Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mihrimah Sultan (Mehmed Ziyaeddin'in kızı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Vikiçizer (mesaj) 19:38, 21 Ağustos 2017 (UTC)

Prenses Mihrimah Sultan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz. Nushirevan11 19:38, 15 Mayıs 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Eklenmesi unutulmuş sanırım, Ürdün prensi ile evlenmiş bir de :P Hükümdar eşi olsa tutunabilirdi belki ama bu durumda kayda değerliği yok.--RapsarEfendim? 23:09, 15 Mayıs 2017 (UTC)
  • Aynı kullanıcının açtığı diğer maddeler de incelemeye değer @Nushirevan11--RapsarEfendim? 23:10, 15 Mayıs 2017 (UTC)
  • Kaynaklar var gibi: [1] [2]. Rapsar ne dersin? İkincide kısa bir paragraf olması biraz düşündürdü; ancak bu kadar bahsinin geçmesi yeterli gibi geldi bana, pek çok basılı ansiklopedide olan maddeler kadar. Bir de burada ve burada çok kısaca yaşamına değinilmekte. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00:22, 16 Mayıs 2017 (UTC)
İlla ki var ama ayrı madde olacak kadar mı emin değilim. Kayda değer aktiviteler yok gibi. Aktarılabilir yahut içerik doldurulursa kaynaklı olarak yeniden değerlendirilebilir.--RapsarEfendim? 00:24, 16 Mayıs 2017 (UTC)
Biraz çalıştım üstünde, olabileceği kabaca bu kadar gibi Rapsar. Arapça bir şeyler çıkabilir tabii bunun üstüne. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00:50, 16 Mayıs 2017 (UTC)
  • @Rapsar, @Nushirevan11, bu SAS'ı dilerseniz karara bağlayalım. Aktarılması söz konusu olabilecek içerik Mehmed Ziyaeddin maddesi için çok detaylı. Hakkındaki kaynaklar "laf arasında" bahsetmiyor kişiden, iki kitapta da kısa birer ansiklopedi maddesi denilebilecek seviyede. Üstüne bir de haber söz konusu. "Çoklu bağımsız kaynaklar" kriterini kapsamakta bence, fazla gelişme potansiyeli olmadığı açık olsa da kalması yönünde şimdilik görüşüm. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 21:17, 13 Ağustos 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.