Kullanıcı:Ahzaryamed/arşiv-26.04.2011-06.11.2011

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kırmızı bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, umarım iyisindir. Günün maddelerini ana sayfaya çıkartırken kırmızı bağlantıları kaldırıyoruz. Bence aynı şeyi GSR'ler için de yapmak gerekir. Çünkü henüz açılmamış maddelere verilen bu bağlantılar ana sayfada güzel görünmüyor. Ne dersin? --yabancım 09:12, 26 Nisan 2011 (UTC)

Seçkin içerik - Robbie Williams[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Ahzaryamed=) Bu anasayfada çıkacak seçkin içerik için taze seçkin maddelerden Robbie Williams'ı mümkün olan yakın bir tarihe koyabilir miyiz? Saygılar. --Duke ϡ»» ileti ^^ 20:14, 29 Nisan 2011 (UTC)

Yılın Resmi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu sayfayı güncellememiz gerekiyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:05, 1 Mayıs 2011 (UTC)

Topluluk portali...[değiştir | kaynağı değiştir]

Sadece şu giriş kısmını uzatamadım. Yani giriş kısmını biraz daha uzatsan yeterli. Şu mavi kutu içerisinde olan yeri. Emperyan-ileti 11:39, 7 Mayıs 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 19. haftasının projesi Fırtına Bot tarafından açılan NGC maddelerine gerekli resimleri eklemek olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----Emperyan-ileti 10:35, 9 Mayıs 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.
  • Bu davetiye bu haftanın tasarısının seçiminde oy kullandığınız için gönderilmiştir. Emperyan-ileti 10:35, 9 Mayıs 2011 (UTC)

Bu ne ya?[değiştir | kaynağı değiştir]

Ahzaryamed. Bu ne ya? Böyle kardeşlik olurmu? Ana Sayfada Haftanın seçkin maddesi!? Şok oldum ya! ----Cek Li Taranmesaj 04:58, 16 Mayıs 2011 (UTC)

Lütfən, dəyişdirin! ----Cek Li Taranmesaj 05:00, 16 Mayıs 2011 (UTC)

Ana Sayfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Bana bir iyilik yapın: Lütfen Ermenistan bayrağı′nı Ana Sayfa′dan kaldırın. ----Cek Li Taranmesaj 12:26, 16 Mayıs 2011 (UTC)

  • Sayın Cekli829,
Hedda Gabler ve Yabancı'nın belirttiği hususlar dahilinde Vikipedi hakkındaki bilgilerinizi lütfen tekrar gözden geçiriniz. Lakin Ana sayfaya çıkan SM'ler ülkelerarası ilişkilere göre değil SM seçilme sıralarına göre belirleniyor. Ancak konunun 1 hafta boyunca tartışılarak Vikipedi'ye katkıların aksamaması ve kullanıcıların buradaki tartışmaya saplanmaması adına Seçkin Maddeyi 1 hafta sonraya aldım.--ahzaryamedileti 13:29, 16 Mayıs 2011 (UTC)

Teşekkürler, Sayın Ahzaryamed! Nihayet:) ----Cek Li Taranmesaj 13:33, 16 Mayıs 2011 (UTC)

  • Merhaba Ahzaryamed. Şu değişikliğin ileride çok daha önemli sorunlara yol açabileceğini, bir kere ansiklopedik kaygıları bir kenara bıraktık mı gerisinin geleceğini düşünüyorum. Kuralları anlatana kadar gerekirse dilimizde tüy bitsin, yeter ki burası bir takım milli hislere göre hareket edilen bir yer olmasın. Hassasiyet göstereceğini sanıyorum. Şimdiden teşekkürler. --yabancım 16:11, 16 Mayıs 2011 (UTC)

Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi çalışmalar. Ben bir yardıma ihtiyaç duyurum ( sayfa) Sen benle bağlantı kurabilir misin? Adresim : lusjeune@yahoo.it --Mendilboldum 23:15, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Sİ/SL[değiştir | kaynağı değiştir]

