İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Dr. Coal: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nushirevan11 tarafından 4 ay önce Değişiklik savaşı başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
Nushirevan11 (mesaj | katkılar)
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği Gelişmiş mobil değişikliği Yanıt
119. satır: 119. satır:
::Sizin, ilgili sözlerin alıcı tarafı olarak talebe ilişkin görüşlerinizi okumak isterim.
::Sizin, ilgili sözlerin alıcı tarafı olarak talebe ilişkin görüşlerinizi okumak isterim.
::İyi çalışmalar dilerim.<br> [[Kullanıcı:Dr. Coal|Dr. Coal]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Dr. Coal|mesaj]]</sup> 12.30, 10 Şubat 2024 (UTC)
::İyi çalışmalar dilerim.<br> [[Kullanıcı:Dr. Coal|Dr. Coal]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Dr. Coal|mesaj]]</sup> 12.30, 10 Şubat 2024 (UTC)
:::Tehdit belirttiğiniz gibi ciddi bir olgu ancak bu durum karşısında süresiz engeli ağır buluyorum. Pişmanlığının gerçek olduğunu düşünüyorum. Burada tecrübeli kullanıcılar da ara sıra kuralları ihlal edebiliyorlar. Önemli olan hatayı kabullenmektir diye düşünüyorum. Kolay gelsin. [[Kullanıcı:Nushirevan11|<span style="color: green;">'''''Nushirevan11'''''</span>]]<sup> [[Kullanıcı mesaj:Nushirevan11|<span style="color: red;">'''Ⓜ'''</span>]]</sup> 13.38, 10 Şubat 2024 (UTC)


== İlçelerde yerel seçim sonuçları kaynak hatası ==
== İlçelerde yerel seçim sonuçları kaynak hatası ==

Sayfanın 13.38, 10 Şubat 2024 tarihindeki hâli

resim silme talebi

Merhaba,

Sayfamda eklemiş olduğum resme silme talebinde bulundum, silinmesini istiyorum. Zarato23 (mesaj) 07.39, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

İstek yapıldı Burada yanıtlandı --anerka'ya söyleyin 07.43, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

İki kelam da ben edeyim

Kuklasavar
That still counts as one.

Hizmetlilik için de geç gelmiş bir tebrik. :) --anerka'ya söyleyin 08.16, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Çok teşekkür ederim Anerka! Şuradaki Time manşeti ve Natgeo dublajından feyz alarak devamını getireyim:
BBC: Dr. Coal's emphasis on determination in the fight against puppets: "Thou shall not pass."
Dr. Coalmesaj 12.40, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Bir bira da sizin için!

Sizede ikram etmesem olmazdı :) YG1’mensaje❓ 12.15, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Ooo Morgenbier, çok teşekkür ederim. Prost! 🍻 Dr. Coalmesaj 12.30, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Prost 🍻 :) YG1’mensaje❓ 12.33, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

7/24 Spor sayfasını silmeniz hak.

Merhaba. Bu sayfayı kayda değerlik kriterlerine uymadığı sebebi ile silmişsiniz. Keşke hızlı silinmeseydi de kaynak ekleyebilseydim. Kanal şu anda test yayınlarını yapıyor ve yakında yayına başlayacak. İsterseniz sayfayı geri getirin ben kaynakları ekleyeyim. Barisegebalci (mesaj) 21.42, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Barisegebalci,
Konunun kayda değerliğini ortaya koyan bağımsız ve güvenilir kaynaklar bulunmadığından silme işleminin isabetinde ısrarcıyım. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 21.45, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
1) [1]https://www.medyaradar.com/ciner-grubundan-spor-kanali-surprizi-haberi-2153889
2)[2]http://www.fortunatv.com/2013/05/show-tv-digiturk-skyturk-360-aksam.html Barisegebalci (mesaj) 21.50, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
3) [3]https://www.sporekrani.com/haberler/82962/ciner-grubundan-spor-kanali-surprizi Barisegebalci (mesaj) 21.51, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
@Dr. Coal Barisegebalci (mesaj) 21.54, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Gördüm, Barisegebalci, mesaj sayfama yazdığınız için ayrıca seslenmeye gerek yok. Zannediyorum 1 ve 3 numaralı kaynakların aynı olduğunu fark edememiş olacaksınız ki bana ayrı ayrı gönderiyorsunuz. Bir önceki mesajımda bağlantısını verdiğim kayda değerlik yönergesini incelemenizi tavsiye eder, iyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 21.55, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Vikiproje: Vikipedi iş birliği daveti

