Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Nisan 2017

Vikipedi, özgür ansiklopedi

artı, eksi, iki nokta üst üste vs...[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Chansey,

Vikiçizer'e şurada sorduğum soruyu aktif olarak gördüğüm size de yöneltmek istedim. Sizin bir fikriniz var mı acaba?--thecatcherintheryemesaj 17:34, 5 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba @Thecatcherintherye; şu rehberi incelediniz mi acaba? Benim denememde yanlızca VikiDilindeki : işaretinde sorun yaşadım, onda da nowiki kodu yeterli oldu... Acaba ben mi sorunu tam anlayamadım? chansey Mesaj 17:46, 5 Nisan 2017 (UTC)
Artı işareti koymak istiyorum. ((( ̟ ))). Artı işareti olmadı. Başka bir işaret oldu sanki. İki kez basınca, farklı bir işaret çıkıyor. Örnekː ((( ̝ ))). Üç kez basınca farklıː ((( ̘ ))). Dört kez basınca ((( ̹ ))) [Sayfayı %250 oranında büyüttüğümde çıkan farklı şekilleri daha iyi görebiliyorum. Bu arada yüzde işaretini de başka bir yerden kopyaladım] . Bu sorunların başlangıcı. Mesela, a harfinden sonra eşittir işaretine basınca çıkan sonuçː ((( ɑ ))), e harfinden sonra, ((( ə ))), n harfinden sonra ((( ɲ ))) birçok harften sonra eklediğim eşittir işareti, öncesindeki harfi değiştiriyor. Bu yıldız işareti ((( ̈ ))) [olması gereken *]. Bir tür otomatik biçimlendirme belki de.--thecatcherintheryemesaj 17:58, 5 Nisan 2017 (UTC)
@Thecatcherintherye Artı: +, Yüzde: %, A Harfi ve eşittir: a=, A Harfi ve çift eşittir: a== Yıldız: *
Gördüğünüz gibi... Tarayıcınızı değiştirseniz acaba bir fark olur mu? Vito bir bakarmısın rica etsem? chansey Mesaj 18:10, 5 Nisan 2017 (UTC)
Tam olarak sorunumu anladınız. Sizin yapabildiklerinizi ben yapamıyorum. --thecatcherintheryemesaj 18:13, 5 Nisan 2017 (UTC)
Tarayıcınızı değiştirmeyi denediniz mi? Safari, Opera, Mozillai Firefox, IE bir deneyin bakalım. Şimdilik sorunun sizin kullandığınız softwareden olduğu kanaatindeyim. Bence tercihlerinize de bir göz atmalısınız, hem VP için hem cihazınız için... chansey Mesaj 18:15, 5 Nisan 2017 (UTC)
Tarayıcı değiştirdim. Sorunun devam ettiğini gördüm. Demek ki tarayıcı kaynaklı değil. Tercihlerde buna neden olabilecek bir ayar görmedim. Sonuç itibarıyla sorun devam ediyor. Hatta yeni şeyler keşfediyorum. Bu, a harfi ve tek artı (( a̟ )), bu da iki artılı hali (( a̝ )), bu da üç artılı (( a̘ )) İlginiz için teşekkürler. --thecatcherintheryemesaj 18:35, 5 Nisan 2017 (UTC)
Rica ederim, nette de araştırdım ama bir şey bulamadım. Vito bakınca eminim bulacaktır :) chansey Mesaj 19:06, 5 Nisan 2017 (UTC)
Vito bulur demiştiniz, buldu :) Belki ileride bu sorunu yaşayan birisi sizinle tekrar iletişime geçebilir, çözümü bilmek istersiniz diye sizi de bilgilendirmek istedim. İyi günler. thecatcherintheryemesaj 10:25, 8 Nisan 2017 (UTC)
@Thecatcherintherye sorunun çözüldüğüne sevindim. Elbette bilmek isteriyordum, nazik mesajın için çok teşekkür ederim. İyi vikiler! chansey Mesaj 15:39, 10 Nisan 2017 (UTC)

Vikipedi Kullanıcı Kabulü[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi Kullanıcı Kabulü
Merhaba Chansey nasılsın? Vikipedi de yeni sayfa oluşturdum ve profilime gerekli bütün bilgilerimi girdim fakat google da Ali Çetin AKBAYRAK yazıdığım zaman vikipedi profilim https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullanıcı:Alicetinakbayrak şeklinde çıkmakta acaba google da ara yaptığımda profilim sağ tarafta ne zaman görünür ve yeni oluşturduğum sayfam https://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_Çetin_Akbayrak ne zaman aktif olur şimdiden çok teşekkür ederim. AÇA 01:09, 6 Nisan 2017 (UTC)

