Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/La-Tar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 21:18, 31 Aralık 2015 (UTC)

La-Tar[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Arama sonucunda sözü edilen müzik aleti ile ilgili yalnızca bir bilgiye rastlamadım bilgiye rastladım ve ekledim. Tek başına madde olabilecek kadar KD değil. --İnceleme Elemanı (mesaj) 01:24, 16 Aralık 2015 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Tam aktarılsın diyecektim ki gerekçede belirttiğin gibi müzik aletinin varlığını doğrulayabilen kaynağa rastlamadım. Silinmesi daha uygun.--RapsarEfendim? 10:11, 16 Aralık 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Aletin varlığına dair kaynak bulunması sonrasında...--RapsarEfendim? 17:50, 19 Aralık 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Ahmet Aslan maddesine. 16 Aralık'ta SAS'a taşıdım. 17 Aralık'ta kaynak çıkmış. (ekledim elbette) --İnceleme Elemanı (mesaj) 00:34, 19 Aralık 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın bir küçük noktayı da hatırlatmak isterim. eğer kişinin kendisi 'ben şöyle şöyle bir âlet yaptım, şu şu kişilerden de görüş aldım' diyorsa bu, bilginin bu şekilde maddede yer alması için yeterlidir, paco pena'dan doğrulatmamız gerekmiyor. :) --kibele 10:47, 19 Aralık 2015 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Maddeye eklenen kaynak uzantısında "...Ahmet Aslan, uzun yıllar üzerinde çalıştığı “La-Tar” adlı sazından ahenk, koral ve sadelikle armonize edilmiş düzenlemelerle oldukça renkli bir albüm olan “Na-Mükemmel”de yer alan şarkılarını 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde..." ifadesinden de anlaşılacağı üzere, Ahmet Aslan maddesine eklanmesi/aktarılması uygun gözüküyor..--Eğitmenmahmut msj 22:35, 25 Aralık 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.