İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı ödüller listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 20:07, 28 Kasım 2015 (UTC)

Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı ödüller[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Ödüller için ayrı bir maddeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Ana madde'nin ilgili başlığında bir düzenleme başlattım. Önemli ödülleri tablo halinde diğerlerini ile bir kaç cümle ile üst kısmına ekleyebiliriz. Maurice Flesier msj 01:50, 22 Kasım 2015 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Oy vermeden önce Obama, Helmut Kohl, Nine Inch Neils, ve diğerlerine bir göz atmakta fayda var. Ana maddede ödüller bölümünde özet geçilip bu maddeye yönlendirilmeli. --Yesevi (mesaj) 05:52, 22 Kasım 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ana madde yeterince büyük ve çok daha fazla büyüme imkânı var. Önemli ödüller ana maddede yer alır, görece önemsizler (yani tamamı) ise bu listede. Kalmasında sakınca göremiyorum.--RapsarEfendim? 10:28, 22 Kasım 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın 21 Eylül 2015'te bu maddeyi ben oluşturmuştum. Recep Tayyip Erdoğan'ın ödülleri ile ilgili ayrı bir maddenin olması uygundur. Rapsar'ın fikrine katılıyorum. Fakat neye göre önemli olarak yer alacak bilemedim. AYBARS 13:43, 22 Kasım 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu doğrultudaki görüşlere katıldığımdan. --Eğitmenmahmut msj 22:30, 24 Kasım 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ansiklopedik bilgiye ihtiyaç duyulacak bir konu. Müstesna bir durum var. Geniş olduğu için ayrı ele alınmalı. --Kafkasmurat- 07:50, 28 Kasım 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.