Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Beren Gökyıldız

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.Daha özenli SAS adaylıkları oluşturulması eleştirisine katılıyorum. Kullanıcıların enerjilerini gereksiz tüketmemeliyiz. SAS adaylığından sonra maddenin geliştirilmiş olduğunu da göz ardı etmiyorum. --Vikiçizer (mesaj) 21:11, 8 Kasım 2016 (UTC)

Beren Gökyıldız[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'lik. E4024 (mesaj) 07:55, 8 Kasım 2016 (UTC)

  • Hızlı kalsın @Vikiçizer, ben şahsen, aynı şeyleri tekrarlamaktan bıktım ancak ilgili kullanıcı tam araştırmadan maddeleri silinmeye aday göstermekten bıkmadı. Oyuncunun kayda değer bir dizide sürekli karakteri, son kayda değer dizisinde ise başrolü var. Ek olarak bir de sinema filminde başrol oynamış. "Kayda değer filmlerde, televizyon ve sahne gösterilerinde ve diğer prodüksiyonlarda önemli rol oynamış olanlar" kayda değerdir, bunu kendisi de biliyor artık. Ama basit bir GOogle araması dahi yapmadan, kriterleri karşılayıp karşılamadığına bakmadan "madde kısa, düzensiz" ya da "ben tanımıyorum" denilerek kayda değer değil damgası vuruluyor ("kendisinin bilmediği" konularda uzun ve kaynaklı bir madde yazınca "reklam yapılıyor" oluyor zaten).--RapsarEfendim? 09:08, 8 Kasım 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Burada belli isimlerle muhatap olmaktan kaçınıyorum ama takip ve taciz de sıkıyor insanı: Neden maddeyi BS yapan kullanıcıya hiç birşey demediniz? Cevabı ben biliyorum, zahmet olmasın: Kullanıcı adı E4024 olmadığı için. Devamını siz biliyorsunuz zaten. --E4024 (mesaj) 09:13, 8 Kasım 2016 (UTC)
Hiç incelemedim madde geçmişini. Adı E4024 olmayan biri yapsaydı da demezdim evet, zira onlar E4024 kadar uyarılmadı, E4024'e olduğu kadar aynı politikalar kendisine anlatılmaya çalışılmadı. Siz, gerçekten anlayamadığım bir şekilde size anlatılanları yok sayarak hareket etmeye devam ediyorsunuz. Yukarıda kriteri verdim -ki zaten bunu biliyorsunuz artık-, maddedeki içerik de ortada. Hâlâ bu kriteri karşılamadığını iddia ediyor musunuz? Ayrıca ben sizin silinmeye aday göstermenize, kaynaksız şablonu eklemenize falan da takılmış değilim, bunları gayet güzel bir şekilde tespit edip burası için oldukça faydalı işler yapıyorsunuz. Benim takıldığım konu, yeterince inceleme yapmadan maddeleri silinmeye aday göstermeniz. Burada olma amacımız burayı geliştirmekken, ne gereksiz tartışmalarla vakit kaybetmeye ne de aceleyle hareket ederek hatalı kararlar vermeye lüzum var.--RapsarEfendim? 09:37, 8 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.