Kullanıcı mesaj:Beşiktaşlı48: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Soğuk (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
143. satır: 143. satır:
Merhabalar. Konuyla pek ilgili olmadığımdan katılımcı olmamam daha doğru ve uygun ama yapabileceğim şeyler oldukça seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada şu kategorileri açma işini ve madde sınıflandırması sayfalarına en kısa zamanda bir el atacağım, ancak bu kısa zaman ne kadar kısa(!) olabilir emin değilim. Güzel çalışmalarınız için ellerinize sağlık, iyi vikiler, kolay gelsin--<font color="#800000">[[Kullanıcı:Merube 89|'''Merube 89''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Merube 89|<font color="#808080"><sup>'''''msj'''''</sup></font>]] 20:50, 12 Kasım 2009 (UTC)
Merhabalar. Konuyla pek ilgili olmadığımdan katılımcı olmamam daha doğru ve uygun ama yapabileceğim şeyler oldukça seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada şu kategorileri açma işini ve madde sınıflandırması sayfalarına en kısa zamanda bir el atacağım, ancak bu kısa zaman ne kadar kısa(!) olabilir emin değilim. Güzel çalışmalarınız için ellerinize sağlık, iyi vikiler, kolay gelsin--<font color="#800000">[[Kullanıcı:Merube 89|'''Merube 89''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Merube 89|<font color="#808080"><sup>'''''msj'''''</sup></font>]] 20:50, 12 Kasım 2009 (UTC)


==Çok Teşkkürler==
Davetiye yolladığınız için çok teşekkür ederim. Seve seve yardım edeceğim.--[[Kullanıcı:Soğuk|EAY]] 15:25, 17 Kasım 2009 (UTC)





Sayfanın 15.25, 17 Kasım 2009 tarihindeki hâli

 
Hakkımda 
 
Mesaj 
 
Katkılarım 
 
Tüm Katkılarım 
 
Atölye 
 
Projeler 
 
Ödüllerim 
 
Turan Dünyası 
 
E-posta 
 
İstatistikler 
 
Dış bağlantılar 
Arşiv
İleti Arşivi

2009
Mart · Mayıs · Haziran · Temmuz · Ağustos · Eylül · Ekim


Teşekkürler

Merhaba. Mesajınızı aldım. Ödül için de ayrıca çok teşekkür ederim :) Polonya'daki otollar maddesi aslında çok daha uzun ve ayrıntılı olabilirdi ama çok meşgul bir zamanımda yazıldı ve konu pek de ilgimi çekmedi ama şu an üstünde çalıştığım maddeden dolayı sanırım Türkiye'deki otollar maddesine çok gereksinim duyacağız. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar. --Danbury kullanıcı adını değiştirdi. ileti 16:26, 1 Kasım 2009 (UTC)

merhaba

Bence bu resim iyi, hep kalabilir. Bunlarla uğraşmanın zamanı değil. Madde yazın, taslak bir maddeyi geliştirin, kırmızı bağlantı açın. --Kerem 233 (Mesaj | Katkılar) 12:10, 2 Kasım 2009 (UTC)

Otomobil projesi

Davet için teşekkür ederim. Kolay gelsin--Gökhan 15:34, 4 Kasım 2009 (UTC)

Bu konudaki çalışmam şu sayfada sürüyor. Bu sıralar fazla vaktim yok ama bunu bitireceğim.--Gökhan 16:47, 4 Kasım 2009 (UTC)

Seri davet iletileri

  • Selamlar; herkese seri şekilde davet şablonları göndermek yerine Köy Çeşmesi'nde bir duyuru yapmanız daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. --.dsm. 18:59, 4 Kasım 2009 (UTC)

