Kullanıcı mesaj:Soğuk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Soğuk![kaynağı değiştir]

Resim:Vikistres 4.jpg|thumb|right|150px|Vikistresmetre

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

kibelemesaj 14:57, 25 Mart 2008 (UTC)

uyarı etiketleri[kaynağı değiştir]

  • merhaba, maddelere uzman, güncel, yanlış etiketleri eklediğinizi görüyorum. özellikle yanlış etiketini eklemek için geçerli bir nedeniniz varsa bunu tartışma sayfasında belirtirseniz maddeyle ilgilenenlere yol göstermiş olursunuz. farkında olduğunuz ve bilgi sahibi olduğunuz eksikleri siz de tamamlayabilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 16:44, 25 Mart 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba Soğuk,

öncelikle bazı kullanıcıların sayfalarını inceleyin, beğendiğiniz veya sizinde sayfanızda yer vermek istediğiniz örneğin babil kutularıysa, o kullanıcının sayfasında bulunan en üstekki değiştir sekmesine tıklayın. Kullanıcının sayfasındaki hiçbir şeyi silmeden istediğiniz kutuları kopyalayıp kendi kullanıcı sayfanıza yapıştırın. Başkalarının kullanıcı sayfalarında yanlışlıkla bile değişiklik yaparsanız bu vandalizm şeklinde algılanabilir ve engellenmenize sebep olabilir. Bu yüzden lütfen dikkatli olun. Teşekkürler ve iyi çalışmalar.

Mızrakmsj 10:17, 17 Haziran 2008 (UTC)

  • Merhabalar. Kullanıcı sayfanızda değişiklik yapmak istemedim, bu yüzden buraya yazıyorum. Yapmak istediğiniz şey için {{babil|tr|az-1}} yazmak uygundur. Şablon:Kullanıcı esc'yi de eklemek istemişsiniz ama, böyle bir şablon yok. Kolay gelsin.   Burak @ 23:16, 17 Haziran 2008 (UTC)

Geliştirme konusu[kaynağı değiştir]

1-1.5 saat kadar sadece o sayfa ile uğraşmıştım yaptım... Kolay, sadece babilleri koymak gerekiyor. Genellikle güzel ve düzenli bir kullanıcı sayfamın olmasını istiyorum. Yani anlayacağın kolay iş... Saygılar, iyi çalışmalar. SBM ileti 20:22, 21 Haziran 2008 (UTC)

Oylamalarda, genellikle 1-2 cümle ile de olsa, neden olumlu veya olumsuz oy verdiğimizi açıklamak, oylamanın daha sağlıklı sonuç vermesi açısından yararlıdır. Oylarınızı bu doğrultuda tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler. --M. M. ileti 08:28, 26 Aralık 2008 (UTC)

Bıçak Sırtı[kaynağı değiştir]

"Bıçak Sırtı" maddesinin kaliteli madde adaylığı sayfasında sebep vermeden bir karşı oyu verdiniz. Oylamalarda karşı olduğunuz zaman bir sebep vermeniz gerekiyor, bilginize. İyi çalışmalar. Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 11:58, 10 Haziran 2009 (UTC)

Seçkin resim[kaynağı değiştir]

Resim büyüktür. Orda küçük gösteriliyor sadece. Bakın. Baktıktan sonra küçülteceğiz :) Takabeg ileti 14:30, 27 Ekim 2009 (UTC)

Dosya:Chichen Itza 1.jpg

Birde kapanmış oylamalarda değişiklikler yapamayız. Yine de ilginiz için teşekkür ederim. Takabeg ileti 14:36, 27 Ekim 2009 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, hizmetli adayı olabilmek için Vikipedi'de 1000 değişiklik yapmış olma ön şartı vardır. Henüz bu şartı sağlamadığınız için başvurunuz geçersiz sayılmıştır. Bilginize. --M.M.ileti 12:27, 12 Kasım 2009 (UTC)

Vikiproje:Eurovision[kaynağı değiştir]

VikiProje Eurovision davetiyesi
İyi günler. VikiProje Eurovision'a ilgi duyabileceğinizi düşündüm. Detay için proje sayfasına bakabilirsiniz.FinlandiyalıИлети 12:17, 15 Kasım 2009 (UTC)

Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2009 ayının işbirliği; 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkeler şablonunu oluşturup oradaki kırmızıları silmektir.
  • Proje başlangıç: 19 Kasım 2009
  • Proje bitiş: 19 Aralık 2009

İşbirliğine katılırsanız sevinirim.--FinlandiyalıИлети 19:27, 18 Kasım 2009 (UTC)