İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aytuğ Akdoğan (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Théoden ileti 14:01, 21 Ocak 2014 (UTC)

Aytuğ Akdoğan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Daha önce silinmiş. Hemen ardından tekrar açılmış. Otobiyografik olduğunu düşünüyorum. Zira Bir kullanıcı tarafından can siparane savunuluyor. Fotoğraf ve sözler eklenyiyor. Ayrıca taraflı yazım tarzı dikkat çekiyor. Hızlı sil koydum ama kibele tekrar tartışılsın istiyor. Vikipedistlerin emeğini bu tür reklamlara harcamamalıyız.--Kafkasmurat- 16:39, 16 Ocak 2014 (UTC)

silinme adaylığının üzerinden zaman geçmiş, bu yüzden tartışılması daha uygun olur, silinmesine referans gösterilir diye düşündüm. --kibele 17:08, 16 Ocak 2014 (UTC)

Merhaba, bahsi geçen başlıkla ben ilgileniyorum, çünkü yayımlanmakta olan fotoğraf kendi çekimimdir ve birisi dokunmadıkça orada durur. Maddede yer alan hangi bilginin kaynağı gösterilmemiş ya da hangi açıklama taraflıdır söyler misiniz? -Toplayabildiğim tüm ulusal gazetelerden referans paylaşıyorum- Ona göre gerekli düzenlemeler yapılabilir. Ben açıkçası kişiye dair bir art niyet seziyorum; bu açıdan bakınca 'kayda değerlilik' mevzusu bazen bir kitabın edebi olup olmadığına dair karar vermeye çalışan savcıları/mahkemeleri anımsatıyor bana...Lieoprson

Başka hiçbir şeyle ilgilenmeden kendinizi düşünmeniz gönüllü ansiklopedi Vikipedi'ye uygun bir davranış değil. Bir kere silinen bir sayfayı hiçbir tartışma ya da belirtme olmadan "çaktırmadan" aynen yazıyorsunuz. Katkı yapmıyorsanız, en azından gölge etmeyiniz. Bu işler için otobiyografi siteleri var. Şansınızı denemenizi öneririm. --Kafkasmurat- 19:55, 16 Ocak 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Katiliyorum. Ayrica bir VP:KSY ihlali de yok mu? --E4024 (mesaj) 20:35, 16 Ocak 2014 (UTC)

Oylama için yetkim yok, misafirim, ancak görüşüm, bahsedilen düzenlemeler yapılsın ve başlık yayına devam etsin

  • Hızlı silinsin Lieoprson kullanıcısına nacizane tavsiyem, kişisel tanıtımını yapmak için başka mecralar kullanmasıdır. Eldarion 11:48, 18 Ocak 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum.--i.e.msj 00:12, 19 Ocak 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.