Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Halkevi yapıları ve İzmit Halkevi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Vikiçizer (mesaj) 19:29, 15 Ağustos 2016 (UTC)

Halkevi yapıları ve İzmit Halkevi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

"Halkevi yapıları ve İzmit Halkevi" başlığını destekleyecek güvenilir kaynaklar yok. Bunlar için yapılmış, basılmamış yüksek lisans tezi filan Vikipedide kaynak olarak kabul edilemez. E4024 (mesaj) 15:24, 21 Haziran 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum İnternette sadece iki tane aynı yazılmış kaynak buldum. Bunlarda zaten maddenin açılmasından 1-2 yıl sonra Vikipedi'dan bakılıp yazılmış. Bağımsız ve nereden yazıldığı belli değil. -- Maniackinq' Manyakral 16:48, 21 Haziran 2016 (UTC)
  • Taşınsın Taşınsın ve Kalsın Kalsın Halkevleri ile bilgiler ana maddeye taşınsın, İzmit ile ilgili olanı da uygun ada taşınarak korunsun. Eğer kopyala yapıştır değilse (kaynakçadaki tezler çıkmadı Google'da) güzel yazılmış bir madde. --cobija 18:27, 21 Haziran 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Verdiğiniz cevabınıza tabii ki de saygı duyuyorum. Ama zaten internetteki sitelerin kopyala/yapıştır yaptıkları çok belli çünkü sayfa 2013 yılında oluşturulmuş ve Google'daki konu ile ilgili yazılar ise 2015 tarihinde yazıldığına baktım. Hemde kaynakçadaki tezler çıkmadıysa Google'da, bu sayfa nereden bakılarak yazılmış. Yani bunların doğru olduklarını nereden bileceğiz? KD değil. --Maniackinq' Manyakral 19:04, 21 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tek başına madde olacak bir özelliğe sahip değil. Halkevleri maddesi var, bu madde aktarılacak durumda değil. Şube için açıklama yapmanında verilen bilgilere göre, gerekli ve ansiklopedik olduğunu düşünmüyorum.--Muratero 05:32, 22 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekli kısımları buradan alıp Halkevleri başlığına ekledim. İzmit Halkevi yerine Halkevi Yapıları başlığında daha geniş ve ayrıntılı bir başlık açılması daha uygun olurdu. Zira Cumhuriyet döneminin ilk mimari eserleri arasında bu yapılar. Ancak her il, ilçe ve kasabadaki halkevlerine ayrı başlık açılamayacağı için bu başlığın da silinmesinden yanayım. Pragdonmesaj 14:26, 6 Temmuz 2016 (UTC)
Yalnız, "yapıları" veya "binaları" buyuk harfle baslayamaz. --E4024 (mesaj) 21:59, 8 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Bir İzmitli olarak sadece bilgi vermek amacı ile yazıyorum. İzmit için Halkevi binası gerçekten çok bilinen bir yapıdır.Şehrin tam merkezinde D-100 karayolu üzerinde yer almaktadır. 70lerden 90lara kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapmış olsada günümüzde sadece toplantı ve okul gösterileri için kullanılmaktadır. Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:00, 8 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum İzmit'teki bahsi geçen yapıyı ve İzmit için gerçekten bilinen bir yer olduğunu bilirim. Ancak bahsi geçen yapılar, yapıldıkları hemen her şehirde aynı öneme sahipti ve ayakta kalanlar hala sahip. Tıpkı İzmit gibi. Yukarıdaki oylamamda da dediğim gibi bu tarz başlıkların Halkevi Yapıları benzeri bir başlık altında toplanılması konuyu daha düzenli hale getireceği kanısındayım. Veyahut yeni bir başlık yerine Halkevleri maddesinin altında düzenli bir hale getirilmesi düşüncesindeyim. Pragdonmesaj 22:11, 8 Temmuz 2016 (UTC)
  • "Y" haric Pragdon'a katiliyorum. --E4024 (mesaj) 22:19, 8 Temmuz 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.