Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Zeki Beşiktepeli

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Metin ile dış bağlantılar ayrı dünyalardan bahsediyor. Metne göre açık bir KD olmayan biyografi. Dış bağlantılara göre ise bir aktivist ya da bir siyasetçi sayılsa, öne çıkan bir girişimini değil sıradan bir seçim çalışmasını gözlemledim. İlerde kişinin biyografisindeki değişimlere-gelişmelere göre tekrar maddesi açılabilir...Vikiçizer (mesaj) 11:48, 19 Haziran 2016 (UTC)

Zeki Beşiktepeli[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

2013'ten beri kayda değerlik etiketiyle duruyor. burada görüşülüp netleştirilsin.--kibele 16:45, 15 Nisan 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynak olarak kullanılabilecek birkaç dış bağlantı ekledim. Kayda değerliğin ispatı için yeterli olduklarını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 23:11, 27 Nisan 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Tereddüte düşüren bir madde. Akademisyen kimliği tek başına yeterli değil. Ama bağımsız adaylığından dolayı medyanın ilgisini çekmiş. Ansiklopedik açıdan kayda değer işler yaptığını göremedim. Alexandre M. 15:27, 30 Mayıs 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Profesörler için 'sil' , Yrd. doçente 'kal' de. Diyemiyorum. Kd olmadığı açık..--Eğitmenmsj 00:24, 1 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin ÖterbülbülBuyrun? 13:26, 3 Haziran 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın kayda değer olduğunu düşündürücek dış bağlantılar mevcut. - Antmqr mesaj at 01:55, 7 Haziran 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.