HK G3

  • Duyduğum kadarıyla HK G3 maddesini geliştirecekmişsiniz. Birde AK-47 maddesini de geliştirseniz çok iyi olur. Yeteri kadar bilgi ve kaynak olduğunda maddeyi KM adayı yapacağım. KM olursa ateşli silahlar ile ilgili ilk seçkin içerik olacak. İyi vikiler.--FinlandiyalıИлети 16:16, 4 Kasım 2009 (UTC)
HK G3 son zamanlarda bol kullandığım bir silah, AK-47'yi de öğrendim ama daha kullanmadım :) G3'le işim bitince Keleş'i de yazarım :) Khutuckmsj 08:12, 5 Kasım 2009 (UTC)
Aramızda meslektaşlar var sanırım.o kadar çok kullandım ama bu maddelerde değişiklik ve katkı yapmak hiç aklıma gelmedi açıkçası.Neyse bakmakta fayda var.--Kamuran otukenli 10:58, 5 Kasım 2009 (UTC)

Oblast

finlandiyalı beşiktaşlı kardeşim Orta Asya ile ilgili olan davetiyeni veduyurunu gördüm ama üzücü bir konu var oblast tanımı yanlış,Türkçede bunun karşılığı ve dengi idari ve mülki yönetim birimleri var zaten.Bu konularda iyi bir çalışma yapmak lazım.--Kamuran otukenli 11:04, 5 Kasım 2009 (UTC)

Değiştir

Lehçe ve Yunanca Vikipedilerde değiştir kısmı mavi renkte. Mouse'u değiştir kısmına getirince değiştir kısmı beyaza dönüyor. Benim için hoş görünüyor. Acaba bu nedir? Örnek (Her madde ve dosyada var, kolaylık olması amacıyla buraya yazıyorum:)):Telewizja, Αστυνομία. Yunanca'da Επεξεργασία, Lehçede Edytuj veya Edytuj wersję roboczą yazan yer değiştir anlamına gelmektedir. --FinlandiyalıИлети 11:58, 3 Kasım 2009 (UTC)

  • Merhaba. Verdiğiniz örneklere baktım ve mouse'u değiştir kısmına getirdim. Bende değiştir kısmı beyaza dönmüyor. PC ayarlarınızla ilgili olabilir mi? Belki başka bir kullanıcıya sormak istersiniz? Eğer gerçekten beyaza dönüyorsa, neden olduğuna dair hiçbir fikrim yok. İyi vikiler-- Serhan+tr 16:13, 5 Kasım 2009 (UTC)
Merhabalar,
Yazışmanıza göz misafiri oldum da, açıklama getireyim istedim.
Değiştir kısmındaki renklendirme kullanıcıları değişiklik yapmaya teşvik etmeye yönelik bir uygulama. Mavi yazının üzerine gelince beyaza dönüşmesi ise Firefox'ta desteklenen, ancak Internet Explorer'da olmayan bir özellik. Serhantr o yüzden göremiyor tahminimce.
Sevgiler
Vito Genovese 16:18, 5 Kasım 2009 (UTC)
Bende göz misafiri oldum SDD'den. Bende Opera 10.0 var ve bende de maviden beyaza dönüyor.--Captain BradleyMesaj Sayfamİyi Vikilemeler. 18:08, 5 Kasım 2009 (UTC)

Orta Asya

Merhabalar, davetiniz için çok teşekkürler. Elbette elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim. İlk bakışta projenin kategorileri eksikmiş, onlarla bir ara ilgileneceğim ama kesin bir söz vermiyorum pek vikiye vakit ayıramadığım için. Portal konusunda ise, portallardan ziyade projelere daha çok önem veriyorum. Portallar bir konuyla ilgili var olan maddeleri sergileme, bir nevi özel bir konuya anasayfalık yapma niteliği olduğu için esasen maddeleri geliştirmeli ondan sonra portal işlerini düşünmeliyiz. Fazla portal açmaya da pek sıcak bakmıyorum, güncellenmesi ve dediğim gibi yeterince maddeye sahip olması gibi sorunları olmadıkça portalları açmak lazım. Fazlaca portal sık bir şekilde açıldığında bunu yapma olasılığı düşüyormuş, atıl portallar yaratıyormuş gibi hissediyorum düşünüyorum. O nedenle ağırlığı projelere vermeli, belli bir topluluk ve yeterli/kaliteli madde oluştuktan sonra konunun portalının açılması yerinde olur. Hem proje katılımcıları da portalı güncelleme sorumluluğu duyacakları için, portal işleri bir iki kullanıcının omuzlarına binmez. Miniportallar konusunda ise henüz çok gerekli olmadıklarını düşünüyorum. Eurovision Portalı ve Projesi yararlı olabilir, gerçi bunu önce müzik projesi katılıcımları ile görüşmeniz yerinde olur. Bakalım onlar ne düşünüyor, yeterli ilgiyi görebileceğine inanıyorlar mı? Olmadı, en azından şimdilik, müzik projesinin bir alt dalı gibi üzerinde çalışılır. Portalların ilgili konuya yeterince anasayfalık yapmadığı takdirde anlamı olmadığı için, madde sayısı ve derinliği düşük vikilerdeki aşırı portal sayılarını açıkçası gereksiz ve anlamsız olarak görüyorum. Mesela filateli portalı çok güzelmiş, filateli benim de ilgi duyduğum bir konu ama, ilgili madde sayısı fevakalede az. O nedenle Türkçe vikide şu anda portalından ziyade projesinin açılması çok daha yerinde olur kanaatindeyim. Davetiniz için tekrar teşekkürler, iyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 18:07, 5 Kasım 2009 (UTC)

