Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İzmir'deki tiyatrolar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. İzmir ile birleştirilecektir.--Vito Genovese 14:08, 16 Mayıs 2017 (UTC)

İzmir'deki tiyatrolar[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

VP:L ve VP:VND. [evolutionoftheuniverse] @trwiki 02:48, 7 Mayıs 2017 (UTC)

  • İzmir'deki kayda değer tiyatroların listesinin potansiyel olarak ansiklopedik olabileceğini düşünsem de; bu nitelikte kaç tiyatro olduğunu ve dolayısıyla listenin ayrı olmasının makul olup olmadığını bilmemiz için tiyatroların kayda değerlik sorunlarının giderilmesi lazım. Bu noktada çekimserim. Bu maddenin İzmir'de tiyatro diye daha genel bir ana maddenin çekirdeğini oluşturmasının en doğrusunu olduğunu düşündüğümün de notunu düşeyim. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 02:54, 7 Mayıs 2017 (UTC)
Rapsar'ın aşağıdaki önerisi mantıklı geldi. İzmir maddesinde bir-iki cümleyle özetlenebilir buradaki kayda değer tiyatrolar. Aktarılsın. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00:05, 9 Mayıs 2017 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Seksen'in tespitleri yerinde. Bu tip listelerde, "tüm tiyatroları verip de yalnızca kayda değer olanlara bağlantı verme sistemi" değil, "yalnızca kayda değer olanları listeleme" sistemi uygulanmakta (aynı mantıkla Türk doktorlar listesi maddesinde tüm doktorları değil, kayda değer olanları listeleriz mesela :) Bağlantı verildiği hâlde maddesi olmayan tiyatrolar, yine yukarıdaki yorumda dendiği gibi kayda değer olup olmadığı belirsiz tiyatrolar. Bu bağlamda, yalnızca maddesi olan tiyatroların toplanıp, İzmir maddesine aktarılması mantıklı olan şey gibi gözüküyor.--RapsarEfendim? 00:03, 9 Mayıs 2017 (UTC)
  • Birleştirilsin İzmir maddesine bir alt başlık olsun şimdilik. İçerik zamanla düzenlenir.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 20:25, 15 Mayıs 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.