Angel 1. sezon bölümlerinin listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Ekran görüntüsü Title Yayınlandığı Tarih Üretim Kodu Bölüm №
Screenshot from-Unaired Angel pilot-12.jpg "Yayınlanmamış Angel Pilot Bölümü" (uygunsuz) (Yayınlanmamış) 1999 1ADH00 0 1x00
Angel Los Angeles'da gece vakti bir gökdelenin üzerinde durmaktadır. Hikayenin önemli noktalarını anlatmaktadır.
Angel episode 1-01.jpg "City of" October 5, 1999 1ADH01 1 1x01
Angel L.A.'de bir yer tutar, Doyle ile buluşur ve Cordy ile karşılaşır.
Kate Lockley.jpg "Corrupt" (uygunsuz)
2.bölüm olarak yayınlanması düşünülmüş, fakat senaryo karanlık yapısından dolayı uygun bulunmamıştır.
(Yayınlanmamış) 1999 1ADH02 2 1x02
Birkaç aydır fahişeler kaybolmaktadır.
Angel episode 1-02.jpg "Lonely Hearts " October 12, 1999 1ADH02 2 1x02
Angel, Los Angeles'taki bir bekarlar barında avlanan canavarımsı bir seri katili takip ederken birilerini tavlama bilgilerini tazelemektdir.
Angel episode 1-03.jpg "In the Dark " October 19, 1999 1ADH03 3 1x03
Angel, Buffy'den bir hediye getiren Oz'dan beklemediği bir ziyaret alır.
Angel episode 1-04.jpg "I Fall to Pieces" October 26, 1999 1ADH04 4 1x04
Doyle'un imgelemi Angel'ı, iblis bir nöroloji cerrahı tarfından takip edilen bir kadına yönlendirir.
Angel episode 1-05.jpg "Rm w/a Vu" November 2, 1999 1ADH05 5 1x05
Cordelia mükemmel bir daire bulur, fakat burası hayaletlidir. Doyle geçmişten gelen hayaletlerden çekinmektedir.
Angel episode 1-06.jpg "Sense & Sensitivity" November 09, 1999 1ADH06 6 1x06
Kate'in öfkesi, üzerinde garip bir etki bırakacak olan duyarlılık eğitimine gitmesine sebep olur.
Angel episode 1-07.jpg "Bachelor Party" November 16, 1999 1ADH07 7 1x07
Doyle'un eski aşkı şehre gelir, fakat onun yeni nişanlısının Doyle için farklı planları vardır.
Angel episode 1-08.jpg "I Will Remember You" November 23, 1999 1ADH08 8 1x08
Buffy, LA'e Angel'ı ziyaret etmek için gelince eski duygular yeniden alevlenir.
Angel episode 1-09.jpg "Hero" November 30, 1999 1ADH09 9 1x09
Doyle, korkmuş bir mülteci grubu yardımını isteyince kefaretinin bedelini ödemek için bir fırsat yakalama şansına sahip olur.
Angel episode 1-10.jpg "Parting Gifts" December 14, 1999 1ADH10 10 1x10
Angel ve Cordelia, iblisimsi bir ikramiyenin izini sürerken eski bir arkadaşlarının yardımını görürler.
Angel episode 1-11.jpg "Somnambulist" January 18, 2000 1ADH11 11 1x11
Bilinmeyen bir katil LA sokaklarında Angelus'un daha önceden kullandığı bir işaret bırakarak avlanmaktadır.
Angel episode 1-12.jpg "Expecting" January 24, 2000 1ADHDH12 12 1x12
Kötü giden bir gecelik ilişki sonrasında, Cordelia fazlasıyla hamile bir şekilde uyanır.
Angel episode 1-13.jpg "She" February 8, 2000 1ADH13 13 1x13
Angel, başka bir boyuttan mültecileri kurtarmak için savaşçı bir iblisle anlaşma yapar.
Angel episode 1-14.jpg "I've Got You Under My Skin" February 15, 2000 1ADH14 14 1x14
Sorunlu bir aile, çocukları Ryan'ın içindeki iblisi çıkartması için Angel ve Wesley'nin yardımını ister.
Angel episode 1-15.jpg "The Prodigal" February 22, 2000 1ADH15 15 1x15
Angel Kate'in babasını araştırırken, kendi zalim babasını hatırlar.
Angel episode 1-16.jpg "The Ring" February 29, 2000 1ADH16 16 1x16
Angel, gizli bir dövüş kulübünde dövüşmeye zorlanır.
Angel episode 1-17.jpg "Eternity" April 4, 2000 2ADH17 17 1x17
Güç durumda kalmış bir ünlü, kendisini takip eden kişiden koruması için Angel'ı tutar.
Angel episode 1-18.jpg "Five By Five" April 25, 2000 1ADH18 18 1x18
Suçlu avcı Faith şehre gelir ve Wolfram ve Hart'la birlikte hareket eder.
Angel episode 1-19.jpg "Sanctuary" May 02, 2000 1ADH19 19 1x19
Herkes Faith'i yakalamaya çalışmaktadır ve Angel onu durdurabilecek tek kişidir.
Angel episode 1-20.jpg "War Zone" May 09, 2000 1ADH20 20 1x20
Angel bir milyonerin şantajcısının izini sürerken, kendini bir çete savaşının içinde bulur.
Angel episode 1-21.jpg "Blind Date" May 16, 2000 1ADH21 21 1x21
Angel, ölümcül görevini yerine getirmeye çalışan bir suikastçiyi önlemek için Wolfram ve Hart'a girmeye çalışan Lindsey'e yardım eder.
Angel episode 1-22.jpg "To Shanshu in L.A." May 23, 2000 1ADH22 22 1x22
Wolfram ve Hart, Angel ve ona yakın kişileri alt etmek amacıyla güçlü bir yeni düşmanı diriltirler.
Buffy Evreni sezonları
"BS" = Buffy sezon, "AS" = Angel sezon|-
BS1 BS2 BS3 BS4 BS5 BS6 BS7 -
- - - AS1 AS2 AS3 AS4 AS5