Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Remzi Yurtsever İlköğretim Okulu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 19:12, 6 Ocak 2014 (UTC)

Remzi Yurtsever İlköğretim Okulu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer kabul edilmesi için buradaki kriterlerden en az ikisini sağlaması gerekiyor. Küçükçekmece'nin en eski ilköğretim okullarındandır denmiş maddede (en eskisi değil), bu da 7 ve 8. kriterlere yaklaşsa da bunları karşılamıyor.--RapsarEfendim? 09:18, 12 Aralık 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 09:18, 12 Aralık 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum 1923'te kurulmuş bir okulun kd olma ihtimali yüksek ama bir bilgiye ulaşamadım. belki ilgilenen olur. --kibele 22:16, 17 Aralık 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye aynen katılıyorum. Maalesef, sıradan okullarda çıkan bilgiler çıkıyor. Ayrıca bir özelliği yok gibi.--i.e.msj 21:42, 22 Aralık 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Madde içeriğinde yer alan "Beyaz bayrak" ifadesi, son zamanlarda, okullarda temizliği özendirmek, teşvik etmek maksadıyla Valiliklerce verilmekte. Yani Anadolu'da bu belgeyi alan yüzlerce okul var. Eski tarihli olması da ansiklopediklik açısından bize bir şey sunan durum değil. Mesela mezun verdikleri arasında önemli mevkilere gelmiş birisi veya okul binasının tarihi bir olayda kullanılması, vs. anlamında bir veri yok. Bence madde okulun tanıtımına yönelik açılmış. Halbuki okullar kendi web siteleri aracılığıyla bu iş rahatlıkla yapılabilmekteler. VP:KD anlamında maddede bir şey gözükmüyor...-Eğitmenmahmut msj 22:17, 5 Ocak 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.