Elinize sağlık, şablonun bu hali daha derli toplu olmuş. Dediğiniz gibi ah bir de kırmızılar açılsa... Eurovision projesi için dediğim gibi müzik portalı üyeleri ile irtibata geçmeniz en sağlıklısı. Gerçi bana da ilgi görürmüş gibi geliyor ama, işi sağlama almakta fayda var :). Kullanıcı:Berkay0652, Kullanıcı:Hedda Gabler ve Kullanıcı:Kemal K. konuyla ilgisi olan vikipedistlerden birkaçı. Orta asya projesi ile bir ara iyice ilgilenip, madde listesi sınıflandırma gibi konuları açıp düzenlemeye başlamayı planlıyorum, umarım tez zamanda olur :). Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 18:38, 5 Kasım 2009 (UTC)

Proje sayfaları

Merhabalar Vikipedi:VikiProje Orta Asya/İlgi isteyen işler gibi zaten içeriği anasayfada yer alan, kendisine hiçbir şekilde bağlantı verilmeyen atıl sayfalara gerek yok, o yüzden anlayışınıza sığınarak temizlik için silinebilecek sayfa diye işaretledim. Böyle sayfalar gereksiz siz de takdir edersiniz. İyi vikiler, saygılar--Merube 89msj 17:56, 6 Kasım 2009 (UTC)

Açıklama için teşekkürler, o zaman sil işaretlemelerini kaldırıyorum. Ancak yeni düzen biraz portal sayfasını andırıyor, o kadar alt sayfaya gereksiz bence. Tabi siz bilirsiniz, kolay gelsin iyi çalışmalar--Merube 89msj 18:01, 6 Kasım 2009 (UTC)

Merhaba Finlandiyalı, Kerem otomobil projesindeki istatistikler kısmını halletmemi istemiş ama bunun için vaktim yok. Mümkünse sen ilgilenebilir misin? Olmazsa daha sonra ben yaparım. Kolay gelsin.--Gökhan 21:19, 6 Kasım 2009 (UTC)

  • Orta Asya ilgimi çeken bir konu. O yüzden davetiniz için teşekkür ederim, katılacağım. Eurovision konusunda da çalışmalarım oldu. Eğer açılırsa ona da kesinlikle katılırım. Çünkü bu konudaki maddelerin durumu berbat. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 18:30, 7 Kasım 2009 (UTC)

Eurovision

  • Selam. Acaba bu şablonu Portekizcesindeki gibi düzeltebilirmisiniz. Şablonu ben yaptım ama düzgün olmadı.--FinlandiyalıИлети 16:21, 7 Kasım 2009 (UTC)
Merhaba, o şablon için gerekli bu ve şu şablonu oluşturdum. Ancak hala bir hata var, araştırıyorum. Belki iş yükündendir. Biraz bekleyelim, eğer hala düzelmezse kod işlerinden uzman Kullanıcı:Vito Genovese, Kullanıcı:Homonihilis gibi isimlere sorarız. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 19:03, 7 Kasım 2009 (UTC)
Birkaç ekleme ile sorun düzeldi. İstediğiniz gibi olmuş mu?--Merube 89msj 20:21, 7 Kasım 2009 (UTC)

+2 portal...