Küçük bir boşluk sorunuymuş İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:32, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Doğubeyazıt[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Burada aslında sorun olaylar diye bir bölüm bulunmasından geçmekte. O bölümdeki madde havacılık diye bir bölüm yaratılıp oraya taşınmalı. Zira tarih vs. bölümlerde de anlatılan olaylar. Burada deprem jeolojik bir olaydır. Verdiği zararlar da bu jeolojik olayın bir sonucudur. Yani madde bir jeolojik olayı ve etkilerini anlatmaktadır. Madde adı Doğubayazıt değremi de olabilirdi sadece; ama daha kolay ayırt edilebilmesi için 2004 tarihi de eklendi. Kaldı ki en.wikide deprem maddeleri jeoloji bölümüne konuyor, gerçi jeoloji bölümü coğrafyanın bir alt bölümü ve olaylar diye bir bölüm yok. Bence başlıklara bir düzenleme de lazım. Şahsen yaptığım değişikliğin daha doğru olduğuna inanıyorum. --82 ~145 ileti 18:32, 20 Mayıs 2011 (UTC)


Ellerine sağlık. Biraz önce engellediğin anonim kullanıcı dün toplamda 6 kez IP değiştirerek aynı mesajla saldırı yaptı. Bu mesajın atıldığını bir anonimden gördük mü hemen engellemek gerek, bu kurnaz vandalizmi yapan çok yok neyseki...--вяí¢αи76ileti 06:10, 22 Mayıs 2011 (UTC)

VP:SM[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Şuradaki oyunuzu tekrar gözden geçirebilirsiniz. Zira şartlı destek oyunuzu temellendirdiğiniz kullanıcı, maddede yapılan değişiklikler neticesinde oyunu değiştirmiştir. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 09:25, 22 Mayıs 2011 (UTC)
  • Merhaba. Oyumu tekrar gözden geçirdim. ----Cek Li Taranmesaj 06:08, 23 Mayıs 2011 (UTC)

re Eşcinsel evlilik[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın VikiProje LGBT üyesi,

"Eşcinsel evlilik" ismi ile ilgili önemli bir tartışma başlamıştır. Maddenin tartışma sayfasında bu konuya dair görüşlerinizi belirtirseniz proje için çok yararlı olur. Teşekkürler.

Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 15:49, 29 Mayıs 2011 (UTC)

24. hafta[değiştir | kaynağı değiştir]

HSM 24. haftasına Türkiye'de anayasal süreç maddesini koyabilir misiniz? Güncel bir konuya yakın ne de olsa :) Emperyan-ileti 16:01, 2 Haziran 2011 (UTC)

747[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle merhaba, bu dosyanın adını yanlışlıkla Westnest.jpg olarak kaydetmişim. 744FSX.jpg olarak değiştirebilir misiniz? İyi çalışmalar.--Westnest ileti 20:24, 2 Haziran 2011 (UTC)

İnter-viki[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzary., burada havalar garip sanırım güç gösterisi yapıyor olağanüstü güçler. :) Umarım havaların ve insanlarının sımsıcak olduğu bir yerden iletime tatmin edici karşılığımı birde senden duyarım. Ana Sayfa'da interwiki bağlantıları va malum onalrca dilde. Lakin Ermenice, İbranice yok. Çok mu önemli belki değil; lakin bu dillerin işaret ettiği intervikileri Türkçe Vikipedi'de arayan, lakin ordada katkı sağlayan, ki; kaynak, ansiklopedik içerik, tarih, sosyal yaşam, siyasi durum olarak vs. türlü türlü bağlarımızın bulunduğu bence kardeş bu iki milletin inter-viki bağlantısına ana sayfada yer verilebilir ne dersin? Mesela Arapça, İngilizce, İspanyolca, Yunanca hatta isstatistik olarak pek Türk kulanıcının aktif katkı sağlamadığı Gürcüce dahi var. Sevigiyle - Nebeviye 09:24, 4 Haziran 2011 (UTC)

SLA[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Maalesef bir süreliğine başka konularla ilgilenmeyi, başka konular üzerine katkıda bulunmayı düşünüyorum. Bu yüzden maalesef o maddeyle pek ilgilenemeyeceğim. Yine de ufak konularda yardım edebilirim. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 19:54, 6 Haziran 2011 (UTC)

merhabalar.[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Ahzaryamed öncelikle sana çalışmalarında kolaylıklar dilerim.Ben Kamuran Ötükenli,belki haberin olmuştur geçen günlerde kullanıcı kibele ile yazışmamız olmuştu fakat o malesef yine sözlerimi çarpıtıp beni yine söylemediğim şeylerle itham etmiş ve engellemekle tehtid etmişti devamında da ben bana karşı sistematik olarak takındığı bu olumsuz tutum yüzünden şikayet etmiştim ve devamında kullanıcı eldarion önce beni yanlış yönlendirmiş sonrasında da engellemişti,engelleme açıklamasında da bana yine yersiz ve mesnetsiz suçlamalarda bulunmuştu.En doğal hakkım olan şikayeti bile kullanamadan apar topar engellendim anlayacağın.Bu konuda ne yapılabilinir,hangi mercilere bildirebilir ve derdimi anlatabilirim bana yardımcı olabilirmisin?