Türkçe Vikipedi'nin değerli kullanıcısı, 9 Şubat 2024 tarihinde başlayacak olan Vikiproje:Vikipedi kapsamında gerçekleştirilen iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz. Vikiproje:Vikipedi/İş birliği projesi sayfasından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, (Toplu mesaj listemde yoksun, ilgini çekebilir diye sana da iletiyorum.)--Kadı Mesaj 21.43, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Teşekkür ederim Kadı.
Muhabereyi SD'de takip ettim. Beni biliyorsun, gelecek olduktan sonra davet olup olmamasına bakmam. :) İyi çalışmalar.
Dr. Coalmesaj 21.47, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
O zaman bu daveti pardon.. İBP'yi bana lütfedip eşlik eder misiniz Sir :) (Zorla yerinden kaldırmak, biz biliyor muyuz da Vikiliyoruz sanki canım aa :) ) ᕓikiolog ♥෴ 18.57, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Dear Vikiolog 🍯,
I'd be delighted!
Karşılaşmalarımıza bayılan, gönlümün bahçesine filizler armağan eden sizin gibi değerli bir kullanıcının katılımımı "lütuf" olarak nitelemesi benim için onurdur. Dresscode detayına pek dikkat etmemiştim ama elbette, seve seve eşlik ederim.
Shall we?
Çok sevgiler,
Dr. Coalmesaj 12.07, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Yönlendirmeli pazarlama hakkında

Merhaba


Arama optimizasyonu sayfasında yer alan linkler arasında Yönlendirmeli pazarlama başlığının eksik olduğunu gördüm ve sayfayı ekledim. Tarihçesinde 2 marka yer aldığı için beni uyardınız ama sayfa gerekli değil mi size :( İsmailCem35 (mesaj) 22.14, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

İsmailCem35, lütfen mesaj sayfanızda da bağlantısına yer verdiğim telif hakları politikasını inceleyiniz.
Dr. Coalmesaj 22.20, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Savaş Sanatları

Sayın Dr.Coal !


Bazı bilgiler almak isterim. Hani Savaş sanatları sayfasından Alpagut dövüş sanatı sanatı bilgilerinide sildiniz ya, mühtemelen Alpagut dövüş sanatı sayfası silindiği için bu sayfadanda Alpagut dövüş sanatı bilgilerini silmişsiniz.


Sadece anlamadığım bir şey var:

Savaş sanatları sayfasında 10 larla içi boş (yani silinmiş) savaş sanatlarının ismi kalmış, dikkat ederseniz coğunluğu kırmızı gözüküyor. Peki bunlar neden silinmedide Türk savaş sanatı Alpagut bilgileri silindi ?

