Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dümbüllü'nün Fesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. İsmail Hakkı Dümbüllü maddesi ile birleştirilecektir.--Vito Genovese 20:05, 26 Nisan 2017 (UTC)

Dümbüllü'nün Fesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Şevket Çoruh'a devredildi haberleri öncesi böyle bir nesnenin varlığına dair haber bile bulunmuyor. KD olmadığını düşünüyorum. ÖterbülbülBuyrun? 13:40, 4 Nisan 2017 (UTC)

  • kavuk kadar ünlü olmasa da var tabii böyle birşey. belki ikisi bir maddede değerlendirilebilir.. --kibele 17:18, 4 Nisan 2017 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Kavuk gibi kayda değer gözükmüyor. Kayda değer olduğu ispat edilse dahi ayrı bir madde açacak kadar içerik yok gibi. İsmail Dümbüllü maddesine, tekrarlar ve ansiklopedik olmayan kısımlar temizlenilerek aktarılması gerektiğini düşünüyorum (kavukla alakalı içerik fesle alakalı içerikten daha çok).--RapsarEfendim? 01:02, 5 Nisan 2017 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın İsmail Dümbüllü maddesine. Tek başına kayda değer bir madde değil. kibele'ye teşekkürle ve Rapsar'a katılarak. ÖterbülbülBuyrun? 12:55, 5 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.