SLA[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selamlar. Şu SLA'yı olumsuz olarak kapatmışsın. Ancak üç destek oyunun yanı sıra aday gösteren Emperyan'ın destek oyunu atladın sanırım :) Karşı oy veren de nedensiz olarak karşı verip gitmiş. SL olması gerekmez mi?--Rapsar 07:11, 16 Haziran 2011 (UTC)
Merhaba. Liste 3 Nisan tarihinde aday gösterilmiş. O günden bu yana hem gerekenlerin yapılması hem de 4 destek oyunun tamamlanması için bekledim. Emperyan'ın oyunun farkındayım fakat itiraz var. Mevcut itiraz, mesnetsiz ya da bomboş bir itiraz değil, bir fikir beyan ediyor. Nitekim üstteki yorumlarda da yapılması istenen noktalar olmuş (kaynak ve kırmızılıklar), çalışmaya başlanılmış fakat tamamlanmamış. Senin maddelerdeki kırmızılıklara fazla takılmadığını biliyorum, ama çalışmaya başlanmışken bitirilmesi gerekirdi. Açıkcası listenin SL olabilmesi için fikirbirliği aradım 3 Nisan'dan bugüne ve oylamalara müdahil olmak istemiyorum sonra "big brother" gibi hissediyorum kendimi :) Köy çeşmesine yazdım ilgi gerekiyor diye, nafile. Dilersen maddeye katkı yaparak tekrar aday gösterebilirsin. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 14:18, 16 Haziran 2011 (UTC)
Mimar 77 demiş ki; En son oyuncu için de kaynak eklenmeli. Ben ise tüm oyunculardaki kaynakları çıkardım, nedenini de adaylık sayfasında belirttim. Dolayısıyla bu istek yapılmış oldu. Listede kırmızı bağlantı kalmamalı demiş bir-iki kullanıcı. Zaten listede kırmızı bağlantı yok :) (Dediğin gibi SMA'larda kırmızı bağlantılara çok takılmam; ama listelerde olmaması gerekir bence) Kırmızıdan kasıt dolaşım şablonundakiler sanırım ki onlar bu maddeyi ilgilendirmiyor. Daha da yapılmayan bir yer göremedim adaylık sayfasında. Tekrardan aday göstersem yine aynı şeyler yaşanacak belli ki. 2-3 destek, elinize sağlık, teşekkürler gibi yorumlar vs.--Rapsar 15:00, 16 Haziran 2011 (UTC)

HSM[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzaryamed. Gelecek hafta için henüz bir SM belirlenmemiş. Gün de cumartesi olduğu için haber vereyim dedim :) İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 10:51, 25 Haziran 2011 (UTC)

Ankete katılın lütfen![değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yukarıdaki çok ama çok önemli konuyu kapatmak istemezdim ancak bu anketleri 2 hafta içinde mümkün olduğu kadar çok katılımlı bir şekilde gerçekleştirmek zorundayım. Bir tez hazırlamadan dolayı. Bu yüzden lütfen bu ve buradaki anketlere katılın!' Bir kaç hizmetliye daha gönderiyorum. Hizmetli düşüncesi de gerekli çünkü. Emperyan-ileti 12:00, 25 Haziran 2011 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzar, şu adaylık niçin hala sonuca bağlanmadı? 42 gündür bekliyor. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:00, 1 Temmuz 2011 (UTC)

Sorunun cevabı yanardağın maddesinde bulunuyor zaten. Bunu belirteceğim, altyazıda yanardağın Sicilya'da bulunduğu belirtiliyor. Altyazıya fotoğraftaki şehrin adını eklemek doğru olmaz, zira Etna çok büyük ve Sicilya'ya hakim. Saygılar... --Berm@nyaİleti 12:31, 1 Temmuz 2011 (UTC)~