KülTegin.Alp (mesaj) 22.15, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

KülTegin.Alp, bağlantıların kırmızı ("içi boş") olması bunların silindiği anlamına gelmez; hiç oluşturulmamış da olabilirler. Lütfen VP:PEKİX sayfasını okuyunuz. İyi çalışmalar.
Dr. Coalmesaj 22.22, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Sayın Dr. Coal !
Önerdiginizi okudum teşekkür ederim. Ama Siz savaş sanatları sayfasını iyice araştırın orada silinmiş savaş sanatarı 10 taneden bile çoktur. Ben tek - tek o sayfaları inceledim ve tartlşma ile bu sayfaların silinmesini görüyorum. Buyunun Sizde bakın. KülTegin.Alp (mesaj) 08.44, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
KülTegin.Alp, Vikipedi bir görev değildir.
Ben kendi bilgim dahilindeki bir konu çerçevesinde değişiklik yaptım, siz veya başkası da kendi bilgisi dahilindeki bir konu çerçevesinde değişiklik yapabilir. Eğer bir şeyin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, bana araştırma ödevi vermek yerine, kendiniz değiştirebilirsiniz.
Eğer silinme adaylığı başlatılması gereken maddeler varsa, bu süreçleri de başlatabilirsiniz. Yalnız bunu "bir başka adaylığın intikamı" biçiminde ve aksatıcı olarak yapmazsınız umarım. İyi çalışmalar.
Dr. Coalmesaj 11.21, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Sayın Dr. Coal! Bakın ben burada yeni biriyim ve durumu anlamaya çalışıyorum. Ben hiç bir sayfanın silinmesinde hevesli biri degilim ve yada böyle bir görev peşindede değilim. Ben sadece adaletden yanayım ve sizinde adaletden yana olduğunuza şübhem yok. Ama Siz tecrübeli bir vikripediçi gibi bana cevap vererek anlatmak yerine, bana intikamcı ve ya aksatıcı olarak yön veriyorsunuz. Ben yinede soruyorum Alpagut dövüş sanatı sayfasını kaynak bulamadığınız için sildiniz. Tamam buna sözüm yok. Peki savaş sanatları sayfasından neden sildiniz ? Eger silinmelise o zaman savaş sanatları sayfasından diger sayfaları silinmiş savaş sanatlarıda ya silinmeli, yada Alpagut savaş sanatı bilgisi Savaş Sanatları sayfasında geri iade edilmelidir. Aksi halde bu adaletli olmaz ve haksızlık olur. Bunu ben etmelide degilim, bu konuda Siz iştirak etdiniz (aslında kendinizde bilmeden bu oyuna çekildiniz) ve Siz bunu doğru düzgün yoluna salmak zorundasınız. ADALET NAMİNE
Saygılarla KülTegin.Alp (mesaj) 17.31, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Oyun büyük, diyorsunuz?
Dr. Coalmesaj 17.32, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Sayın Dr. Coal! Bir milletin kültür degerleri üzerine Türk dünyasıyla ortak bir çalışma içinde Dünyaya tanıtılan bir sporun vikripedi sayfalarını silmek bir komple hareketdir. Hele hele 6 uluslararası organizasyondan belgesi olan bir türk dünyası sporunun. Bir araştırırsanız görersiniz ki, bu güne kadar ne yağlı güreşimizin dünya federasyonu vardır, nede eba güreşinin. Siz bana bu iki sporun dünya şampionasının olduğunu gösteremezsiniz. Ama gel ki, Alpaqut sporu 4 defa Dünya şampionası yapmıştır. 2 tanesi Türkiyede yapılmış 2 -si Azerbaycanda. TRT BEGESEL Film yapmış. Buna ragmen vikripedi olmuyor ve siliniyor sayfalar. )))))))
Oyun o kadar büyük ki, Alpaqut savaş sanatının sayfalarına bir hücum var. Tek Türkiye degil Azerbaycan vikripedisinde de. Sadece Türkuye vikripedisinden farklı olarak Azerbaycan vikripedisinde Alpagut savaş sanatı sanatı sayfası iyice işlendi ve sağlam kaynaklar eklendi.
https://az.wikipedia.org/wiki/Alpaqut_(döyüş_sənəti)
Türkiye vikripedisi sayfasında ise sayfada işlenmesine izin verilmedi. Bu yüzden sayfa silindi. Şimdi Türkiye vikripedisinde sayfanın silinmesini aday gösteren kişi, Azerbaycan vikripedisinde sayfanın silinmesi için mücadele ediyor ve türkiye vikripedisini örnek gösteriyor.
Meraklı olanda ne biliyormusunuz?
Vikripedide 10 larla federasyon sayfası var ki, kaynagı bile yoktur. Amma adam Alpagutu hedeflemiş. Başka işi yok.
Bende bu yüzden Sizin üstünüze geldim ki, eger sayfa silinmişse neden diger silinmiş savaş sanatları hakklnda biilgi savaş sanatları sayfasında duruyor.
Tabii ki, ben Sizi bu oyuna dahil olan birisi gibi zann etmem. Ve de bu sayfaların silinmesine perişanda degilim. Çünki bu sayfalar yeniden işlenecek akademik kaynaklar ilave edilerek yeniden vikripediye ilave edilecektir. Şü an sadece burada kimin bu sayfaları silinmesinde meraklı olduğunu, kimlerinse doğrü dürüst, adaletli ve yada adaletsizlik etdiğini ayrd etmeye çalışırım.
Saygılarla KülTegin.Alp (mesaj) 20.33, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Silinen sayfanın URLsini kaldırma

