Kullanıcı mesaj:İdvadimela: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Reality006 tarafından 5 yıl önce Kanal 58 silinmeye aday gösterildi başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
YBot (mesaj | katkılar)
k Bağlantı güncellendi
Reality006 (mesaj | katkılar)
Notification: tagging for deletion of Dosya:Etimesgut Belediyesi logosu.jpg. (TW)
48. satır: 48. satır:


Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--<b>[[User:evolutionoftheuniverse|<font color="#a00000"><font size="3.3">[</font>evolutionoftheuniverse<font size="3.3">]</font></font>]]</b> <sup>[[User talk:evolutionoftheuniverse|<font color="#c00000">@trwiki</font>]]</sup> 09:46, 27 Mayıs 2017 (UTC)
Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--<b>[[User:evolutionoftheuniverse|<font color="#a00000"><font size="3.3">[</font>evolutionoftheuniverse<font size="3.3">]</font></font>]]</b> <sup>[[User talk:evolutionoftheuniverse|<font color="#c00000">@trwiki</font>]]</sup> 09:46, 27 Mayıs 2017 (UTC)
{|align="center" width="750px"
|-
|<div>
<div class="NavFrame" style="padding:0;border-style:none;">
<div class="NavFrame" style="border-style:none;padding:0;">
<div class="NavHead" style=";text-align:left;text-style:normal"><font size=3>
[[:Dosya:Etimesgut Belediyesi logosu.jpg|Etimesgut Belediyesi logosu.jpg]] dosyası kullanılmıyor</div></font size=3><div class="NavContent" style="display:none;">
'''[[Image:Nuvola apps important blue.svg|32px|left|&#x26A0;]]'''</span> '''[[:Dosya:Etimesgut Belediyesi logosu.jpg|Etimesgut Belediyesi logosu.jpg]]''' adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Dosya tanım sayfasında belirtildiği üzere, dosya adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de [[VP:AKP|adil kullanım politikası kriterlerini]] sağlamak zorundadır. Şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız [[Vikipedi:Cesur ol|yeniden ekleyebilirsiniz]]. Ancak resmin [[VP:AKP|adil kullanım politikasına]] kesin olarak uyduğundan emin olunuz.

Yüklediğiniz diğer dosyaları kontrol etmek için [//tr.wikipedia.org/w/index.php?title=%C3%96zel:Log&type=upload&user=%C4%B0dvadimela bu bağlantıyı tıklayınız]. '''[[VP:HS|Hızlı silme kriterleri]] gereğince hiçbir maddede kullanılmayan adil kullanım resimleri işaretlendikten bir hafta sonra silinirler'''. Sorularınız için [[Vikipedi:Medya telif soruları]] sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler.</div></div></div></div>
|} [[Kullanıcı:Reality006|Reality006]] ([[Kullanıcı mesaj:Reality006|mesaj]]) 21.39, 29 Nisan 2019 (UTC)

Sayfanın 21.39, 29 Nisan 2019 tarihindeki hâli

Selam

Atakan merhaba, vikipedi'den ayrılmana çok üzüldüm. Eskilerden çok az kaldı zaten, bari sen yapma. En yeni katkılarınla en kısa zamanda aramızda görmek isteriz seni. Selamlar, salıncakla kal... --Fikirmsj 20:36, 22 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Atakan.Nasılsın?Umarım iyisin.Senin gibi bir kullanıcının vikipediden ayrılması beni üzdü.En kısa zamanda sizi aramızda görmek isterim.Saygılarla OkanfanEvet benim? 19:32, 23 Nisan 2015 (UTC)

Sizi özledik İdvadimela!

İdvadimela, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:32, 19 Aralık 2014 (UTC)

Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 16:24, 16 Haziran 2016 (UTC)

Güvenli İnternet silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Güvenli İnternet) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Güvenli İnternet sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 11:00, 4 Temmuz 2016 (UTC)

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--II. Niveles 12:06, 22 Kasım 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:31, 9 Ocak 2017 (UTC)

Vikiproje:Ankara silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Vikiproje:Ankara) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Vikiproje:Ankara sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Mavrikantmsj 22:39, 17 Mayıs 2017 (UTC)

Kanal 58 silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kanal 58) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kanal 58 sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 09:46, 27 Mayıs 2017 (UTC)

Reality006 (mesaj) 21.39, 29 Nisan 2019 (UTC)Yanıtla