Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Türkiyedeki Kırım Tatar Köyleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer 20:13, 15 Haziran 2010 (UTC)

Türkiyedeki Kırım Tatar Köyleri[kaynağı değiştir]

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK

Kaynaksız ve kayda değer değildir. Doğru olup olmadığına dair bir işaret bulunmamaktadır.--Reality 20:38, 29 Mayıs 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Reality 20:38, 29 Mayıs 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Üstteki nedenden dolayı.--Rapsar 21:05, 29 Mayıs 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- Yukarıda da söylediğim gibi sırf kaynaksız olması gerekçesiyle SAS gösterilmemelidir. Kaynak konusuna gelince International Committee for Crimea'nın tarafsız kaynak sayılıp sayılmamsı tartışmalı olabilir ama o web sayfasına eklenen kaynaklara başvurulabilir. Yine de köy listesi olarak kalmaması gerektiğini düşünüyorum. SAS gösterilmişken madde başlığını Türkiye'deki Kırım Tatarları olarak değiştirip tanımı ekleyerek geliştirelim. Takabeg ileti 00:32, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Tarafsız bir kaynak kabul edilebilir gibi duruyor ama zaten madde seninde dediğin gibi Takabeg bu haliyle kalamaz ki? Bu maddenin Türkiye'deki Kırım Tatarları haline getirilmesi zor. Eğer böyle bir çalışma yapmak istersen zaten yeni bir madde başlatabilirsin.--Reality 12:25, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Konu aslen kayda değerdir, ilgi çekicidir. Bu maddeden önce silinecek -tamamen kaynaksız- binlerce madde bulunabilir. Tabii bu demek değil ki madde bu haliyle kalsın. Düzenlenmesi, Takabeg'in bulduğu kaynak ile güncellenmesi yararlı olur. "Türkiye'deki Kırım Tatarları" haline getirmek üzerinde durmamız gereken bir fikir. Ne yapabiliriz, düşünelim, araştıralım. Bu maddenin mevcut içeriğini de, maddenin yeni halinin bir bölümünde ibaret kılabiliriz. Hem yukarıdaki kaynağı maddeyi dönüştürmek için de kullanabiliriz. --iazak 22:41, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum - Daha önce Orta Anadolu Kürtleri maddesini açarken kullandığım aynı yöntem ile maddeyi düzeltip başlığını değiştirdim. Ancak ileride kaynak gösterilmeden köylerin eklenme riski vardır. Takabeg ileti 08:14, 31 Mayıs 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın SAS'da bu isimle duruyor ama, madde adı değiştirilmiş. Bu nedenle aşağıdaki yorumum güme gitte..Kısa zaman sonra geliştirebilirim. İsmi değiştiği için bu şekliyle eksik şablonunu hakediyor.--Boyalikus 19:32, 31 Mayıs 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Maddenin önceki haliyle alakası yok. Bu haliyle kalabilir.--Reality 19:41, 31 Mayıs 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddenin selameti için Takabeg'in eline sağlık diyorum. Şahsen de bilgiler için çok teşekkür ediyorum. --iazak 06:47, 3 Haziran 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kaynaklar bulunabilmiş, madde köy listesinden öteye geçirilebilmişse kalmalıdır. --82 ~145 ileti 10:51, 8 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum --Türkiye'deki Kırım Tatarları maddesi artık kalacaktır herhalde ama Bulgaristan'daki Kırım Tatarları maddesinin durumu feci :) İlgilenmeyi düşünenler var mı acaba ? Takabeg ileti 10:15, 9 Haziran 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Madde adı değişince daha iyi olmuş. Kaynaklanmış da; ancak daha fazla kaynak yok mu? Sadece iki tane var şu anda.--Rapsar 13:14, 9 Haziran 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.