Merhaba, adıma oluşturulmuş olan Orhan Hikmet Azizoğlu sayfa artık kullanımda olmamasına rağmen google aramada görünüyor. Bu duruma engel olmanın bir yolu var mıdır? Zarato23 (mesaj) 08.20, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Zarato23,
Ben yaptığım aramada yalnızca Commons'a yüklenmiş dosya çıkıyor. Vikipedi veya bağlı projelerden bunun dışında bir sonuca rastlamadım. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 11.16, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Kadı; Anerka'nın ve niyeyse ben de dahil başka pek çok kişinin mesaj sayfasında sözü edilen dosya burada bağlantısını verdiğim de olabilir. Bilgim yok, onun için değerlendirmene sunuyorum.
Dr. Coalmesaj 00.49, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
@Dr. Coal, dosyayı telif hakkı ihlali gerekçesiyle sildim. Kadı Mesaj 01.31, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Değişiklik savaşı

Merhaba, Safevîler sayfasında bir değişiklik savaşı yaşanıyor. Uzun zaman önce sırf kaynak içermiyor diye uzun bir metni sayfadan çıkarmış. Önceden beri uygulanan metot önce kaynak şablonu eklenmesidir. Kaynak şablonu eklenmeden ve telif hakkı da söz konusu değilse böyle büyük bir çıkarma yapılamaz sizin de bildiğiniz üzere. Ayrıca kaynaklı bilgiyi de çıkarıyor, bu konuda bir ayrım yapmıyor. Safevî tarihiyle ilgilen birisi olarak yazılanlar zaten kitabi bilgiler ve kaynak şablonu eklenmeden toptan çıkarılması Vikipedi kurallarıyla bağdaşmıyor. Kolay gelsin. Nushirevan11 15.23, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Son olarak üçüncü kez değişikliği geri alarak Vikipedi politikasını açıkça ihlal etmiştir. "Bizzat öğretirim" avami açıklamasını silip gereken uyarıyı verebilir misiniz rica etsem. Esenlikler. Nushirevan11 15.31, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Merhaba Nushirevan11.
Gün içinde Vikipedi'de de olsam son değişikliklerde gözümden kaçmış bu durum. Değişiklik savaşı, nezaket ihlali, kişi üzerine yorum bir yana; kullanıcıların güvenliğinden daha önemli bir konu olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle karşı karşıya kaldığınız şiddet tehdidine orantılı biçimde yanıt verdim.
Tabii değişiklik savaşı kapsamında da değişikliği geri aldım fakat kullanıcı bazında gerekli gördüğüm karşılık nedeniyle bunun dışında bir işleme (korumaya) gerek kalmadı. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 15.42, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Tekrar merhaba Nushirevan11,
İlgili kullanıcının bir engel kaldırma talebi oldu.
Tıpkı önceki mesajımda belirttiğim gibi değişiklik savaşı, nezaket ihlali ve kişi üzerine yorumu bir tarafa bırakıyorum; zira bu konulardaki değerlendirmeyi, önceki engelleri de dikkate alarak ayrı tutuyorum. Kullanıcının engel kaldırma talebinin gerekçesi de bunlara değil, "tehdit" konusuna dair.
Sizin, ilgili sözlerin alıcı tarafı olarak talebe ilişkin görüşlerinizi okumak isterim.
İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 12.30, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Tehdit belirttiğiniz gibi ciddi bir olgu ancak bu durum karşısında süresiz engeli ağır buluyorum. Pişmanlığının gerçek olduğunu düşünüyorum. Burada tecrübeli kullanıcılar da ara sıra kuralları ihlal edebiliyorlar. Önemli olan hatayı kabullenmektir diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Nushirevan11 13.38, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

