Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Ağustos 2016

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kategoriler[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba, kategoriler hiyerarşik olarak sıralanmaktadır. Tür maddelerinde bir üst kategori eklemek en doğrusudur. Aynı anda kordalılar, hayvanlar ve amfimbyumlar kategorisini eklemek doğru bir uygulama olmaz. örneğin Kafkas kurbağası maddesi bir amfibi türünü anlatır ve kategorilendirme bir üst sınıflandırmaya göre cins veya familya düzeyinde olmalıdır. Bu durumda Pelodytidae kategorisi eklenmiştir. --Fagusmsj 22:43, 16 Ağustos 2016 (UTC)

telafi edersiniz, iyi çalışmalar.. --Fagusmsj 22:49, 16 Ağustos 2016 (UTC)

Geri Alınan Sayfalar Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişikliklerinizin sayfa üzerinde görüntülenebilmesi için bir devriye tarafından onaylanması gerekmekte. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 11:51, 18 Ağustos 2016 (UTC)

Yapılan Değişiklikleri Kim Kabul Ediyor?[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi hakkında çok bilgim yok bu yüzden bilmiyorum. Bir değişiklik yaptığımız zaman o sayfayı açan kişi mi yoksa görevli kişiler mi kabul ediyor? Bilgilendirseniz seviniirm. Batıkan Bildim (mesaj) 09:10, 20 Ağustos 2016 (UTC)

  • Öncelikle hoşgeldiniz. Yaptığınız değişimi devriyeler kontrol ederek yayına almaktadır. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kullanıcılar linkine bakabilirsiniz.
  • (Ayrıca lütfen mesaj sayfalarına yazmış olduğunuz iletileri dört adet tilt (~) koyarak imzalayınız.) Kolay gelsin Chansey (mesaj) 16:16, 19 Ağustos 2016 (UTC)

Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Tam 1 yıldır Altay teknik direktörü Serdar Sabuncu sayfasını oluşturmaya çalışıyorum. Fakat diğer teknik adam sayfalarında olduğu gibi resmi olarak Türkiy Futbol Federasyonu olmak üzere bir çok kaynak göstermeme rağmen kaynak konusunda uyarı verilip siliniyor. 16 yıldır teknik direktörlük yapmasının tüm resmi kaynaklarını eklememe rağmen kayda değer değil denilip siliniyor. Çıldırmak üzereyim. Yanlış anlamayın bulsam birini parasını verip sayfayı yazdırıcağım. Burada herkes yazar deniliyor fakat bizlerden bilgisayar programcısı seviyesinde bilgi bekleniyor. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Hatalarımız belirtilmeden siliniyor. Tüm konuları okudum fakat bir türlü silinmesini engelleyemiyor ve artık bunun ardında art niyet arıyorum. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremide veririm hiç önemli değil fakat bu sayfa oluşturma konusunda yardımcı olurmusunuz ve ya birini önerebilirmisiniz. Teşekkür ederimFUTBOL KARİYER (mesaj) 22:15, 20 Ağustos 2016 (UTC)

  • @FUTBOL KARİYER Selamlar, öncelikle belirtmeliyim ki taslak gayet hoş, ben sadece bir kaç ufak hatayı düzelttim. Lütfen düzenlemenize devam ediniz gayet iyisiniz tebrik ederim. Taslağınızın silineceğini değerlendirmiyorum. Bu arada asla ve asla şifrenizi kimseyle paylaşmayınız. Teşekkürler. Chansey (mesaj) 22:20, 20 Ağustos 2016 (UTC)

size söylemiştim tam 1 yıldır bu sayfa ile uğraşıyorum sizin en alta taslak yazısını görünce çok mutlu oldum onu yazmayı bilmiyordum ve silineceğini düşünmüyorum demeniz de umut oldu fakat az önce bu II.Nileves öyle bir musallat ki tekrar sayfayı silme ye aday yaptı. onlar silecek ben yükleyeceğim. ne zaman Serdar Sabuncu süper lig e teknik adam olur o zaman bu sayfayı okumayıp kaynaklara bile bakmayan insanlar bu sayfayı ya kendileri yapar ya da geliştirir. Yılmadan her akşam yükleyeceğim bu sayfayı hiç bir değişiklik yapmadan. size teşekkür eder saygılarımı sunarım. sağolunFUTBOL KARİYER (mesaj) 23:20, 20 Ağustos 2016 (UTC)

