelli' msj 22:59, 28 Mart 2007 (UTC)

Resim:Cihadiye Köyü 02.JPG

Size bir sorum olacak eklediğiniz fotoğrafları yerelnet.org.tr ye de siz mi eklediniz? Eğer tam tersi ise sorun olabilir gerçi yüklediğiniz resim çözünürlükleri oradan daha yüksek ama emin olmak için yinede sormak zorundayım. İyi çalışmalar. Ben elimde olan verileri yada bilgileri ekledim sayfa biçimini de genel standartlara uyarladım. Şimdi siz Gölet Kumçelteği gibi örnek sayılabilecek köy maddelerine bakarak daha neleri yapabilirsiniz fikir edinebilirsiniz. İyi geceler.--Etrüsk 23:54, 28 Mart 2007 (UTC)


Sayın Dinç, bu çektiğiniz fotoğrafların üzerine tarih eklemeye uğraşıp zaman kaybetemyin. Aslında benim dediğim bu resimlerin yanına yaptığınız kısa açıklama bitimlerine yazı olarak tarih verisi girmenizdi. Karar sizin aslında, resimleri tekrar işleme almak ve üzerine tarih gömmek için harcayacağınız zamanı ilgi duyduğunuz maddelere bilgi ekleyerek daha iyi değerlendirebilirsiniz. Az önce Gölköy maddesine ben biraz katkı verdim artık eksiklerini siz tamamlayabilirsiniz umarım. Kolay gelsin.--Etrüsk 11:20, 29 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar Resim:Cihadiye Köyü 01.JPG ve Resim:Cihadiye Köyü 02.JPG resimlerine kaynaklarını yazmamışsınız.iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 01:21, 30 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar Resim:Gölköy Haritası.jpg resmindeki gri kutucuk içerisindeki kırmızı yazıları kaldırmanız mümkün müdür?Aranan resim özellikleri kısmına bakarsanız Üzerinde kaynak belirten adres veya reklam olmaması der.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 21:13, 31 Mart 2007 (UTC)

İklim haritası[kaynağı değiştir]

Merhaba İlhami Dinç, Gölköy haritasını görünce aklıma geldi bizim köylerin iklim iç bağlantıalrı için kullanmayı düşündüğümüz bir haritaya gereksinimiz var. Eğer yapabilirseniz çok sevinceğim. Referans harita şu bağlantıda bakarsanız iklim tipleri. Bu haritanın temiz ve güzel bir halini ortaya koyabilir misiniz, eğr yapmanız olası ise mevcut haritadan farklı renk dizilimi kullanmamız telif hakalrı açısından da gereekcektir. Saygılarımla, iyi çalışmalar.--Etrüsk 22:13, 31 Mart 2007 (UTC)

Arı Ödülü[kaynağı değiştir]

İlhami DİNÇ'e Wikipedia Türkçe'ye kısa sürede yaptığı düzenli ve olumlu katkıları için ARI ödülü Etrüsk tarafından 1 Nisan 2007 günü nitelikli katkılarınızın sürdürülebilir olması için sunuldu. Teşekkür ederiz.

--Etrüsk 23:35, 31 Mart 2007 (UTC)

haritayı inceliyorum, çok güzel olmuş. Yazılar daha net olabilir miydi diye düşünüyorum sadece. Çok Teşekkür ederim. Aklımdayken birisine mesaj bırakacağınız zaman o kullanıcın tartışma sayfasına geçince + sekmesine tıklarsanız tartışma sayfasının en altına kendi otomatik olarak açar yazdığınız mesajı... :)))--Etrüsk 23:35, 31 Mart 2007 (UTC)

İletinize imza atmak için...[kaynağı değiştir]

resimde görülen yere kullanıcılara yazacağınız mesajdan sonra fare ile tıklarsanız otomatik olarak imzanız çıkacaktır. Daha fazla bilgi için şu sayfaya da bakabilirsiniz Vikipedi:İmza kullanımı

Harita tam ekran olunca yazılarda sorun yok, yalnızca deniz adları seçilen renk nedeniyle olsa gerek boğuluyor olabilir küçük görünüşte. Tekrar teşekkür ederim elinize sağlık. 2 haftadır bu harita yüzünden maddeleri yazılamadı... iyi geceler.--Etrüsk 23:46, 31 Mart 2007 (UTC)

gölköy haritası[kaynağı değiştir]

  • merhaba, kendi çizdiğiniz bu haritanın içindeki kutucuğu çıkartırsanız daha uygun olacak. teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 17:04, 3 Nisan 2007 (UTC)
  • Merhabalar,

Bu adreste bulunan Gölköy Haritası, Vikipedi'deki resim politikalarındaki üzerinde herhangi bir kaynağa, tarihe atıf özelliği taşıyan veyahut reklam-amaçlı bir amaca hizmet eden bir işaret barındırmaması kaidesince silinecektir (Y:R'de buna dair yapılan uyarılara göz atınız). İsterseniz resmin üzerinde bu işareti barındırmayan bir halini şimdi yükleyebilirsiniz (resmin sayfasındaki yenisini yükleyin bağlantısını takip ederek), isterseniz resim silindikten sonra bu tip bir halini yeniden yükleyebilirsiniz. Her şekilde, en kısa zamanda bu sorunu gidermeniz rica olunur. Vikipedi'den bu tip değerli katkıların yok olmasını kimse istemez. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 22:52, 4 Nisan 2007 (UTC)

İstanbul Buluşması[kaynağı değiştir]

İstanbul buluşmasını 7 Temmuz Cumartesi günü Saat 14:00'te Taksim'de AKM'nin yanındaki Gezi pastanesinde yapmayı planlıyoruz, gelirsen bizi mes'ud edersin :) --maderibeyzamsj 06:44, 21 Haziran 2007 (UTC)

Yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

--Yabancımsj 16:53, 29 Mart 2009 (UTC)


Manco Capac 11:18, 24 Ağustos 2009 (UTC)

Pınar [m] 00:50, 24 Aralık 2009 (UTC)

Sorunlu dosya[kaynağı değiştir]

Pınar (mesaj) 07:19, 18 Ocak 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili İlhami DİNÇ,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:56, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili İlhami DİNÇ,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...