İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hakkı Manav

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 12.44, 10 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Hakkı Manav[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil. Nushirevan11 13:39, 12 Ocak 2018 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Hemfikirim.--RapsarEfendim? 04:23, 13 Ocak 2018 (UTC)
  • Yorum Yorum Bazı eklemeler yapıp ilave kaynaklar da ekledim ama takdir sizindir bu madde konusunda silinmezse sevinirim ama yine de silinmesin diye ısrar etmiyorum. --SarvSarv 18:11, 13 Ocak 2018 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Atama haberleri kayda değer kılmıyor maddeyi. Bunu kaç defa daha söylememiz gerekiyor. Açtığınız yüzlerce madde kayda değer değil. Lütfen anlayın artık. Hâlâ kayda değer olmayan maddeler açıyorsunuz. Yapmayın.--Nushirevan11 19:21, 13 Ocak 2018 (UTC)
@Nushirevan11 dövmeden önce haber verin de gardımı alayım bari. Gayet ılımlı bir mesaj yazmışım, kaynaklar ekledim ama takdir sizin silinmesin diye ısrar etmiyorum demişim, bir dövmediğiniz kaldı. Üslubunuz artık yakışık almıyor, gerçekten önceden belirttiğim gibi iyi niyetli olmadığınızı artık düşünüyorum ve hatta ciddi ciddi provokasyon için burada bulunduğunuzu düşünmeye başladım. --SarvSarv 19:24, 14 Ocak 2018 (UTC)
Ne dövmesinden bahsediyorsunuz? Yukarıda yazdığım cümlede çirkin bir kelime mi var? Birileri bana çirkin ithamlarda bulunuyor diye aynı şeyi taklit ederek üzerimde baskı kuracağınızı mı sanıyorsunuz? Yeter artık. İyi niyetli niçin olmayayım? Provokatör niçin olayım? Kaynaksız bir maddenin kayda değer olmadığını iddia etmek mi provokatörlük? Böyle çirkin cümlelere pabuç bırakacak değilim. Doğru bildiğimden şaşmam. Üslubunuza dikkat edin. Size on defa yazdık bir kişi atama haberleri üzerinden kayda değer olmaz. Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) yönergesini okudunuz mu hiç? Okumadığınız belli. İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz ancak bu mesnetsiz cümleleri kurmaya devam ederseniz şikayette bulunacağım. Bugüne kadar bu ansiklopediye katkıda bulundum, bugünden sonra kimse beni karalayamaz. Ne kadar kolay insanları provokatör olarak yaftalamak. İşinize gelmeyince şu provokatör. Neyi provoke etmişim. Onlarca kez yazdığım şeyleri bana tekrar ettiriyorsunuz ve sonra da ben provokatör oluyorum. Şuraya çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum.--Nushirevan11 11:21, 15 Ocak 2018 (UTC)
@Nushirevan11 daha da çirkinleşiyorsunuz yani, ben 11 yıldır vikipediye katkıda bulunuyorum ama KD kişilere dair geç olsa da ilgili maddeleri yargıçlarla alakalı sıkıntıdan sonra defalarca okudum ve siz KD olmama durumunu yorumluyorsunuz oysa KD olmamakla alakalı bir şeyden bahsedilmediğini ben de onlarca defadır bahsediyorum, ayrıca ben sizin Kaynaksız bir maddenin kayda değer olmadığını "İDDİA" ettiğinizden dolayı değil üslubunuzdan dolayı bu söylemde bulundum ama siz tehdit etmeye başladınız eğer böyle devam ederse asıl ben sizi şikayet edeceğim. --SarvSarv 11:48, 15 Ocak 2018 (UTC)
Onlarca maddede yazdıklarımı bana tekrar ettiriyorsunuz. Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz. Ben yönergede KD olmamakla alakalı bir şeyden bahsedildiğini mi ifade ettim? Açtığınız maddeler yönergelere göre kayda değer olmuyor. Siz hala daha konuyu farklı yere çekiyorsunuz. Bunu anlayamıyorum. Maddede sadece atama haberleri var. Bu durumda ben KD olmama durumunu yorumlamayıp neyi yorumlayacağım? Yönergede bir madde nasıl KD olur bundan bahsediliyor. Bu aynı zamanda ne demektir? KD olmayan maddeler bu kriterleri karşılamaz demektir. Sizin açmış olduğunuz maddeler bu kriterleri sağlamıyor. Anladınız mı? Sağlamıyor. Ayrıca yönergede KD belirlemek için yeterli olmayan durumlar da ifade edilmiş. Yazdığınız cümle ile benim ileri sürdüğüm gerekçenin bir alakası yok. Yazdığım şeyler çok basit. Yukarıda ne çirkin bir kelime ne de hakaret kullandım. Üslubum sizin hala anlamamakta diretmenizden ötürü sitemli sadece. Kimseyi tehdit etmem. Beni çirkin bir üslupla provokatör olarak itham ederseniz buna müsaade etmeyeceğimi ifade ettim.--Nushirevan11 12:07, 15 Ocak 2018 (UTC)
@Nushirevan11 merhum Tarık Zafer Tunaya hoca, sadece kanuna bakıp kanun dışında başka bir şey görmeyen ve sadece kanunu yorumlayıp toplumun gerçeklerini görmeyen hukukçulara "onlar kanun körüdürler" derdi yorumunuz onu hatırlamama vesile oldu. Bu arada üslubunuzu yumuşattığınız için de çok teşekkür ederim. Ama yani Nuri Ok tartışma sayfasında "Kayda değer değillerse SAS'a taşırım" dediğiniz maddelere pek çok (ben açmadım çoğunu) Anayasa Mahkemesi başkanları da giriyor gerçekten Vikipedi'yi boşaltacaksınız endişesini taşıyorum, oysa Vikipedi aynı zamanda bilgiye ulaşım için gerekli bir araç bunu unutmayalım.--SarvSarv 12:19, 15 Ocak 2018 (UTC)
Burada pozitif hukuk cari değil. Buranın kendine göre politikaları var.--Nushirevan11 21:01, 15 Ocak 2018 (UTC)
Yanıtınız için çok teşekkür ederim @Nushirevan11 ama Vikipedi'yi geliştirmeye, buraya katkı sunmaya dair hevesimizi kırıyorsunuz onu da belirtmek isterim.--SarvSarv 22:53, 15 Ocak 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.