Atatürk ve Matematik portalları da açıldı.(Yani 40) Sen de çalışmalarına hız verirsen 45 portal olacak --***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 05:53, 10 Kasım 2009 (UTC)

Ben 2 portalıda dizine ekledim--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 13:01, 10 Kasım 2009 (UTC)

Vikipedi:Çeviri grubu

Merhaba malesef, elimde bu tür işler için program yok. Resmi yükleyen Gökçe Yörük belki yardımcı olabilir. --Gökhan 21:09, 10 Kasım 2009 (UTC)

Bu arada şablon şöyle bir şey olacak: Çevrilmesi gereken birkaç kısım kaldı, onların da birebir çevirilerini değil de Türkçede kullanılan karşılıklarını arıyorum.

Rüzgarın Adı (Kralkatili Güncesi: 1. Gün) Patrick Rothfuss'un yazdığı fantastik türden bir roman ve yazarın Kralkatili Güncesi serisinin ilk kitabıdır. 2007'de ABD'de DAW Books tarafından orijinal dilinde yayınlanan romanın Türkçesi İthaki tarafından 2011'de yayınlandı.


Su gaz değişimi reaksiyonu (Water gas shift reaction-WGS) karbon monoksit ve su buharının reaksiyona girerek karbon dioksit ve hidrojeni oluşturduğu bir kimyasal reaksiyondur. Su gaz değişimi önemli bir endüstriyel reaksiyondur. Genellikle, metan veya diğer hidrokarbonların buhar reformu ile birlikte kullanılır.[1] Su gaz değişimi reaksiyonu İtalyan fizikçi Felice Fontana tarafından 1780'de keşfedildi. Mol başına 41,1 kJ (10 kcal) enerjinin açığa çıktığı reaksiyon az oranda ekzotermiktir.[1]

Su gaz değişimi reaksiyonu hidrojen, amonyak, metanol ve diğer kimyasalların üretiminde önemli rol oynar.[2]


Kaynakça

  1. ^ a b "HFCIT Hydrogen Production: Natural Gas Reforming". United States Department of Energy. 2006-11-08. Erişim tarihi: 2008-01-07. 
  2. ^ http://www.nacatsoc.org/18nam/Posters/P092-Low%20Temperature%20Water%20Gas%20Shift%20Reaction.pdf


Nae Meorisokui Jiwoogae (Korece: 내 머리 속의 지우개; birebir çevirisi Kafamdaki Silgi) 2004 yapımı Güney Kore filmi. 2001'de Japon televizyon kanalı Yomiuri TV'de yayınlanan Pure Soul adlı diziden uyarlandı. Filmin başrollerinde Son Ye-jin ve Jung Woo-sung yer alır.


http://en.wikipedia.org/wiki/A_Moment_to_Remember


Ceci est une liste non-exhaustives de films de fantômes.

