İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Armağan Durdağ

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:42, 13 Mayıs 2016 (UTC)
(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

VP:MÜZİK sayfasındaki kriterleri sağlamıyor, şahıs hakkında yeteri kadar bağımsız ve güvenilir kaynak da bulamadım. Maddedeki iki kaynaktan teki de kendi sitesi, bağımsız değil.--RapsarEfendim? 03:26, 2 Mayıs 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 03:26, 2 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Yeni kaynaklar ekledim, şu anda kaydadeğerlik açısından yeterli nitelik ve sayıda kaynağa ulaştığını düşünüyorum. Bilim gibi, senfonik müzik gibi popüler olmayan konularda çalışanlar hakkında kaynak bulmak hakkaten iğneyle kuyu kazmaya benziyor. Ama Vikipedi'nin sadece popüler işler üretenler hakkında bilgi kaynağı haline gelmemesi için o kuyuları kazmaya değer. --Başak (mesaj) 09:52, 2 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın eklenen kaynakların yeterliliği nedeniyle ve iğneyle kuyu kazanların çoğalması dileğiyle.. --kibele 22:58, 2 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Başak'a katılıyorum, yeterli kaynak eklenmiş..--Eğitmenmsj 22:44, 3 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.