Kullanıcı:stultiwikia/MesajArşivi/2014-2022/01-06

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Engelleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Eldarion, Mesaj sayfasını açtığınız için teşekkür ederim de, engelin kalkması için ne yapmalı, nerden başlamalı nasıl uzlaşmalı? --Stultiwikiabana yaz 11:23, 26 Mart 2014 (UTC)

Görüşlerinizi açıklamak için Vikipedi'yi aksatmak ve troll gibi politika sayfalarını okuyup, özümsediğinizi düşünüyor musunuz ? --Eldarion 05:29, 4 Haziran 2014 (UTC)
Selamlar. Engeliniz kaldırılmıştır. Söz konusu davranışları tekrarlamamanız dileğiyle. İyi çalışmalar. --Eldarion 06:09, 11 Haziran 2014 (UTC)

İlginize[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:40, 12 Haziran 2014 (UTC)

Hoşgeldin[değiştir | kaynağı değiştir]

Senin zamanında yoktum ama yine de hoşgeldin tekrar.. :) --SiLveRLeaD mesaj 09:06, 13 Haziran 2014 (UTC)

Hoşgeldin Stultiwikia, tez zamanda beyaz listeye dahil olman lazım. --bermanya 18:57, 15 Haziran 2014 (UTC)

Nerelerdesiniz?[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili kumul, vikiye ilk girişte beni karşılayanlardandınız, şimdi tekrar farketmiş bulundum. Yoksunuz? Artık yok musunuz? Sevgiler :) --Stultiwikiabana yaz 10:17, 13 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Stu,

Artık yokum değilde, yoğunluktan dolayı zaman ayıramıyorum artık. Yakın zamanda wiki teknik bölümüne katkılarımı devam ettirmeyi düşünebilirim en fazla diyelim :) Sevgiler...

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Geri geldi tatlı bela. İlgin için teşekkür. ^^ --Stultiwikiabana yaz 10:19, 13 Haziran 2014 (UTC)

kolay gelsin.. --kibele 08:01, 16 Haziran 2014 (UTC)

Bilgi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfanızdaki şiiri temizlemiştim, tekrar eklemişsiniz. Tekrar temizledim, ısrarla geri eklemeyiniz. --Eldarion 10:49, 17 Haziran 2014 (UTC)

Bu şiiri edebiyat sevginizden, yoksa Neyzen Tevfik'e olan büyük sevginizden dolayı mı sayfanıza ekliyorsunuz ? --Eldarion 11:29, 17 Haziran 2014 (UTC)
Küfürlü içeriği sayfanızda barındıramazsınız. İyi çalışmalar. --Eldarion 11:40, 17 Haziran 2014 (UTC)
Bu mesajı pek samimi olarak yazmamışsınız gördüğüm kadarıyla. Bu durum hakkında bir çok kullanıcıdan uyarı/bilgilendirme aldınız. Hala ısrarla neye dayanarak barındıramayacağım diye soruyorsunuz. İddialarınızın aksine, amacınız pek katkı yapmak gibi durmuyor. --Eldarion 12:08, 17 Haziran 2014 (UTC)

Engel[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,

Engelinizi kaldırdım, samimiyetinize inanarak şiiri de kaldırmıyorum, zaten yeri geldiğinde kendinizin kaldıracağına inanıyorum, burada bir inat uğruna kullanıcıların zıtlaşmasına karşıyım. Şikayet sayfasında boru öttürüp, politikalardan bahsedip kukla hesabına sahip olan kullanıcılar mevcut, bir kukla hesabına sahipseniz belirtmeniz gereklidir, ama samimi olmayanlar var, sizden isteğim, böyle kişilerin gazına gelip burada kötü durumuna düşmeyiniz, lütfen içerik üzerine katkıda bulununuz, buranın amacı budur. Sevgiler. --e.c. 00:07, 23 Haziran 2014 (UTC)

Gizil enerji[değiştir | kaynağı değiştir]

Sizi bir enerji ile dönmüş görüyorum. O enerjinizi -mevcut maddelere katkının yanı sıra- eksik bazı maddelerin yapılmasına kanalize etseniz ne güzel olur. Mesela Türkçe Vikipedide "Ankaray" maddesinin olmaması ciddi bir eksiklik. Biraz zamanınızı verip bu maddeyi açsanız, hem bu eksiği kapatmış olur hem de uzun süredir o maddesi bulunan Macarca Vikipedinin gerisinde kalmamamızı sağlarsınız. Ayrıca bu iş sizi tahminimce birkaç gün (yanıltın beni, birkaç saatte yapın :-) oyalar, kafanız dinlenir... Selamlar. --E4024 (mesaj) 11:06, 23 Haziran 2014 (UTC)

Burayı mı okuyorsunuz, anlayamıyorum? Söylediklerinizi anlamakta güçlük çekiyorum, özellikle son değişiklik özetinizi. :/ --Stultiwikiabana yaz 11:46, 23 Haziran 2014 (UTC)
Ben her yeri okuyorum. Siz de artık şiir okumayı filan bırakıp madde yazın diyorum. Fazla dolaşmayın, sonra "hır" çıkıyor. Kolay gelsin. --E4024 (mesaj) 11:56, 23 Haziran 2014 (UTC)
Peki. --Stultiwikiabana yaz 12:17, 23 Haziran 2014 (UTC)