Türkçe ad Orijinal ad Yönetmen Yıl Ülke
13 Hayalet Thir13en Ghosts Steve Beck 2001  ABD
2001 Yamyam 2001 Maniacs Tim Sullivan 2005  ABD
Diptekiler Below David Twohy 2002  ABD
Daima Always Steven Spielberg 1989  ABD
Amerikan Büyüsü An American Haunting Courtney Solomon 2005  ABD
 Birleşik Krallık
 Kanada
 Romanya
Kuşku Amityville Horror, The Stuart Rosenberg 1979  ABD
- Amityville II: The Possession Damiano Damiani 1982  ABD
- Amityville 3-D Richard Fleischer 1983  ABD
Gizli Gerçek What Lies Beneath Robert Zemeckis 2000  ABD
Diğerleri Others, The Alejandro Amenábar 2001  İspanya
 ABD
 Fransa
- The Ghost and Mrs. Muir Joseph L. Mankiewicz 1947  ABD
Beterböcek Beetlejuice Tim Burton 1988  ABD
- Belphégor Henri Desfontaines 1927  Fransa
Müzedeki Hayalet Belphégor, le fantôme du Louvre Jean-Paul Salomé 2000  Fransa
- The Beast with Five Fingers Robert Florey 1946  ABD
Şeker Adamın Laneti Candyman Bernard Rose 1992  ABD
Şeker Adamın Laneti 2 Candyman: Farewell to the Flesh Bill Condon 1995  ABD
Şeker Adamın Laneti 3 Candyman: Day of the Dead Turi Meyer 1999  ABD
- Carnival of Souls Herk Harvey 1962  ABD
Casper Casper Brad Silberling 1995  ABD
Casper Wendy ile Tanışıyor Casper Meets Wendy Sean McNamara 1998  ABD
Halka Ring, The Gore Verbinski 2002  ABD
 Japonya
Halka 2 Ring Two, The Hideo Nakata 2005  ABD
- La Charrette fantôme Julien Duvivier 1939  Fransa
Chute de la maison Usher, La Chute de la maison Usher, La Epstein, Jean 1928 Şablon:France
Chute de la maison Usher, La House of Usher Corman, Roger 1960 Şablon:États-Unis
Ciel peut attendre, Le Heaven Can Wait Beatty, Warren
Henry, Buck
1978 Şablon:États-Unis
Contes de la lune vague après la pluie, Les Ugetsu monogatari Mizoguchi, Kenji 1953 Şablon:Japon
Corps et le Fouet, Le Frusta e il corpo Bava, Mario 1960 Şablon:Italie
Couple invisible, Le Topper McLeod, Norman Z. 1937 Şablon:États-Unis
Crow, The Crow, The Proyas, Alex 1994 Şablon:États-Unis
Crow, la cité des anges, The Crow: City of Angels, The Pope, Tim 1996 Şablon:États-Unis
Danse macabre Danza macabra Margheriti, Antonio 1964 Şablon:Italie
Dark Water Honogurai mizu no soko kara Nakata, Hideo 2002 Şablon:Japon
Dark Water Dark Water Salles, Walter 2005 Şablon:États-Unis
Dead Silence Dead Silence Wan, James 2006 Şablon:États-Unis
Deux mille maniaques Two Thousand Maniacs ! Lewis, Herschell Gordon 1964 Şablon:États-Unis
Deux nigauds dans le manoir hanté Time of Their Lives, The Barton, Charles 1946 Şablon:États-Unis
Dona Flor et ses deux maris Dona Flor e Seus Dois Maridos Barreto, Bruno 1976 Şablon:Brésil
Drôles de fantômes Heart and Souls Underwood, Ron 1993 Şablon:États-Unis
Echine du Diable, L' espinazo del diablo, El Del Toro, Guillermo 2001 Şablon:Espagne
Empire de la terreur, L' Tales of Terror Corman, Roger 1962 Şablon:États-Unis
Evil Eye Naina Morakhia, Shripal 2005 Şablon:Inde
Eye, The Jian gui Pang, Danny
Pang, Oxide
2002 Şablon:Hong Kong
Eye, The Eye, The Palud, Xavier
Moreau, David
2008 Şablon:États-Unis
Eye 2, The Jian gui 2 Pang, Danny
Pang, Oxide
2004 Şablon:Hong Kong
