İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Baskın gen

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.--kibele 22:24, 1 Şubat 2013 (UTC)

Baskın gen[kaynağı değiştir]

Sayfanın içeriği sorunlu yanlış bilgi içeriyor(eski sürümler dahil), içerik kaynaklarla düzeltilse bile bu sayfa da olabilecek içeriğin Gen sayfasına ya da ingilizce wikipedia da olduğu şekilde Dominance (genetics) gibi daha geniş bir sayfaya yazılması daha faydalı olur diye düşünüyorum--Khadkhall (mesaj) 16:21, 27 Ocak 2013 (UTC)

  • Şu sürüm fena değil gibi?--RapsarEfendim? 20:47, 27 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın --kibele 12:58, 28 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- Yazılır nasıl olsa bir şekilde. --i.e.msj 18:57, 28 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kalmasının faydalı olacağı düşünüldüğüne göre kalsın. O zaman ben sayfayı değiştirmeye başlıyorum. --Khadkhall (mesaj)
  • Silinsin Silinsin Sayfayı düzenlemeye başlarken Baskınlık(genetik) diye kapsamlı bir sayfanın hali hazırda yazılmaya başlandığını fark ettim dolayısıyla Baskın gen sayfasına gerek yok.Khadkhall (mesaj)
yeni bir sayfanın yazılması eskisinin silinmesi için bir gerekçe değil. her katkıyı önemsiyor ve en azından geçmişlerini birleştirerek, bu emeği verenleri oraya aktarıyoruz. --kibele 20:18, 29 Ocak 2013 (UTC)
Ne demek istediğimi yeterince açıklamadığımdan dolayı yanlış anlaşılmaya yol açtım. Tabiki herkezin katkısına saygı duyuyorum her nekadar kullandığım ifadeler aksi hissi uyandırmış olsada. Madde de Hiç bir kalıtsal hastalık baskın gen üzerinde bulunmaz ve Dominant Gen her durumda etkisini gösterebilen genlere denir. gibi ifadeler var. Bu ifadeler deki yanlışlıklarla ilgili [1], [2], [3] sayfalar baskın gen ile ilgili de [4] sayfası ne demek istediğimi daha iyi anlatmaktadır.
  • Kalsın KalsınAktarılsın AktarılsınÖzür dilerim diğer verilen oylara bakmadan hızlıca vermiştim bu oyu. Baskınlık (genetik) maddesi varmış, aslında madde içerisinde çok fazla bir şey yok. Ancak dediğim gibi yorumlara bakmadan taslak madde olabileceği için kalsın demiştim. Madde adı diğer maddeye yönlendirilmeli--Boyalikus (mesaj) 16:37, 29 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın KalsınAktarılsın Aktarılsın Sayfa geçmişinin Baskınlık (genetik) maddesi ile birleştirilmesi için işaretledim.--i.e.msj 03:00, 1 Şubat 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.