Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mahalle Mektebi (dergi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. KD'liği ortaya konulamamış...Yukarda da yazdığı üzere burada sayfaların silinmesi, ileride konunun daha nitelikli biçimde ele alınmasına olanak sağlar. KD'liği ortaya konulabildiğinde tekrar açılabilir.Vikiçizer (mesaj) 16:38, 19 Haziran 2016 (UTC)

Mahalle Mektebi (dergi)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz olduğu için silinmeye aday gösterildi VikiMemur (mesaj) 13:16, 18 Nisan 2016 (UTC)

Silinsin Silinsin-Kayda değer olmadığı kanaatindeyim --By Erdo Can (mesaj) 13:19, 18 Nisan 2016 (UTC)

Kalsın Kalsın Düzenli takip etmeye çalıştığım bir dergi. İnternette arama neticesinde atıf yapılan haber ve sitelere rastladım. Yerel ve amatör bir dergi değil, maddenin reklam amaçlı olmadığı kanaatindeyim. Günümüz Türk edebiyatında bir Hece (dergi) kadar ağırlığı olmasa da İtibar (dergi) gibi yeni ama belli bir yayın politikası olan dergi. --Sadrettin 13:33, 18 Nisan 2016 (UTC)

User:Sadrettin, kayda değerliğini ispat edebilir misin bağımsız ve güvenilir kaynaklar kullanarak acaba?--RapsarEfendim? 16:33, 18 Nisan 2016 (UTC)
Vakit ayıramam, vaktim yok. İnternetteki aramada Star ve Yenişafak internet sitesinde haberlere rastladım. Günümüz edebiyatını takip ettiğim, konuya yakın olduğum için görüş belirttim. Lütfen, SAS'ı kapatacak hizmetli, görüşümü bu kapsamda değerlendirsin veya dikkate almasın. --Sadrettin 17:21, 18 Nisan 2016 (UTC)

Kalsın Kalsın Sadrettine katılıyorum --Kingbjelica (mesaj) 19:44, 27 Mayıs 2016 (UTC))

  • Silinsin Silinsin Kalsın diyenlerin gerekçesi mesnetsiz. Kayda değerliği ispatlanmadığı sürece kayda değer değildir. Yeteri kadar bağımsız ve güvenilir kaynağa rastlayamadım.--RapsarEfendim? 15:44, 31 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.