Eye 3, l'au-delà, The Gin gwai 10 Pang, Danny
Pang, Oxide
2005 Şablon:Hong Kong
Fais-moi peur Scared Stiff Marshall, George 1953 Şablon:États-Unis
Falaise mystérieuse, La Uninvited, The Allen, Lewis 1944 Şablon:États-Unis
Fantôme à vendre Ghost Goes West, The Clair, René 1935 Şablon:Royaume-Uni
Fantôme avec chauffeur Fantôme avec chauffeur Oury, Gérard 1996 Şablon:France
Fantôme de Barbe Noire, Le Blackbeard's Ghost Stevenson, Robert 1968 Şablon:États-Unis
Fantôme de Berkeley Square, Le Ghosts of Berkeley Square Sewell, Vernon 1947 Şablon:Royaume-Uni
Fantôme de Canterville, Le Canterville Ghost, The Dassin, Jules 2004 Şablon:États-Unis
Fantôme de l'Opéra, Le Phantom of the Opera, The Schumacher, Joel 1944 Şablon:États-Unis
Fantôme de Milburn, Le Ghost story Irvin, John 1981 Şablon:États-Unis
Fantôme de mon ex-fiancée, Le Over Her Dead Body Lowell, Jeff 2008 Şablon:États-Unis
Fantôme de Yotsuya, Le Yotsuya Kaidan Kinoshita, Keisuke 1949 Şablon:Japon
Fantôme du vol 401, Le Ghost of flight 401, The Stern, Steven Hilliard 1978 Şablon:États-Unis
Fantôme vivant, Le Ghoul, The Hunter, Hayes 1933 Şablon:Royaume-Uni
Fantômes à l'italienne Questi fantasmi Castellani, Renato 1968 Şablon:Italie
Şablon:France
Fantômes contre fantômes Frighteners, The Jackson, Peter 1996 Şablon:États-Unis
Fantômes en fête Scrooged Donner, Richard 1988 Şablon:États-Unis
Fantômes en vadrouille Hold That Ghost Lubin, Arthur 1941 Şablon:États-Unis
Fantômes japonais Yotsuya Kaidan Toyoda, Shirô 1965 Şablon:Japon
Fog Fog, The Carpenter, John 1980 Şablon:États-Unis
Fog Fog, The Wainwright, Rupert 2005 Şablon:États-Unis
Ghost Ghost Zucker, Jerry 1990 Şablon:États-Unis
Ghost Poker Dead Man's Hand Band, Charles 2007 Şablon:États-Unis
Gothika Gothika Kassovitz, Mathieu 2003 Şablon:États-Unis
Grudge, The Grudge, The Shimizu, Takashi 2004 Şablon:États-Unis
Şablon:Japon
Grudge 2, The Grudge 2, The Shimizu, Takashi 2006 Şablon:États-Unis
Grudge 3, The Grudge 3, The Wilkins, Toby 2009 Şablon:États-Unis
Hanté par ses ex Ghosts of Girlfriends Past Waters, Mark 2009 Şablon:États-Unis
Hantise Haunting, The De Bont, Jean 1999 Şablon:États-Unis
High Spirits High Spirits Jordan, Neil 1988 Şablon:États-Unis
Histoire de fantômes chinois Sien nui yau wan Siu-tung, Ching 1987 Şablon:Hong Kong
Histoire de fantômes chinois II Sien nui yau wan II yan gaan do Siu-tung, Ching 1990 Şablon:Hong Kong
Histoire de fantômes chinois III Sien lui yau wan III: Do do do Siu-tung, Ching 1990 Şablon:Hong Kong
Homme des Hautes Plaines, L' High Plains Drifter Eastwood, Clint 1973 Şablon:États-Unis
Hui Buh – Le Fantôme du château Hui Buh Niemann, Sebastian 2006 Şablon:Allemagne
Hypnose Styr of echoes Koepp, David 1999 Şablon:États-Unis
Innocents, Les Innocents, The Clayton, Jack 1961 Şablon:États-Unis
Intrus, Les Uninvited, The Guard, Charles
Guard, Thomas
2009 Şablon:Canada
Şablon:États-Unis
Ju-on Ju-on Shimizu, Takashi 2000 Şablon:Japon
Ju-on 2 Ju-on 2 Shimizu, Takashi 2000 Şablon:Japon
Ju-on : The Grudge Ju-on : The Grudge Shimizu, Takashi 2002 Şablon:Japon
Ju-on : The Grudge 2 Ju-on : The Grudge 2 Shimizu, Takashi 2003 Şablon:Japon
