Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Zaitsév 15:27, 12 Şubat 2016 (UTC)

Fatih Kız Lisesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Vikipedi:Kayda_değerlik_(okullar) daki kıstaslardan sadece Okulun kayda değerlik kıstasları uyarınca uygun bulunmuş Vikipedi maddesi olan birden fazla mezunu veya personeli bulunması nı karşılıyor. KD olması için en az 2 kıstası sağlaması gerek --Zaitsév 17:08, 17 Ocak 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin İkinci kriteri ben de bulamadım. Vikiçizer (mesaj) 20:04, 18 Ocak 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekli kriterlere sahip değil. Ιβο (mesaj) 12:57, 23 Ocak 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Maddeye, kaynak olarak kullanılabilecek birkaç bağlantı ekledim, bu hâliyle genel kayda değerlik kriterlerini sağlıyor gibi. Bunun yanında okulun ilk binasının az da olsa 7. kriteri karşıladığını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 20:33, 24 Ocak 2016 (UTC)
    • İmam Hatip olsun olmasın tartışması ve yerinde onyıllardır yeller esen ahşap bir konak. Bu konakta 15 yıl 1936-1951 arasında geçici olarak kalınıyor. 1951-1959 arası başka bir okula, en sonunda 1959'da tarihi değeri olmayan şimdiki binaya taşınıyor. Konak hala ayaktaysa zaten kendisi kayda değer bir vikipedi maddesi olmalı. Konağın bir döneminde de bir okula konaklık ettiğinden bahsedilir. Geçici kalınılan ve nispeten ömür süresi içinde küçük olan bir dönem için binayı kriterden sayamayız, zaten kriteri az karşılıyor olmamalı, ya karşılıyordur ya karşılamıyordur. 5. kriteri İmam Hatip tartışmalarından tutturalım desek, o da olmuyor...Vikiçizer (mesaj) 14:46, 25 Ocak 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın yeterince kayda değer.. --kibele 09:33, 28 Ocak 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Evet kurallara baktık mı madde tam sınırda kalmış durumda. Arkadaşımız mezunlarını belirtmiş, bu şöhretli mezunlarının sayfalarında da liseye bağlantı var. Ayrıca wikipedia'da, İstanbul'daki çoğu lise bulunmaktayken (kriterleri karşılayan da var karşılamayanda) bu maddenin silinmesi taraftarı olamıyorum. --Muratero 13:23, 29 Ocak 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum @Muratero SASlarda çokça yapılan bir hatayı yapıyorsunuz. "Ayrıca wikipedia'da, İstanbul'daki çoğu lise bulunmaktayken (kriterleri karşılayan da var karşılamayanda) bu maddenin silinmesi taraftarı olamıyorum" demişsiniz. Her maddenin kayda değerliğinin ayrı ayrı değerlendirildiğini belirtmek istiyorum. "Şu madde KD ise bu da KD dir." "Şu madde silindiyse bu kesinlikle silinmelidir." tarzı yaklaşımlar kabul edilemez. KD olmadığını düşündüğünüz başka bir madde varsa silinmeye aday gösterebilirsiniz. --Zaitsév 14:24, 30 Ocak 2016 (UTC)
Selamlar Zaitsév. Acaba "yeterince kayda değer..." şeklinde açıklama yapsam yeterli olur muydu? Eğer öyleyse bundan sonraki SAS'larda öyle yazayım diyorum da. Benim açıklamamın ilk bölümünde "Arkadaşımız mezunlarını belirtmiş, bu şöhretli mezunlarının sayfalarında da liseye bağlantı var." ifadem kalması için görüşüm. "Ayrıca" ile başlayan cümlem ise durum tespitidir. Bundan sonra durum tespiti gibi şeklinde açıklamalarda bulunmam.Sağlıcakla kalınız...--Muratero 18:50, 31 Ocak 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Normal, sıradan, yani Anadolu'nun herhangi bir ilindeki okulları değerlendirmemiz gibi, İstanbul'daki eski/köklü okulları değerlendiremeyiz. Bu okulların geçmişinde, tarihin derin izleri olduğu, daima göz önünde bulundurulmalı. Biz Web üzerinden Kd lik emareleri aramaktayız. Ya internetten önceki dönemler? O yüzden bu tür maddelere bir defa silinsin demek için en az on defa düşünmek gerek..--Eğitmenmsj 22:51, 2 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın VP:OKUL kriterlerini karşıladığını düşünüyorum. --Mecnun (mesaj) 10:47, 11 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bence de yeterince kayda değer. --►Cekli829 12:16, 12 Şubat 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.