Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Frenk Mukallitliği ve Şapka

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 15:05, 6 Ağustos 2016 (UTC)

Frenk Mukallitliği ve Şapka[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bir buçuk yıl önce kaynaksız olduğunu belirtmiş ve bir hizmetlinin hızlı silmesini ummuştum. Ancak TR Vikipedi genellikle beni sükutu hayale uğratır; bu da istisna olmadı. Bir blog yapın, ona dayanarak Vikipediye taraflı propaganda malzemesi doldurun. Kolay gelsin gereksiz tartışmalar. Bakın bunun bile silinmesine karşı çıkan olabilir bu ortamda. E4024 (mesaj) 13:14, 30 Haziran 2016 (UTC)

Maddeyi açan da kuklacı imiş zaten. Bir an önce Silinsin Silinsin. --E4024 (mesaj) 15:48, 30 Haziran 2016 (UTC)
  • Yorum Maddede yoğun bir kaynak sorunu mevcut, tümüyle şahsen yayımlanmış bir bloga dayanıyor. Blogda da kaynaklar yok ya da göremedim. --evolutionoftheuniverse mesaj 17:06, 30 Haziran 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Kayda değer bir yazarın idamına gerekçe gösterilen, bu konudaki güncel tartışmalarda da atıf yapılan bir eser olarak kalması gereklidir. Kaynak sıkıntısı var ve içerik düzenlenebilir. Ayrıca oylamada aykırı görüşleri peşinen eleştiren ifadeleri Vikipedi ortamına yakıştırmıyorum. ÖterbülbülBuyrun? 23:59, 1 Temmuz 2016 (UTC)
@Öterbülbül Konusu kayda değer zaten, ancak maddenin tümü güvenilir olmayan kaynaklardan oluşturulmuş. Geçmişe bakarak görülebilir, SAS sırasında kaynaklar çıkarılmış. Eğer SAS bitmeden düzenlenirse kalabilir, şu hâli ile düzenlenip düzenlenmeyeceğini bilemem. --evolutionoftheuniverse mesaj 01:26, 2 Temmuz 2016 (UTC)
  • Kalsın Ankara Siyasal'ın bir yayınından maddenin en az dörtte birini kaynaklandırabilirim, Aslı Yılmaz'ın 1925: Karşı Devrimciliğin Tasfiyesi ve Cumhuriyetin Yönetsel Kuruluşu başlıklı makalesi. GMT ile sabah bakarım. Yayın burada. --evolutionoftheuniverse mesaj 01:41, 2 Temmuz 2016 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --evolutionoftheuniverse mesaj 16:55, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.