Ju-on : The Grudge 3 Ju-on : The Grudge 3 Shimizu, Takashi 2008 Şablon:Japon
Kaïdan Kaidan Nakata, Hideo 2007 Şablon:Japon
Kwaidan Kaidan Kobayashi, Masaki 1964 Şablon:Japon
Maison des damnés, La Legend of Hell House, The Houg, John 1973 Şablon:États-Unis
Maison du diable, La Haunting, The Wise, Robert 1963 Şablon:États-Unis
Malédiction d'Arkham, La Haunted Palace, The Corman, Roger 1963 Şablon:États-Unis
Manoir hanté et les 999 fantômes, Le Haunted Mansion, The Minkoff, Rob 2003 Şablon:États-Unis
Manuscrit trouvé à Saragosse, Le Rekopis znaleziony w Saragossie Has, Wojciech 1965 Şablon:Pologne
Masque du démon, Le Maschera del demonio, La Bava, Mario 1960 Şablon:Italie
Mystère de la maison Norman, Le Cat and the Canary, The Nugent, Elliott 1939 Şablon:États-Unis
Mystère du château maudit, Le Ghost Breakers, The Marshall, George 1940 Şablon:États-Unis
Orphelinat, L' Orfanato, El Bayona, Juan Antonio 2007 Şablon:Espagne
Paranormal Activity Paranormal Activity Peli, Orel 2009 Şablon:États-Unis
Poltergeist Poltergeist Hooper, Tobe 1982 Şablon:États-Unis
Poltergeist II Poltergeist II: The Other Side Gibson, Brian 1986 Şablon:États-Unis
Poltergeist III Poltergeist III Sherman, Gary 1988 Şablon:États-Unis
Retour de Topper, Le Topper Returns Del Ruth, Roy 1941 Şablon:États-Unis
Ring Ringu Nakata, Hideo 1998 Şablon:Japon
Ring 2 Ringu 2 Nakata, Hideo 1999 Şablon:Japon
Ring Virus Ring Virus Dong-bin, Kim 1999 Şablon:Corée du Sud
Saint Ange Saint Ange Laugier, Pascal 2004 Şablon:France
Sarah Landon and the Paranormal Hour Sarah Landon and the Paranormal Hour Comrie, Lisa 2007 Şablon:États-Unis
Scary Movie 4 Scary Movie 4 Zucker, David 2006 Şablon:États-Unis
Sixième Sens Sixth Sense, The Shyamalan, M. Night 1999 Şablon:États-Unis
Sorcière sanglante, La Lunghi capelli della morte Margheriti, Antonio 1964 Şablon:Italie
Soudain le vide Soudain le vide Noé, Gaspar 2009 Şablon:France
S.O.S. fantômes Ghost Busters Reitman, Ivan 1984 Şablon:États-Unis
S.O.S. Fantômes 2 Ghostbusters II Reitman, Ivan 1989 Şablon:États-Unis
Spirits Shutter Ochiai, Masayuki 2008 Şablon:États-Unis
Sylvie et le Fantôme Sylvie et le Fantôme Autant-Lara, Claude 1946 Şablon:France
They Wait They Wait Barbarash, Ernie 2007 Şablon:Canada
Tokaido Yotsuya Kaidan Tokaido Yotsuya Kaidan Nakagawa, Nobuo 1959 Şablon:Japon
Tombe de Ligeia, La Tomb of Ligeia, The Corman, Roger 1964 Şablon:États-Unis
Tour d'écrou, Le Turn of the Screw, The Lemorande, Rusty 1994 Şablon:Royaume-Uni
Truly Madly Deeply Truly Madly Deeply Minghella, Anthony 1990 Şablon:Royaume-Uni
Unborn Unborn, The Goyer, David S. 2009 Şablon:États-Unis
Vaisseau de l'angoisse, Le Ghost ship Beck, Steve 2003 Şablon:États-Unis
Ville fantôme, La Ghost Town Koepp, David 2008 Şablon:États-Unis
Voix des morts, La White Noise Sax, Geoffrey 2005 Şablon:Canada
Wind Chill Wind Chill Jacobs, Gregory 2007 Şablon:États-Unis
Yotsuya Kaidan Yotsuya Kaidan Yamagami, Norio 1925 Şablon:Japon
Yotsuya Kaidan - Oiwa no borei Yotsuya Kaidan - Oiwa no borei Mori, Kazuo 1969 Şablon:Japon

