Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Arkeofili

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 10:03, 4 Şubat 2017 (UTC)

Arkeofili[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar, sizin fikriniz nedir acaba? Burakolik (mesaj) 16:39, 27 Ocak 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Birçok bağımsız kaynak, bu sitedeki haberleri alıntılayarak haber yapmış. Zaten arkeofili, alanında uzman bir ekipten oluşmakta. Bunun farkında olan güvenilir gazeteler de sitedeki içeriklerden faydalanarak haberlerini yapmış. Hatta, "Basında Biz" adlı bağlantılarını tıklayınca, çok daha fazla detay ile karşılaşılmakta. Hatta, sitedeki bilgilerin ışığında birçok kitapta bilgiler verilmiş. thecatchercintherye Mesaj 17:06, 27 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddede hiç bağımsız kaynak yok. Bu hâliyle silinir. "Basında biz" kısmına göz attım. Röportaj, reklam ve içerik sağlayıcı olarak yer almışlar. Röportaj ve reklamlar bağımsız değildir. Onları eledik. Birkaç gazete-dergiye içerik sağlamak tek başına yeterli midir? Tartışılır. Sayfayı geliştiren, kaynak ekleyen olursa pinglesin, tekrar değerlendirelim. --Selahattin ilhan (mesaj) 20:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

Hızlı silmeyi reddederken değişiklik özetinde örnek olarak verdiğim bağlantıyı şuraya bırakayım.--Vito Genovese 20:21, 27 Ocak 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Bu alanda saygın çalışmalar yaptıklarını biliyorum. Bir üst bağlantı güzel. İlk yorumda bahsedilen durumu google haberlerde görmek mümkün; güvenilir kaynaklardan atıf aldığı görülüyor.--Kingbjelica (mesaj) 20:27, 27 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bağımsız kaynak göremedim. Reklam amaçlı açılmış bir sayfa. Sosyal medya hesaplarını afişe ediyorlar. --Nushirevan11 ☾★ 06:58, 28 Ocak 2017 (UTC)
  • Hızlı silinsin Bağımsız kaynaklar yok gerçekten. Güvenilmez bir madde. --Toppolila 08:15, 28 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Reklam amaçlı oluşturulduğunu düşünüyorum, kayda değer görünmüyor. Burakolik (mesaj) 09:03, 28 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum VP:GÜVEN kapsamında bir kaynak ancak kayda değerliğini ispat edip maddesini yazacak kadar VP:BK var mı, incelemek gerekli. Şu şekliyle maddede kayda değerliği ortaya konulamamış.--evolutionoftheuniverse mesaj 22:06, 3 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.