  • @FUTBOL KARİYER Sayfanız silinmeye aday bir sayfa değil içiniz rahat olsun. Etiket eklenmemiş. Bazı düzenlemeleri ben halletmeye çalışacağım. Ayrıca içiniz rahat olsun hiç bir kendini bilen Vikipedist şahsi olarak takını yaratmaz... Gayet güzel bir taslak elinize sağlık... Ama bu kadar yetmez katılımlara devam etmeliyiz :) Saygılarımla... Chansey (mesaj) 23:30, 20 Ağustos 2016 (UTC)
  • @FUTBOL KARİYER Çok özür dilerim evet sayfanız SAS (Silinmeye aday sayfa) etiketlenmiş... Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar linkinden sayfanız Hakkında uygun kalıplarla ve imzanızı kullanarak yorum yapabilirsiniz... Chansey (mesaj) 23:34, 20 Ağustos 2016 (UTC)


teşekkürler

Beyaz liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Talebiniz üzerine beyaz liste kullanıcı haklarına artık sahipsiniz. iyi çalışmalar, kolay gelsin.. --Fagusmsj 10:24, 21 Ağustos 2016 (UTC)

  • @Fagus Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar! Chansey (mesaj) 11:09, 21 Ağustos 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, gizli oylama, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 19:24, 21 Ağustos 2016 (UTC)

  • Sayın @Ahmet Turhan nazik davetiniz için teşekkür ederim. Genel olarak mobil cihazlardan katkı sağlamak durumunda kalıyorum, ara ara bilgisayardan katılım sağlıyorum. Projeye katılım sağlamak isterim, genel anlamda her türlü işbirliğine açığım. Lakin bilgi seviyem ve işim dolayısıyla vaktim kısıtlı. Elimden geleni ardıma koymayacağıma emin olabilirsiniz. Saygılarımla. Chansey (mesaj) 19:59, 21 Ağustos 2016 (UTC)

Bariz İki Kukla[değiştir | kaynağı değiştir]

Değerli @Sakhalinio; Denetçi isteği sayfasında "bariz kuklalar için dava açılmasına gerek yoktur" ibaresini gördüğüm için direk size mesaj yazmak istedim.

Bu iki hesap aynı şeyleri sayfalarına yazmışlar dikkat ederseniz isimlerde aynı... Gereğini saygıyla rica ederim. Chansey (mesaj) 20:47, 23 Ağustos 2016 (UTC)

Sayın Chansey, uyarınız için teşekkürler ama VP:K'nın ilk cümlesini okur iseniz bir Vikipedist tarafından uygunsuz bir amaçla kullanmak amacıyla açılmış farklı kullanıcı hesaplarından her biri. demektedir. Burada da uygunsuz bir amaç yok. Kişi bilmediğinden 2 hesap açmış. Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:51, 23 Ağustos 2016 (UTC)
  • Sayın @Sakhalinio, evet VP:K biliyorum hatta bende hesabın birine şablon koyarak biyografi konusunda uyardım. Vandalizm ve kuklacılık konusunda hassasım, belkide VP:İNV gereğine ters ama işte emin olamadım ve size bildirdim. Gereğini de beklemediğim bir hızla yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla. Chansey (mesaj) 20:57, 23 Ağustos 2016 (UTC)

Rica[değiştir | kaynağı değiştir]