Şablon:Portail

Fantomes *

portal

vikiproje orta asya davet gönderirsen iyi olur. ayrıca bundan sonraki davetleri de bekliyorum--DLT (Son Kahraman) 13:11, 11 Kasım 2009 (UTC)

Proje Eurovision

Merhabalar. Konuyla pek ilgili olmadığımdan katılımcı olmamam daha doğru ve uygun ama yapabileceğim şeyler oldukça seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada şu kategorileri açma işini ve madde sınıflandırması sayfalarına en kısa zamanda bir el atacağım, ancak bu kısa zaman ne kadar kısa(!) olabilir emin değilim. Güzel çalışmalarınız için ellerinize sağlık, iyi vikiler, kolay gelsin--Merube 89msj 20:50, 12 Kasım 2009 (UTC)

Çok Teşkkürler

Davetiye yolladığınız için çok teşekkür ederim. Seve seve yardım edeceğim.--EAY 15:25, 17 Kasım 2009 (UTC)




























Projeler ve Portal

  • Arap Yarımadası Portalı Şablonu silinmemelidir çünkü eğer silinirse o şablonun eklendiği birçok maddede bozukluk olacaktır.
  • Davetleriniz için teşekkür ederim Eurovision'la ilgileniyorum ancak projeye katılmak istemiyorum ancak Orta Asya Proje'si birazcık düzenlenirse, girebilirim mesela kırmızı bağlantıların hepsini yok edin...
  • Ancak söylediğiniz yöntemi maddelerde kullanabiliriz. Altına tek portal şablonu yerine o yöntemi kullanarak koyabiliriz. Gösterdiğiniz gibi;

Madde
Blah- blah - bla - bla - bla....

Şablon:Portal

Teşekkürler; ~--Berkay-Mesaj--~

Portal kılavuz tamam

Portal inşaası tamamlandı. Artık bu sayfadan portal inşaaası hakkında bilgi alınabilir.Nasıl olmuş --***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 16:21, 14 Kasım 2009 (UTC)

Şablon:Ateşli silah fişeği--egemen 17:49, 14 Kasım 2009 (UTC)

Selam. Şablon:Ateşli silah fişeğini bitirdim. Bir iki değişiklik istiyor. Ama %99 hazır sayılır.Selamlar--egemen 17:49, 14 Kasım 2009 (UTC)

Portallar Şablonu

  • Düşünüyorumda {{Portallar}} şablonunu bununla değiştirmek istiyorum. Bu sayede daha güzel olacağını düşünüyorum. Yeni açılan portalları da artık portal listesi ve dizinine koyulmalıdır.--FinlandiyalıИлети 17:29, 14 Kasım 2009 (UTC)
Bence de daha iyi olur, kolay gelsin.--Gökhan 13:46, 15 Kasım 2009 (UTC)

Renklendirmeler

Merhaba,

Ansiklopedi maddeleri ile proje sayfalarını ayırma, yani okuyucu için ikisinin ayrımını sağlamayı amaçlamışlar. Güzel de olmuş bence. Bizde de olabilir istersek, ben desteklerim şahsen.

Sevgiler

Vito Genovese 15:50, 15 Kasım 2009 (UTC)

Merhaba Beşiktaşlı kardeşim bana mesajlarımı erşivleme konusudna yardımcı olabilirmisin?--Kamuran otukenli 14:37, 16 Kasım 2009 (UTC)
çok sağ ol peki bunu en üste koyunca otomatik çalışır hale mig elecek yoksa ben tek tek aktaracammı?şimdiden sağ ol.--Kamuran otukenli 11:33, 17 Kasım 2009 (UTC)
sağ ol kardeşim hemen aktarmaya başayayım sayfa doldu taştı.--Kamuran otukenli 13:06, 17 Kasım 2009 (UTC)

Çin Portalı

  • Açıkçası gayet güzel olur fakat bu kadar çok VikiProje ve Portal açmak birazcık zaman kaybı olur gibime geliyor aslında. Onun yerine maddeleri geliştirmek daha doğru olur belki. Yanlış anlamayın, bu tür çalışmalara da destek veriyorum ama ansiklopedi maddelerinin bu tür çalışmalardan daha çok ilgiye gereksinimi var sanki. Açılırsa takip ederim yine de, teşekkürler iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 17:29, 16 Kasım 2009 (UTC)