İlçelerde yerel seçim sonuçları kaynak hatası

Şu katkılarla eklenen yerelnet bağlantıları yanlış (sanırım hepsi Zeytinburnu'na gidiyor). Aynı dönemde diğer ilçelerde de benzer şeyler olmuş mudur bilemedim. Toplu şekilde düzenlenebilir mi acaba, ne dersin? --stultiwikia(bana yaz) 16.01, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Bilmiyorum Stultiwikia, bot vb. sair teknik konularda bilgim bulunmuyor.
İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 16.03, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Bot gibi değil de bu değişiklikleri sistemli bir şekilde yapmanın bir yolu olabilir mi diye... Tahminen aynı gün ya da hafta içinde yapılmış değişiklikler. Seninle sık iletiştiğimiz için danışmak istedim. Hızlı yapacak yerleşim yeriyle ilgilenen aklına biri geliyor mu? —Nanahuatl olabilirdi ama, hayat... --stultiwikia(bana yaz) 17.56, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Bot dışında AWB kullanan birileri olabilir fakat önerebileceğim, ismen aklıma gelen birisi yok doğrusu, Stultiwikia.
Dr. Coalmesaj 18.00, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Ben Bu Cihana Sığmazam

@Dr. Coal, kullanıcının biri dizinin sayfasını karıştırmış. Düzeltebilir misiniz? Eemirrgs (mesaj) 20.39, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Hallettim Eemirrgs, teşekkürler bildirim için.
Dr. Coalmesaj 21.10, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Sayfa silinmesi hak.

Merhaba @Dr. Coal,

Bolu ili Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol için açılmış olan wiki sayfasının silinmesine sebep olan durum nedir? Bir siyasi ve uzun süre geçmişi olan bir kişinin özgeçmişi "Madde 6. Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde" olduğunu düşünmüyorum ve halbuki özgeçmiş gayet açıklayıcı ve detaylı bir şekilde tarafımca aktarılmıştı.

Sayfanın silinmesi hakkında tarafınızdan bilgi almak istiyorum lütfen. Cvkr14 (mesaj) 23.18, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Cvkr14,
Bir konu, eğer kendisinden bağımsız ve güvenilir kaynaklarca zamana yayılı biçimde, kapsamlı olarak konu edilmemişse kayda değer değildir. Kayda değer olmayan konular hakkında da Vikipedi'de madde oluşturulmaz, oluşturulmuş ise silinir. Bu konu ve silme işlemi, kişinin özgeçmişinden veya maddenin detaylı ya da açıklayıcı oluşundan bağımsızdır. Ek olarak, VP:ÇÇSİYASİ sayfasını okumanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 23.29, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Pekala, silme açıklamasında bu şekilde detaylı olarak açıklama yapmanızı beklerdim ve böylece bir durum da ortaya çıkmamış olurdu.
Cevabınız için teşekkürler. Cvkr14 (mesaj) 23.33, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Cvkr14,
Silme gerekçeleri sistemde tanımlıdır ve bunlar arasından seçerek silme işlemini gerçekleştiririz. Nitekim, silinen maddenin bir önceki (23 Ocak 2024 tarihli) silme gerekçesine baktığınızda buraya ve buraya bağlantı verildiğini görebilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 23.36, 8 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Yaşlı Cato

Selamlar @Dr. Coal, Yaşlı Cato hakkında ek bilgi istemişsiniz. Oluşturduğum maddenin hâli hazırda Türkçesi bulunuyormuş (bzk. Marcus Porcius Cato). Bu yüzden G6 sebebi ile hızlı sil yaptım bilginize. Kayra (mesaj) 04.58, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Kayra,
Teşekkür ederim yanıt için. Ben etiketi anlamlandıramamıştım ama Citrat silmeyi gerçekleştirince ben de sorumun bulunduğu tartışma sayfasını silmiştim. Bu gibi durumlarda G8 işaretleyip mevcut maddeyi/içeriği bağlantıyla gösterebilirsen daha hızlı işleme alırız. :) İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 12.01, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Benim ikilemde kaldığım soru "Yaşlı Cato" (ve Bilge Cato) için kısayol yapmamız gerekir mi idi. Tartışma sayfası gözümden kakaçmış sağ ol Dr. Coal. Citrat (mesaj) 15.09, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Merhaba Citrat,
Telefonda olduğum için detaylı bakamadım ama Cicero'nun bu adı içeren bir de kitabı var. Kişiye olmasa bile en azından bir anlam ayrımı sayfasına yönlendirmek iyi olur gibi görünüyor, yüzeysel taramaya dayanan görüşüm. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 15.19, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Selamlar @Dr. Coal, anlam ayrımı sayfasına yönlendirmek iyi olur çünkü örnek olarak Vegetius'un yazmış olduğu Roma Savaş Sanatı kitabında sık sık Yaşlı Cato kullanılıyor. Bu da bizlere Geç Roma İmparatorluğu'nundaki vatandaşların Yaşlı Cato söylediği muhtemel olabilir. Ayrıca dediğiniz gibi Cicero'da Yaşlı Cato kullanıyor. İyi günler, iyi vikiler! Kayra (mesaj) 18.05, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Ahmet Sadi sayfasının silinmesi

