Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bitay Teknoloji

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.
Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 15.16, 23 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

Bitay Teknoloji[kaynağı değiştir]

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Tartışma için öngörülen süre dolmuştur. (yenile)
Tartışma için öngörülen süre dolmuştur. (yenile)

Reklam madde. Konu hakkında olan kaynakların hepsi basın duyurularından ibaret olduğu için VP:ŞİRKET'in birincik kriterini karşılamıyor. Kayda değer olmadığından silinsin. ~Styyx...but ponified 22.55, 16 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

  • Silinsin.-çavdartarlasındakiçocuk 04.27, 17 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
  • Silinsin gerekçe yerinde. Assyrtiko (mesaj) 06.02, 17 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
  • Silinsin Silinsin VP:REKLAM gereğince Kadı Mesaj 07.58, 17 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
  • Silinsin Silinsin Reklam olduğu bariz silinmesinden yanayım. Mustafa MVC 22.49, 17 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
  • Silinsin Silinsin: VP:ŞİRKET uyarınca kayda değerlik şartlarını yerine getiremiyor. Silinsin. Nedim Gâyet Bir (mesaj) 11.47, 19 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
    Merhabalar,
    Kripto para borsaları ile ilgili bilmediğim herhangi bir kısıtlama durumu söz konusu ise öncelikle herkesten özür dilerim. Ancak global birçok marka hakkında gerekli bilgilendirmeler yer alırken Türk kripto varlık platformlarının birçoğunda hakim olmadığım bir sebepten ötürü ilgili içerikler kaldırılmaktadır. Paribu, Bitexen, BTC Türk gibi köklü firmalarımızın sayfaları reklam amaçlı içeriklerden dolayı kaldırıldığını gördüm. Bu sebeple tıpkı global borsalarda olduğu gibi erişebildiğim tüm bilgilerle elimden geldiğince tertemiz ve tarafsız bir içerik oluşturmaya çalıştım. Yine yerli kripto para borsalarından biri olan ICRYPEX için de sayfa içeriğini örnek aldığımı söyleyebilirim. Aşağıda hiçbir engelleme bulunmayan global kripto para borsalarının sayfalarını bulabilirsiniz. Ülkemizden dünyaya açılan ve birçok ülkede lisansı bulunan Bitay markasının içeriklerini tümüyle kendim oluşturmaya çalıştım. Ancak eksik ya da yanlış yapmış olduğum bir şey varsa ve beni bu konuda bilgilendirebilirseniz, büyük bir mutlulukla gerekli düzeltmeleri yapabilirim.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/OKX
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Binance
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Bitfinex
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Icrypex
    Bu sayfayla ilgili olarak aşağıdaki konu başlıklarında inceleme söz konusudur;
    1- Bu madde, öksüz maddedir; zira herhangi bir maddeden bu maddeye verilmiş bir bağlantı yoktur.
    2- Bu maddenin konusunun şirket ve kuruluşlar için kayda değerlik yönergelerini sağlayıp sağlamadığı belirsizdir.
    Birinci madde ile ilgili gerekli bağlantıları olabildiğince sağlamaya çalıştım ancak yönlendirmeniz durumunda gerekli düzenlemeleri tam anlamıyla yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim. İkinci madde ile ilgili olarak tamamen bağımsız kaynakları kullanarak mümkün olduğunca kaynakça eklemesi yapmaya çalıştım, umarım yeterli olacaktır. Bu konuda da eksik bir bilgim varsa, yine yönlendirmelerinize sonuna kadar açığım.
    Amacım sade ve temiz bir içerikle Türkiye'den dünyaya açılan kripto para platformlarımızın içeriklerine de global markaların içeriklerinde olduğu gibi özgür ansiklopedimizde yer bulacak şekilde düzenleyebilmektir.
    Herkese saygı ve sevgilerimle,
    Teşekkürler. Bünyamin Turgut (mesaj) 22.15, 18 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]
Dünyadaki diğer kripto borsaları ve yatırım firmalarının sayfaları olduğu gibi (aşağıda görebilirsiniz) Türk borsalarının da "reklam içermeden" Wikipedia'da olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu denli güven sorunu duyulan bir sektörde kullanıcıların "güvenilir bilgi kaynağı" olarak gördüğü platformumuzda sadece bu marka değil, diğer kripto firmalarıyla da ilgili bilgi edinme hakkı vardır. Dolayısıyla yazının bu marka ve diğer markalar özelinde yayınlanmasının faydalı olacağı kanaatindeyim.
Binance
Bitfinex
OKX Cansusahiin (mesaj) 07.02, 19 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.