KS'nda SRA İletisi =[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Şurada kullandığınız şartlı destek oyunu tekrar değerlendirmenizi öneriyorum. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 19:11, 1 Temmuz 2011 (UTC)
İSyın Ahzary. tekra gözden geçilerilip değerlendirilecek bir husus bulunmamakta. Tekrar gerekçesiyle birlikte okumanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar. - Nebeviye 07:08, 3 Temmuz 2011 (UTC)

Seçkin liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Burdaki tartışmaya gözatıp yorumda buluna bilir misin? Eskişehirspor 2008-2009 sezonu başığı altındaki. Aycanileti 19:30, 10 Temmuz 2011 (UTC)

  • SMA sını açtım. Aycanileti 16:27, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Vikihaber'de şu anda bir hizmetlilik oylaması yapılmaktadır ve değişen oy politikasına göre oy hakkınız bulunmaktadır. Katılımın artması ve farklı görüşlerin de temsilini artırmak amacıyla kişilere oylamaya davet mesajları göndermekteyim. Oy kullanmanız ve/veya görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. İyi akşamlar.--Reality 19:52, 13 Temmuz 2011 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Şablon yardımcısı tüm oylama türleri (SM, SL, SR, SP) için aynı şablonu ({{SMA son}}) kullanıyordu. Gerekli değişikliği şurada gerçekleştirdim. Umarım işe yarar. Görüşmek üzere, iyi vikiler. --Superyetkinileti 21:49, 21 Temmuz 2011 (UTC)

SMA ve SLA[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzaryamed.

1994 San Marino Grand Prix, Türkiye Kupası kazanan teknik direktörler listesi ve Başbakanlık Kupası şampiyonları listesi'nin adaylıklarını sonlandırabilir misin ? İlkinin adaylığı üzerinden 1 ay diğer ikisinin ise 1,5 ay geçmiş ve gereken desteği almışlar. Emyilmesaj 23:47, 4 Ağustos 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın![değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:50, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Oylama tartışması[değiştir | kaynağı değiştir]

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:21, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Portal:Türkiye[değiştir | kaynağı değiştir]

SPA'daki ifadeye göre; Seçkin portal adayları bu sayfada en az 15 günlük bir süreyle listelenirler. Buna göre hareket ederiz :) Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 06:02, 12 Ağustos 2011 (UTC)
  • O da iyiymiş :) Yani 3-4 ay beklemekten iyidir :) Emperyan-ileti 09:48, 12 Ağustos 2011 (UTC)
  • Tamam hallederim :) Resim bulamadığım için canım sıkıldı Vikipedi:Topluluk portali ortak tasarım ile ilgileniyordum :) Eğer senin için de uygunsa son bölümü çevirir misin? Oradaki yardım sayfalarına takma :) Kırmızı bağlantı verirsin onlara :) Emperyan-ileti 09:25, 13 Ağustos 2011 (UTC)

VP:KMA[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed,yardıma ihtiyaç varsa arşivleme konusunda yardımcı olabilirim.---- Akhilleus ileti 07:08, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Akhilleus. Evet yardıma ihtiyaç var, teşekkürler. Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Arşiv'de görebileceğin gibi Haziran ayına kadar arşivlenmiş. Sonrasını benzer şekilde yeni sayfalar oluşturup VP:KMA'dan aktararak yerleştirebilirsin. Zaten biliyorsundur gerçi bunları, takıldığın yer olursa lütfen bildir. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 08:07, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba maddeleri arşivledim.İstersen sen de bir kontrol et.Vikipedi:Kaliteli madde adayları/There's No Disgrace Like Home maddesi hariç.Temmuz ayına ait gözüküyor ancak maddeye imza atmayı unutmuşsun sanırım.O da sana kaldı:)Kolay gelsin.---- Akhilleus ileti 09:13, 12 Ağustos 2011 (UTC)

iyi pazarlaa[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, ödül için teşekkür ederim. İyi günler (hatta gün, akşama devrilmek üzere olduğu için iyi akşamlar) dilerim. — heddagabler 15:41, 14 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı adı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İyi akşamlar. Dalgınlığınıza geldi sanırım, The best hacker gibi kullanıcı adları uygun değildir. iyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 19:50, 14 Ağustos 2011 (UTC)
Olabilir, bir de hoşgeldin mesajları atarken pek nicklere bakmıyorum. Biraz robot gibi davranıyorum. Yeni kullanıcı katkılarından gördüğüm mesajsız sayfalara yolluyorum hemen=) Teşekkürler, bilgilendirme için. Duke ϡ»» ileti ^^ 00:09, 15 Ağustos 2011 (UTC)

karşı oy[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekürler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Ahzaryamed. Verdiğin ödül için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.noyder 13:01, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Adaylık[değiştir | kaynağı değiştir]

