Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ebru Köksal

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. --Superyetkinileti 20:52, 17 Ocak 2014 (UTC)

Ebru Köksal[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Biyografisinde kendisini kayda değer yapabilecek herhangi bir noktaya rastlayamadım. Bir kulübün yönetim kurulunda olması yeterli bir kriter değil. Hakkında yalnızca birtakım açıklamalarının yer aldığı haberler mevcut. Kayda değer olmadığını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 18:56, 17 Aralık 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 18:56, 17 Aralık 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın bir kulübün yönetim kurulunda olmasından daha fazlası var belli ki haberlere bakılırsa. tff genel sekreterliği mesela. orada yer alan ifade önemli:"Ebru Köksal, Eylül 2010'dan bu yana Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu'nda yer alan ilk kadın ve ilk Türk olma unvanına sahip." bu ifade şurada da doğrulanıyor. bir de yılın yöneticisi ödülü. kayda değer bir ödül müdür bilmiyorum ama öyle görünüyor. sonraki yıl da jüride adı geçmiş. yapılan açıklamalar da kallavi cinsten, ikincil kaynak sayılıyor: [1], [2],[3],[4], [5], --kibele 19:44, 17 Aralık 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kibele'nin gösterdiği kaynaklar doğrultusunda.--i.e.msj 21:54, 18 Aralık 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kibele nin gosterdigi kaynaklardan Batiakdeniztv haberi TFF den aliyor. Odulunu sitede bulamadim [6] ve Juride adi gecmesi kayda deger olmasi icin yeterli degil kanisindayim. TFF de belirli bir surecte yaptiklariyla gundem olusturmus kisiden ibaret.--Tacci2023 (mesaj) 16:59, 19 Aralık 2013 (UTC)
siteye adını yazmanız yeterli olurdu bulmanız için. burada gündem oluşturmasıyla değil, bu gündemle alıntılanmasıyla ilgiliyiz. ayrıca 'ilk kadın, ilk türk' olması meselesi de gözünüzden kaçmış sanırım. bu sadece o sitelerde değil rummenige'nin konuşmasıyla haberlerde de yer bulmuş. bunların toplamına baktığımızda kd olduğu görülebilir. umalım ki takım meseleleri bu kd oylamalarına yansımasın. --kibele 17:15, 19 Aralık 2013 (UTC)
Evet gordum tesekkurler. Galatasaray in belirli donem yoneticisi, bu sayede TFF ye giriyor, ayni sekilde uluslararasi organizasyonun yonetim kurulunda belirli bir donem yoneticilik yapiyor ve gidip bir odul aliyor. Bu arada takim, taraftarlik tartismasina cekmenizi takdir ederim. Madde nin KD kararı alınırsa, bahsettiğinize ek olarak 2011 Türk futbolu şike davası nı etkileyen kilit kişilerden biri olduğu içindir. İlgili içeriği madde ye ekledim--Tacci2023 (mesaj) 16:33, 20 Aralık 2013 (UTC)
bu eklemeniz ve diğer kaynakları da göz önünde bulundurarak hâlâ silinmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? kibele 13:24, 30 Aralık 2013 (UTC)
evet, cunku sike davasini etkilemesi subjektif bir kavram olabilir. Sike Davasi Maddesi'nde bu kavrami gormedim.--Tacci2023 (mesaj) 17:33, 6 Ocak 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.