Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tarih Tarih

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --yabancım 18:01, 3 Haziran 2015 (UTC)

Tarih Tarih [kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliliği konusunda emin değilim. Tartışma sayfasında kayda değerliliği konusunda açıklama yapıldı ancak şu anda sayfa kayda değer gibi görünmüyor.--Turgut46 09:13, 25 Nisan 2015 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Nisan ayında ilk sayısı çıkan, üç ayda bir yayınlanacak bir dergi imiş. Sitelerine göz attım. Epey uğraşmışlar, bir sürü de akademisyen var yazar kadrolarında. Vikipedi "dergi taslakları" kategorisinde yer alan pek çok dergiden farkı yok. Öğrenci dergileri bile yer alıyor Vikipedi'de. Yeni yayınlanan bir derginin kayda değerliğini hemencecik tespit etmek de biraz zor diye düşünüyorum. Kayda değer değilse, piyasadan da silinip gider zaten. Gerekirse bir kez daha oylarız.--Potkal 10:36, 2 Mayıs 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin vikipedi kayda değerliğin yerleştirildiği yer değil. kriterleri sağladığı zaman yeniden değerlendirilir. kayda değer olmayan öğrenci dergilerini ya da diğerlerini etiketlerseniz onlarla da ilgilenilir. --kibele 15:43, 2 Mayıs 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Silinmeye aday gösterilmeden de silinebilecek bir maddeymiş. KD değil. --Bezgin GezginEvet? 13:04, 22 Mayıs 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 10:17, 25 Mayıs 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Zaitsév 16:47, 29 Mayıs 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.