İlginiz için teşekkür ederim. Adaylık düşüncesine sıcak bakıyorum. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:45, 19 Ağustos 2011 (UTC)

SAS[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. İslam tarihi diye bir maddemiz var. Bu madde ise -açan kişinin belirttiği kadarıyla- şablondan aktarılarak oluşturulmuş. Gereksiz ve kapsamsız olduğunu düşünüyorum ben. İyi çalışmalar.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 01:35, 20 Ağustos 2011 (UTC)

KMA Arşivleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed.Kaliteli madde adayları artık başarılı veya başarısız şeklinde arşivlenmiyor mu?En son Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Başarılı/Mart 2011 arşivlemesi var.Ondan sonra başarılı/başarısız ayrımı yok.---- Akhilleus ileti 10:20, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Akhilleus. Evet başarılı-başarısız diye arşivlenmeleri gerekiyor. Zaten aylara göre de arşivlenmeleri gerekiyor. Fakat bunları yapacak yardımsever, gönüllü, Viki dostu, yüreği güzel bir vikipedist lazım, sen yaparsın bu işi gibime geliyor.--ahzaryamedileti 10:57, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Aman efendim yağ damlayacak sandım:)Şaka bir yana güzel sözlerin için teşekkür ederim.Başarılı/Başarısız diye arşivledim.Kaliteli İçerik Sorumlusu Mızrak ortada yok sanki.---- Akhilleus ileti 15:09, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Seni tekrar aktif görmek güzel. Eline sağlık, ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 20:55, 22 Ağustos 2011 (UTC)
Eline sağlık, Ağustos son KMA'ları arşivlemişsin. Bir de müsait olduğunda son seçilenlerin tartışma sayfalarına Şablon:madde geçmişi eklenmesi gerek. Daha önce yaptın mı bilmiyorum. Eğer uğraşamam dersen ben de yaparım ama biraz gecikir.--ahzaryamedileti 19:49, 23 Ağustos 2011 (UTC)
Şablonları ekledim.Eğer yeterince müsait değilsen bundan sonra Kaliteli İçerik Sorumluluğuyla ben ilgilenebilirim.İyi vikiler,kolay gelsin.---- Akhilleus ileti 13:46, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Eline sağlık, çok teşekkürler. Tabii ki, GM'lerle de ilgilenmeye başladım iyice vaktim daraldı, köy çeşmesinde teklif olarak belirtirsen sevinirim. Topluluğun da haberi olsun. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 17:57, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Vikipedi:Köy çeşmesi (teklifler)#Kaliteli İçerik kısmında teklif olarak belirttim.İyi çalışmalar dilerim.---- Akhilleus ileti 19:18, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Portal:Türkiye[değiştir | kaynağı değiştir]

reklam[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba. şu değişiklikte görülen linki karaliste sayfasına kaydedermisiniz? gizlice reklam yapıyorlar sürekli. şimdi de bot görüntüsü verilmeye çalışılmış. 88.236.132.222 18:12, 23 Ağustos 2011 (UTC)

GM[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir takım değişiklikler veya eklemeler yaptım, sen de yapmışsın gördüğüm kadarıyla. Gözüme başka bir sorun çarpmıyor. --"Seksen" 21:30, 23 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcı:212.253.172.71 şu ip Kullanıcı:Superyetkin sayfasında Vandalizm yapmakta.Engelleyebilirmisiniz?.Teşekkürler,iyi geceler.----MetinMesaj 22:16, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Uygunsuz KA[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu ve şu kullanıcının adları uygunsuz, bilginize..--I. Dede 16:20, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Ramazan Bayramınız kutlu olsun![değiştir | kaynağı değiştir]

 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir :D )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım. -- İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar Ğaaw ☺☽|☾☻ İleti 08:53, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Kullanıcı:The best hacker[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İyi bayramlar Ahyarzamed. (Gerçi bugün bayram bitmiş olabilir.)) Kullanıcı:The best hacker konusunda birşeyler söyleyecektim. Bence bu kullanıcıyı engellemeye gerek yok. Zira zararlı bir ad değil. Küfür içermiyor. Reklam amaçlı değil. Sadece içinde hacker var. Bence engelin kaldırılması iyi olur. Kolay gelsin.--Reality 03:24, 2 Eylül 2011 (UTC)