Konudan bağımsız olarak sizden rica ettiğim hususu kişisel mesaj sayfanızdan kaldırmış olmanıza anlam veremediğimi belirtmek isterim. Yardımcı olmak istemiyorsanız bunu açıkça belirtebilirsiniz. @Onurustaoglu olup olmadığımı değişiklik özetinde sormuşsunuz. Keşke kendisi kadar yaratıcı ve azimli olabilseydim. (...) Lütfen dava açınız ve incelenmesini sağlayınız. Yok bu hususta dava açmayıp, şüpheleriniz devam ederse bana bildiriniz ben kendi adıma, kendi hesabım için davacı olacağım. Saygılarımı sunarım. Chansey (mesaj) 08:47, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Sordum, (...)hitap etmistim. Hala anlasilmadi mi? Sevgiler. :-) --E4024 (mesaj) 17:33, 30 Ağustos 2016 (UTC)
Sayın @E4024; cümleniz gayet açıktı... Anlaşılıp anlaşılmamasının açınızdan bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Zira 6 gün sonra cevap verdiniz. Üzerinden vakit geçmiş bir durumla zaman kaybetmeyelim isterseniz. Saygılarımla... Chansey (mesaj) 17:45, 30 Ağustos 2016 (UTC)
6 gun bekledim "yanilmisim" dersiniz diye, (...) --E4024 (mesaj) 17:49, 30 Ağustos 2016 (UTC)
Sayın @E4024 beklemekte haklısınız. VP:İNV değil burada, gerçek yaşamımda bile bana bir şeyler kattı. Bundan ötürü ben yazdığım/yazacağım şeyleri "genellikle" iki defa düşünürüm. Bu üstte yazan ileti de bu iki defa düşündüğüm şeylerden. Doğru olduğunu düşündüğüm şeyi belirttim. Kendi namıma kırdıysam, bir hatam olduysa kusura bakmayınız. Saygılarımıla. Chansey (mesaj) 17:58, 30 Ağustos 2016 (UTC)

Yanlış yere gönderilmiş ihtar[değiştir | kaynağı değiştir]

Yolcu360 sayfasını açan kişiye atmak yerine maddenin tartışma sayfasına ihtar gönderilmiştir. Kullanıcı:Dimagozgum ihtar gönderilecek üye budur. --II. Niveles (mesaj) 18:23, 24 Ağustos 2016 (UTC)

  • Uyarı için teşekkür ederim sayın @II. Niveles, otomatiğe aldığımda bazen gözden kaçırabiliyorum, şimdi düzeltirim. Saygılarımla.Chansey (mesaj) 18:25, 24 Ağustos 2016 (UTC)
Ne demek vazifemiz. Ayrıca kıymetli projemize hücum eden bir takım vandallarla mücadele etmeniz takdire şayan bir hareket bu sebeple size tüm değişiklikleri birbirinden ayıran, potansiyel vandalları tespit edebileceğimiz bir mekanizmayı sunmak istiyorum. Adı Özel:Etiketler. Mücadelenizde buradan istifade edebilirsiniz. --II. Niveles (mesaj) 18:38, 24 Ağustos 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Değerli @II. Niveles teşekkür ederim inceleyip, istifade edeyim. Söz konusu Anti-Vandalizm ise gerisi teferruattır :) Saygılarımla. Chansey (mesaj) 18:46, 24 Ağustos 2016 (UTC)
  • Değerli @II. Niveles Etiketleme Yardımcısı WikiLabels'i Mobil cihazlar destekliyor mu acaba? Safari Browser için yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Chansey (mesaj) 18:56, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Burak İlbey Beyaztaş maddesini silinmesi için işaretlediniz?[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Chansey, Burak İlbey Beyaztaş maddesini silinmesi için işaretlediniz. Bu konuda bana sunabileceğiniz bir sebep varsa bunu öğrenmek isterim. Neden olarak Kayda değer olmayan konulu madde yazılmış. Ancak, Burak İlbey Beyaztaş'ın 2013 yılından beri teknoloji stelerinde sıkça konuşulduğunu ve maddeye Microsoft kaynaklı resmi bağlantılar sağlandığını belirtmem gerekiyor. Bu nedenle, asılsız bilgi, kayda değer olmayan konu gibi bir işaretleme yapılmaması gerekiyor. --Anıl Akay (mesaj) 22:26, 28 Ağustos 2016 (UTC)

  • Cevap Cevap Değerli @Anıl Akay;
  • Madde tartışma bölümünde izahatte bulundum. Kişisel bir durum değil oradan devam etmemiz uygundur. Saygılarımla. Chansey (mesaj) 22:28, 28 Ağustos 2016 (UTC)