Sayın @Alicetinakbayrak, öncelikle hoşgeldiniz. Vikipedi'de sayfaların yazıldığı anda yayına alındığını belirtmeliyim. Lakin şu an itibariyle maddeniz hem düzensiz, hem ansiklopedik ve kayda değer görünmüyor. Gelin google'deki araştırmalarla ilgilenmek yerine mesaj sayfanızda bahsettiğim kriterlere ve biçem el kitabına göre maddeyi düzenleyin. Yoksa açık söylemeliyim ki ben KD etiketi koyarak iyimser bir yaklaşımda bulundum. Madde gelişmediği taktirde ben veya bir başka kullanıcı silinmesi için girişimde bulunacaktır... Bilgilerinize. chansey Mesaj 01:17, 6 Nisan 2017 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Eklemiş olduğum madde telif hakkına aykırı olduğu için değişim yaptım fakat artık maddeyi yayınlayamıyorum. Yayınlamak istediğimde şu yazı çıkıyor ;'Uyarı: Otomatik süzgeç bu değişikliği zararlı olarak tanımladı. Lütfen maddelerden hızlı silme etiketlerini çıkartmayınız. Sayfanın silinmemesi gerektiğini düşünüyorsanız, bu şablonu kaldırmadan,

  • Nedeninizi tartışma sayfasında belirtiniz ya da,
  • Silinme gerekçelerini ortadan kaldıracak biçimde maddeyi düzenleyiniz.'

Lütfen yardımcı olur musunuz? — Bu imzasız görüş Mehmetcakmak1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba @Mehmetcakmak1! Öncelikle hoşgeldiniz. Hangi maddeden bahsediyorsunuz ve tam olarak ne yaptınız buraya yazarsanız size daha kolay yardımcı olabilirim. chansey Mesaj 05:39, 24 Nisan 2017 (UTC)
Eğer bu maddeden bahsediyorsanız, madde içeriğe sahip olmadığından zaten silinecektir. Siz katkınızı sil etiketini çıkartmadan da yazabilirsiniz. İkazı muhtemelen bu etiketi çıkarttığınız için alıyorsunuz. Kolay gelsin. chansey Mesaj 05:43, 24 Nisan 2017 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Dün gece oluşturduğum atık izosiyanatlar sayfasında bazı düzenlemeler yaptım ve telif hakkı olan maddeleri kaldırdım. Şimdi onaylanıp onaylanmadığına bakabilir misiniz? Korkmaz27 (mesaj) 12:36, 23 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba @Korkmaz27. Rica etsem maddeyi biçem el kitabı doğrultusunda geliştirebilir misiniz? Konu bilgi alanım dışında lakin biçimsel olarak maddenin uygun olmadığı aşikar... İyi vikiler! chansey Mesaj 16:57, 23 Nisan 2017 (UTC)

Merhabalar, öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Uyarınızı dikkate alarak Biçem el kitabı doğrultusunda gördüğüm düzenlemeleri yaptım. Son haline bakar mısınız ? Onaylanıp onaylanmadığını ne zaman görürüm ?Atık İzosiyanatlar Korkmaz27 (mesaj) 18:07, 23 Nisan 2017 (UTC)

Değerli @Korkmaz27, maddeniz yayındadır, konuyla ilgili ve bilgili bir devriyemiz gerekli kontrolleri sağlayacaktır. Bilgilerinize... chansey Mesaj 18:33, 23 Nisan 2017 (UTC)

İlginiz için teşekkür ederim. Korkmaz27 (mesaj) 18:40, 23 Nisan 2017 (UTC)

Tekrardan selamlar, Dün gece size bahsini ettiğim sayfada hala kontrol edilmemiş yazıyor. Yaklaşık 13 saat önce düzenlemesini yaptım. Benden sonra oluşturulan maddeler görüntülenip onaylandı fakat benimki hala görüntülenmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz ? Korkmaz27 (mesaj) 06:50, 24 Nisan 2017 (UTC)

@Korkmaz27, bu süreç biraz zaman almakta özellikle madde sizin oluşturduğunuz gibi teknik bir konuysa. Bu konuyla ilgileneceğim lakin az biraz süre tanımanızı rica ediyorum, selamlarımla. chansey Mesaj 08:27, 24 Nisan 2017 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Selâm-i Şah maddesinde yer alan ses dosyasından ötürü dosyadaki açıklama kısmı gözükmüyor. Acaba açıklama kısmında yer alan "1910 yılında İstanbul'da kaydedilen plak." cümlesini rica etsem görünür yapabilir misiniz? İyi vikiler.--Nushirevan11 ☾★ 14:19, 11 Nisan 2017 (UTC)

Selam @Nushirevan11 Şimdi bir göz atarmısınız? chansey Mesaj 10:43, 13 Nisan 2017 (UTC)
Çok teşekkür ederim. Marş bilgi kutusu hiç aklıma gelmemişti. İyi vikiler. :)--Nushirevan11 ☾★ 19:41, 14 Nisan 2017 (UTC)

Devriyelik[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, olumlu görüşleriniz ve bilgiler için teşekkürü bir borç biliyorum. -- 10:48, 24 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba @Sidney Eric Wolf! Rica eder, katkılarınızın devamını ve başarılar dilerim... chansey Mesaj 10:52, 24 Nisan 2017 (UTC)