Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Coşkun Öztürk

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 16:58, 26 Nisan 2017 (UTC)

Coşkun Öztürk[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil. Nushirevan11 ☾★ 20:46, 28 Mart 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Sadece Yargıtay'da değil HSYK ve Uyuşmazlık Mahkemesi'nde de görev yapmıştır. --SarvSarv 22:17, 28 Mart 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin O kurumlarda görev yapması kayda değer yapmaz.--Nushirevan11 ☾★ 22:24, 28 Mart 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Diplomatlar (Büyükelçi, Başkonsolos) ve Mülki İdare Amirleri (Vali, Kaymakam) KD, en azından bir kriteri var artık hukukçular için de bir kriter konmalı, ona göre madde açayım, sürekli bu bence KD'dir şurada da görev yapmış burada da görev yapmış diyerek ve tanındığını (bazı kaynaklar görünce) düşünerek madde açıyorum en azından kişiler başlığına en azından her hukukçu olmasa bile Yüksek Yargıçlara dair bir kriter getirilmeli; çünkü Anayasa Mahkemesi üyeleri KD, Yargıtay ve Danıştay üyeleri aynı seviyede olmalarına (hepsi Yüksek Mahkeme malumunuz) karşın KD değil inanın o bile benim kafamı karıştırıyor. (Samimi itirafımdır.) --SarvSarv 21:11, 29 Mart 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bununla ilgili Chansey arkadaşımız [burada] konuyu tartışmaya açmıştı. Görüş bildirirseniz faydalı olacaktır. Ancak danıştay, sayıştay,yargıtay,anayasa mahkemesi üyeler, vb kayda değer kabul edilmiyor. Bunun için bu tarz maddeleri açmak hem emek kaybı hem de burada bizler için vakit kaybı.--Muratero 17:48, 1 Nisan 2017 (UTC)
  • Diğer meslek gruplarına ilişkin olan politikalarımız nedeniyle Sarv'ın kafa karışıklığını anlayabiliyorum. Bu konuyla ilgili Chansey'in teklifine gereken ilgiyi göstermemiz gerekli, bunu bir özeleştiri olarak söylüyorum. Sarv'ın da bu konu hakkındaki genel düşüncelerini gerekçeli olarak orada duymak isterim. Bu madde özelinde; şu gibi kaynaklar görsem de, Öztürk'ten kayda değerlik konusunda bir anlam ifade edecek derecede bahseden tüm bağımsız kaynaklar HSYK ataması çerçevesinde bahsediyor. Bu nedenle kayda değer olmadığından silinsin. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 21:41, 1 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.