KM[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Mustafa Kemal Atatürk'ün artık KM seçilmesi uygun mudur? 15 günlük süre dolmuş durumda ve benim oyumla birlikte 5 destek var.Bu arada Şurada KMA ların kapatılması vs. konusunda bir aday olup olmadığını sormuşsunuz.Ben aday olduğumu belirtmiştim.Ancak anlaşılan o ki teklifler sayfasına pek uğrayan yok.Yine de siz konu başlığını açan vikipedist olarak ilgilenebilir misiniz?Kolay gelsin.---- Akhilleus ileti 17:00, 4 Eylül 2011 (UTC)

gümer[değiştir | kaynağı değiştir]

kişisel bilgileri niye siliyorsunuz... hani bunun özgürlüğü. nerde kaldı özgür ansiklopedi

  • Teşekkürler Ahyarzamed.--Reality 21:28, 19 Eylül 2011 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Slamlar Ahzaryamed. Nasılsınız? Atatürk maddesine bakarken, kaynak belirtilmeli şablonları hali hazırda mevcut olduğu halde km olduğunu farkettim de, sonradan eklendi herhalde diye KM olan sürüme de baktım da o sürümde de varmış. KM/SM sorumlusunun kendisi de maddeleri bu tarz temel sorunlar bakımından inceliyor ona göre süreyi uzatıyor veya eksiklikleri yorum ile belirtiyordu, sadece oylama sayfasındaki yorumların ne yönde olduğuna göre karar verilmiyordu da. O nedenle factli kısımlar gözünüzden kaçmış sanıyorum. Naçizane, anlayışınıza güvenerek, o sürümü hatırlatmak istedim. Saygılar --Merube 89msj 18:50, 24 Eylül 2011 (UTC)

Slmlar Merube. Teşekkürler iyiyim, inşallah sen de iyisindir. Söylediklerinde haklısın. Maddeleri ben de inceliyorum ama yorum yapmıyorum, çünkü bir süre sonra eleştiri ve yorumlarla düzenlemeler kendiliğinden yapılıyor. Eksiklikler varsa süreyi uzun tutmaya çalışıyorum evet. Ancak belirttiğin hususta fact'ler gözümden kaçmış. Yerden göğe kadar haklısın. Son aşamada eksiklik gördüğüm yerde bundan sonra ben de durumu belirteceğim. Teşekkürler, saygı benden efenim. İyi pazarlar.--ahzaryamedileti 12:35, 25 Eylül 2011 (UTC)
Bende vaziyet ne kadar iyi olunabilirse işte. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle--Merube 89msj 23:00, 26 Eylül 2011 (UTC)

Grup çalışması[değiştir | kaynağı değiştir]

"Gay" nedir?
Eşcinsellik tarihçesi nedir?
Lezbiyen kelimesi dilimize yabancı bir kelimemidir?
Cinsel devrimler yazarların; kitaplarında yer verdiği notlarla mı başlamıştır?