Bir kullanıcının sanırım yanlışlıkla yaptığı kategori değişiklikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Rapsar, geldim geri. :)) Kullanıcı:Ufuk aslan 1997'ın yaptığı son değişiklikleri incelersen, belki de doğru olan bir kategori eklentisi; fakat kesinlikle yanlış olan bir kategori eksiltmesi göze çarpıyor. Toplu geri alım yapmak da, eğer kategori eklemeleri doğru ise sıkıntılı olur; fakat kaldırılan kategorilerin de geri eklenmesi gerekli. Şimdi çıkmak zorundayım da, sen vızır vızır çalışıyorsun diye sana iteleyim dedim. :D Belki bir çözüm bulursun/buldurursun. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 13:16, 23 Haziran 2014 (UTC)

Selamlar ve tekrardan hoş geldin :) O kullanıcıya ben zamanında çok kere mesaj attım, artık görmedi mi tınmadı mı bilemiyorum. Hatta bunun bir hesabı daha vardı ama şimdi aklıma gelmedi. Daha sonradan düzeltmiş gördüğüm kadarıyla bazılarını.--RapsarEfendim? 14:06, 23 Haziran 2014 (UTC)

Devriyelik başvurusu hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Theoden, selamlar. Umarım afiyettesiniz. e.c. verdiği engeli kaldırabileceğini belirtmişti, son yazdıklarıma da cevap vermedi daha. Konu sizce de havada değil miydi daha? Keşke başvuruyu kapatmayıp biraz bekleseydiniz. Engel kalkarsa kalkınca tekrar başvuracağım nasılsa. Sevgiler. İyi çalışmalar. Stultiwikia. 78.180.164.186 18:15, 22 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar, engeliniz kalkarsa tekrar başvurmanıza bir mani yok; sizin de dediğiniz gibi. Ancak, hesabınız engelliyken, ip adresi üzerinden dahi olsa değişiklik gerçekleştirmeniz(mesajlaşmak dahil) oldukça sakıncalı biliyorsunuz. Bu yüzden iletişime geçmek istediğiniz kullanıcılarla, bundan sonra e-posta yoluyla görüşmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:23, 22 Haziran 2014 (UTC)
Söylediklerinizi biliyorum, fakat eposta atmamı dahi yasakladıkları için bunu yapmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. Gecikmediysek devriyelik başvurusunu kapatmazsanız sevinirim. Kullanıcılar tekrar tekrar aynı kişi üzerinde aynı yorumları yaparak vakit kaybetmesinler. Kısa süre sonra devriyelik başvurumun olumlu neticeleneceğini ve katkılarıma bu şekilde devam etmemin kendi takvimime uygun olduğunu sanıyorum. Teşekkürler. --Stultiwikiabana yaz 10:22, 23 Haziran 2014 (UTC)
? :) Yeniden mi başvurayım, çok kısa zaman geçti üstünden, geri alabilirsiniz bence? :)) --Stultiwikiabana yaz 15:39, 23 Haziran 2014 (UTC)
Merhaba, gözümden kaçmış kusura bakmayın. Başvuruyu kapatacak olan yine ben ya da Yetkin olacak bir önceki başvuruda yazanları da biliyor olacağız. Bu sebeple sizden yeni bir başvuru gerçekleştirmenizi rica edeceğim. Kapanmış bir başvuruyu tekrar hortlatmak uygun olmayacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:48, 23 Haziran 2014 (UTC)

İngiliz Sterlini, GökçeKavak[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Sait, selamlar, iyi çalışmalar. Rica etsem sabırlı bir şekilde yeni kullanıcı GökçeKavak'a biraz da yol gösterici davranarak katkılarını Vikipedi kuralları ve yönergeleri dahilinde yapmasına yardımcı olur musun? :) Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 20:51, 25 Haziran 2014 (UTC)

Selamlar, "onaylanmış sürümü geri almasını bildiğine göre düzenli bir şekilde nasıl katkı yapabileceğinide biliyordur" şeklinde düşünüyordum bende. Eğer bana her hangi bir konuda danışırsa tabiki yol gösterici davranırım :) :)Sait71 20:55, 25 Haziran 2014 (UTC)

Ben o sayfayı daha da büyütmek istiyordum. İngiliz sterlininin tüm dünya gibi Türkiye'ye de daha iyi tanıtılması için uğraşıyordum. Gerekirse onunla da birlikte uğraşırız. Böyle bir olayla da karşılaşacağım için habersizdim. Özür dilerim.Bu imzasız yazı GökçeKavak1995 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vandal değil yahu genç o :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili CRea80, şuna bir baksanıza, ne kadar sert duruyor şablon yahu. 15 yaşında astronomiye özenen genç bir arkadaşımız belli ki. Ona biraz yol gösterip ne yaptığını birebir anlatıp Viki'ye kazandırmasak mı? (Şablonlarımız çok sert, biraz daha yumuşaklarını mı yapsak? :/) Sevgiler. :)) --Stultiwikiabana yaz 21:03, 25 Haziran 2014 (UTC)

Selamlar Stultiwikia, bu tip şablonları zaten pek kullanmıyorum ısrar olması durumunda ve buradaki gibi üye olur olmaz madde tahrifine başlanmışsa kullanıyorum, ayrıca uyarı mahiyetinde işe de yarıyor. Arkadaşın yaşını bilmiyorum ama genç olduğu muhakkak ve söylediğin şey doğru, başta bir hoşgeldin şablonu eklemeliydim fakat bu şablonu da ona eklerdim. Tüm şablonları bilemiyorum ama bu şablonun çok sert olduğunu düşünmüyorum. Saygılarımla.--cRea80ileti 11:11, 26 Haziran 2014 (UTC)