Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Linea interspinalis

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--yabancım 10:43, 13 Ekim 2015 (UTC)

Linea interspinalis[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Hakkında yeteri kadar kaynak ve bilgi yok. Ansiklopedik olmadığını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 09:11, 3 Ağustos 2015 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 09:11, 3 Ağustos 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Silinmesin diye maddeye eklemeler yapıyorum. --DemirciMehmedİleti 10:31, 3 Ağustos 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bir madde hakkında az bilgi olması maddenin silinmesi için gerekçe değildir.--Alperen (mesaj) 10:34, 3 Ağustos 2015 (UTC)
"Kaynaklarda yeteri kadar bilgi" yok, bu gerekçe.--RapsarEfendim? 21:29, 11 Ağustos 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu haliyle hiç anlaşılır değil. Aşırı derece uzmanlık gerektiriyor. Anlaşılması içinde çok iç bağlantı lazım.--Muratero 20:57, 11 Ağustos 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Anlaşılamamasının nedeni latince isimlere iç bağlantı verilememesi. Türkçe Vikipedi'nin tıp alanında yetersiz olduğu çok açık, semptomatik tedavi gibi major bir konuyu bile daha yenice ekledim. Bence silinmesin, öncelikli maddeleri ekledikten sonra bunlara da sıra gelir. --DemirciMehmedİleti 09:03, 12 Ağustos 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Eğer içeriği en kısa sürede geliştirilemezse ben de silinmesi taraftarıyım. Kayda değerliliği var anladığım kadarıyla ama yine de henüz yeterli ve açıklayıcı bir bilgi yok ortada. --Ozankra (mesaj) 22:12, 14 Ağustos 2015 (UTC)
  • Hızlı kalsın ya da ortak bir maddede Birleştirilsin Birleştirilsin silinmesi için bir neden yok. tıp maddelerinin eksik olması varolanların da silinmesini gerektirmiyor. latincelerin bazılarının türkçeleri mevcut, diğerleri de açılmak üzere bu maddelerle ilgilenecek kullanıcıları bekliyor. vikifutbol'un yanına vikitıp, vikikimya, vikifizik, vikisanat, vikibilim'in ekleneceği günlerin özlemiyle.. --kibele 10:44, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap kibele, aslında silinmemesi için geliştirecektim ama hangi birini geliştireyim, bu maddeler kapsamlı bir işbirliği istiyorlar. Latince kelimeleri ekleyip iç bağlantı verilmeli, tıp alanındaki temel konuları toparlayıp bunlara döneceğim ama şu an olmaz. Diğer vikipedistler de anlaşılamadığı için silinmeli diyorlar. Desteğin için teşekkür ederim --KediÇobanıİleti 12:39, 7 Eylül 2015 (UTC)
sizin başladığınız yerden devam ettim aslında. biraz araştırıp resimlere bakıp iç bağları okuyunca anladım ben ilgim olmayan bir konu olduğu halde. anlaşılmaması silinme gerekçesi olamaz zaten. teşekkürler. --kibele 14:25, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ankara üniversitesi kaynağını incelediğimde ansiklopedik bir içerik taşıdığını düşündüm. Bilimsel bir içeriğe sahip olduğu için Türkçe kaynaklar kısıtlı büyük ihtimalle. reob 12:58, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Konunun uzmanı vikipedistlerin katılımı dileğiyle. iazak (mesaj) 13:39, 8 Eylül 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.