Sevgili Vikiproje LGBT katılımcısı ve katkı dostum, malum; LGBT başlığı tüm içerikleriyle Vikipedi Türkçe'de birçok olmayan içerik ve açılmamış nice başlıklarla katkılarımızı beklemekte. Ki kaldıki henüz Gay başlığı içinde "Gay", "Eşcinsel" kelimelerinin hangi anlamlarda kullanıldığına dair bilgiler dahi henüz yok Türkçe Vikipedi'de. Fransızca, Almanca ve İtalyanca gibi diğer Vikipedi'lerle kıyaslandığı yakın LGBT üzerine çalışan aktif katılımcılarımız bulunduğu halde ne yazık ki kıyaslanamayacak kadar gerideyiz diğer Vikipedi'lerde; LGBT konularında. Ha bunun bir diğer sebebi ideolojik olarak; toplumsal bilgi düzeyi olabilir. Ki kaldıki Türkçe olarak Türkiye'de makale düzeyinde LGBT içerikleri hakkında detaylı gazete, dergi, blog, forum yazılarıda neredeyse hiç yok. Lakin şu bulunduğumuz Özgür Ansiklopedi sınırlarındaki Vikipedi'de bu zincirleri kırabilir, Türkiye'de arama motorlarında dahi bulunmayan LGBT başlıklarını ilk biz başlatabiliriz. Vikipedi katkı bekliyor; Proje LGBT katkı bekliyor. Sevgiyle. - Nebeviye 12:37, 26 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed Vikipedi:Köy çeşmesi (teklifler)#Kaliteli İçerik'te KMA'ların kapatılmasıyla ilgili talebime aksi fikir beyan eden yok gözüküyor. Eğer sizin için de uygunsa adaylıkların kapatılması konusuyla ilgilenebilir miyim?---- Akhilleus ileti 16:45, 27 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Ses çıkmadığına göre ilgilenebilirsin, tereddüt ettiğin konularda ben buradayım. İyi çalışmalar.--ahzaryamedileti 19:36, 27 Eylül 2011 (UTC)
Atatürk maddesinde kaynaklandırılmamış bir-iki yer var. ilgilenebilir misin?--ahzaryamedileti 07:23, 1 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba. Şurada ve şurada fact şablonu vardı. İkisine de kaynak ekledim. Hatırlatmanız için teşekkürler.---- Akhilleus ileti 15:42, 2 Ekim 2011 (UTC)

Everest Dağı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Everest Dağı maddesindeki [1] vandalizme yanlışlıkla onay vermişsiniz sanırım, düzelttim bilgi vermek istedim...эртлй 06:02, 3 Ekim 2011 (UTC)

SM adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

Eskişehirspor 2008-2009 Sezonu2, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 19:05, 5 Ekim 2011 (UTC)

SR adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:FalkirkWheelSide 2004 SeanMcClean.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 17:05, 14 Ekim 2011 (UTC)

GM[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam Ahyarzamed. Günün maddeleri kısmına iki öneri ekledim. İkisi de eğitim ile ilgili. İkisi de üniversite. İkisini de aynı gün ana sayfaya çıkarmamız mümkün mü? İlginç olabilir bence. İlgi çekeceği kesin.--Reality 11:28, 16 Ekim 2011 (UTC)

merhaba ortak ip kullanımında kullanıcı sayfamıza not bırakıyoruz değil mi? hangi şablon kullanılıyor bunun için. teşekkürler. Eltoro61 18:36, 16 Ekim 2011 (UTC)

KMİ[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed. VP:KMİ sayfasına bakar mısın? Bir oylamanın kapanması, bazı maddelerin ihraç adaylığı aşamasına geçirilmesi gerekiyor. Teşekkürler. --seksen 14:54, 22 Ekim 2011 (UTC)

Candelaria Bazilikası[değiştir | kaynağı değiştir]

Doğru ve çok fazla sorun Umarım bu makale geliştirmek değil yardımcı olabilir olun. Çok çok teşekkür ederiz: Candelaria Bazilikası.--83.40.236.146 14:26, 27 Ekim 2011 (UTC)

Günün maddeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, Günün maddeleri kısmında gelecek hafta Osmanlı İmparatorluğu'nun zırhlı savaş gemileri listesi'nin çıkmasını rica edecektim, mümkün müdür? --Berm@nyaİleti 17:26, 29 Ekim 2011 (UTC)

Hemen kısa yoldan halletmeye çalışmıştım . İyi çalışmalar. --Berm@nyaİleti 17:29, 29 Ekim 2011 (UTC)

3GK konusuyla ilgili[değiştir | kaynağı değiştir]

3GK Konusuyla ilgili bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim; çalışmalarınızda başarılar...dYn$m 08:35, 1 Kasım 2011 (UTC)

SL[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed. Şu adaylığı kapatmanın vakti geldi. Yaklaşık üç aydır bekliyor, defalarca duyuru yaptım ve konuyu tartışmaya açtım. Katılan katıldı, katılmayanı da kırmızı halı serip bekleyemeyiz . Khutuck'un yorumu çok önemli, problemi çözecek kadar önemli. İyi çalışmalar. --Berm@nyaİleti 18:33, 4 Kasım 2011 (UTC)

Kurban Bayramınız kutlu olsun![değiştir | kaynağı değiştir]

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   BetelgeuseSeginus 09:21, 5 Kasım 2011 (UTC)

SR adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Image-UN Swords into Plowshares Statue.JPG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 18:05, 6 Kasım 2011 (UTC)