İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Cem Erkara

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Vikiçizer (mesaj) 20:18, 10 Ağustos 2016 (UTC)

Cem Erkara[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olduğunu ortaya koyacak yeteri kadar bağımsız ve güvenilir kaynağa rastlayamadım.--RapsarEfendim? 16:22, 15 Haziran 2016 (UTC)

Katıldığı kategori "masters", yaşlı sporcuların katıldığı bir kategori (bkz). Veteranlar için ayrı değerlendirme gerekmez mi?--RapsarEfendim? 17:31, 15 Haziran 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Bir sene (kac ay?) Ingiltere'de dil kursuna gitmis, cok iyi Ingilizce biliyormus. (Tabii kaynak yok.) Masallah! Ben en az 11 sene ciddi bir Ingilizce egitimi aldim ama "çok iyi" Ingilizce konustugumu soyleyemem. Bu bir madde degil, "CV". (Hani orada hersey abartilir ama işe giris mulakatında yelkenler suya iner...) Umarim silinir de baskalarina kotu ornek olmaz. --E4024 (mesaj) 17:45, 10 Temmuz 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 12:09, 2 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Vücut geliştirme ülkede çok popüler, bu işte belirli bir başarı elde eden çok fazla insan var, eğer gerçekten adının unutulmamasını sağlayacak başarılar varsa bunlar detaylıca işlenmeli, aksi halde Türkiye 3.sü/evli/ticaretle uğraşıyor şeklinde basite indirgenebilecek bir bilgi varsa silinmeli. --Lucretia666 (mesaj) 05:52, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.