Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ege Seramik

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.

Ege Seramik[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Reklam içeren ve başka yerden kopyalanmış metinlerle yazılmış. @Sakhalinio'nun kalması yönünde fikirleri var. Belki açıklama yapar, tartışmaya katılır ping atayım.

Şöyle reklam içeren cümleler mevcut:

kalite standartlarına önem vererek, istikrarlı yatırım, büyüme azmi ve yaptığı yenilikler ile günümüzde sektörün en önemli firmalarından biri olmuştur.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 2009 yılında "Digital Tile by Ege Seramik" markası ile dijital baskı teknolojisini ilk defa kullanarak, yarattığı inovasyonla sektöre önemli katkı sağlamıştır. Ali Haydar (mesaj) 13.13, 16 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Sayın @Ali Haydar, mesaj sayfanızda da yazdığım gibi silmek yerine kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik şablonlar kullanılabilir. Bu sayfaya önce KD koydunuz, sonra telif, şimdi reklam diyerek SAS'a taşıdınız. Ama reklam içeren cümleleri [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Ege_Seramik&type=revision&diff=21320284&oldid=21320082 sildikmi sorun çözülebilir aslında. Selamlar Sakhalinio (mesaj - e-posta) 13.39, 16 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

hızlı kalsın, kayda değer, düzenlenmeli.. --kibele 15.05, 16 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.