Merhabalar, dün oluşturduğum Ahmet Sadi sayfası telif hakkı ihlali yüzünden silinmiş gözüküyor. Yeni bir kullanıcı olduğum için hatamı anlamak isterim, neden Ahmet Sadi sayfasını sildiniz? Hangi açıdan telif haklarını ihlal ediyordu? Bertellden (mesaj) 08.40, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Bertellden,
Madde içeriğinin önemli ölçüde buradan kopyala-yapıştır ile oluşturulduğu görülerek madde silinmek üzere işaretlenmiş ve silinmiş. Eğer kaynaklarda "içeriğin özgürce kopyalanıp kullanılabileceğine" dair, bu anlama gelen açık bir izin yoksa ister metin olsun, ister görsel; bunları olduğu hâliyle Vikipedi'de yayınlamak mümkün değil. Detaylı bilgi için telif hakları politikasını okuyabilirsiniz, ben de ayrıca mesaj sayfanıza bilgilendirici bir not bırakacağım. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 12.31, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler. Ahmet Sadi sayfasını Ahmet Sadi Erkut adıyla tekrar oluşturdum. Bir bakabilir misiniz, sorunlu herhangi bir şey var mı? Bertellden (mesaj) 21.09, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Merhaba Bertellden,
Elinize sağlık, telif konusunda hiçbir problem görünmüyor. Maddeyi oluşturma sonrası Kızıldeniz inceleyip üzerinde biraz düzenleme yapmış. Zannediyorum yazım (imla) ve iç bağlantılar bakımından biraz daha iyileştirilebilir, o konuda da biçem el kitabını inceleyebilirsiniz fakat önemli bir sorun görünmüyor. Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.
Dr. Coalmesaj 11.54, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Sayfa

Merhaba @Dr. Coal

Mert Aksoylu Safasi neden silindi normalde tanilmis kisidir.

Bir aciklama lütfen verebilirmisiniz. Mert Aksoylu (mesaj) 21.14, 9 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Mert Aksoylu,
Verilmesini talep ettiğiniz açıklama 7 Ocak 2024 tarihinde mesaj sayfanızda yapılmıştır. Eğer kendi hakkınızda sayfa oluşturmayı sürdürürseniz "ansiklopedinin amaçlarıyla bağdaşık olmayan davranışlarınız", dün akşam olduğu gibi kendi kullanıcı hesabınızdan ayrı olarak başka bir hesap veya IP üzerinden değişiklik yaparsanız da "uygunsuz kukla kullanımı" nedeniyle engelleneceğinizi ihtaren bildiririm.
Dr. Coalmesaj 11.47, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Özür

Merhabalar. Son zamanlar biraz zor oluyor benim için siz benim sayfamı silince size patlamış oldum. Yaptıklarımdan dolayı çok özür dilerim. Umarım beni affedersiniz. Barisegebalci (mesaj) 09.56, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Merhaba Barisegebalci,
Rica ederim, "af"lık bir durum söz konusu değil. Yalnızca sizin gibi deneyimli bir kullanıcının kayda değerlik yönergesi ve nezaket politikasını bu denli gözardı edebilmesine şaşırdım. Uzlaşmazlık konusu ne olursa olsun soğukkanlı olmakta fayda var. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 11.49, 10 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla