İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İsmail Çipe

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Théoden ileti 14:59, 10 Şubat 2014 (UTC)

İsmail Çipe[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Yalnızca altyapıda oynamış. Maddede A takıma yükseldiği yazsa da sadece idmanlarda yer almış ve gördüğüm kadarıyla yedek olarak dahi maç kadrosuna girememiş hiç. Aslında direkt olarak KD değil de, emsal teşkil etmesi açısından aday göstermek daha uygun diye düşünüyorum.--RapsarEfendim? 14:17, 28 Ocak 2014 (UTC)

Bunlar da aynı nitelikteki diğer futbolcular:
Seçkin Doğan
Alperen Uysal
Emre Özer
Ömer Yıldız
Mirsat Budak
Kerem Yiğit
  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 14:17, 28 Ocak 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Çünkü bu oyuncular A takım seviyesine yükselmiş ve neredeys her seviyede oynamış milli oyuncular özellikle Alperen ve Emre Özer bence kalmalı. Çünkü diğer dillerdeki vikipedilerde de alt seviyelerde milli takımlarda oynamış futbolcular vikipedi'si bulunuyor.--Ultraslansi (mesaj) 02:19, 30 Ocak 2014 (UTC)
Alt yapıdaki millî takımlar 13 yaşına kadar gitmekte. Örnek gösterebilir misin "yalnızca genç millî olduğu için" kayda değer olan futbolculardan?--RapsarEfendim? 09:15, 30 Ocak 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin ultraslansi'den, kayda değerlik ilkelerine göre madde açmasını ve yorum yapmasını rica ederek, bir de Erol Erdal Alkan maddesinin (eğer gözümden kaçan bir durum yoksa) bu kapsama girebileceğini not etmek isterim. --kibele 15:38, 31 Ocak 2014 (UTC)
Erol Erdal Alkan
  • Silinsin Silinsin Aslında bu ve benzer diğer futbolcu maddelerine silinsin vermek isterim her zaman ve ilk başta çekimser gibi düşünürken, yeniden değerlendirip, silinmesine karar verdim. Sonuçta daha önce tartışıldığı gibi bu futbolcu amatör. Ama bu durum bildiğiniz gibi İngilizce Vikipedi'de epey tartışıldı. Emin olun, pek çok Vikipedist bu oylamada olumlu oy kullandığına pişmandır (Zannımca). Çünkü bunları eklemekle bitmiyor. Her yıl atamaları var, golleri var, haklarında çıkan bir çok haber var. Hele Türkçe Vikipedi gibi, çok vandal alan ve çoğu kullanıcının sadece kendi biyografisini eklemek için canla, başla, hıraşla mücedele ettiği bir Vikipedi'de, çözüm bulmak çok zor. Aslında sözüm Google'a, yani diyorum ki; "Gözün kör olsun google". Vikipedi'yi de diğerleri ile aynı kefeye koysa idin, ne olurdu? Bu durumda ise; Google'a hak veriyorum. Çünkü, kaynaklı belirli bir otoriteye sahip, tartışmaların yaşandığı, konu hakkında kaynak istendiği başka bir site yok ki..! Yani, bu sözlerden özüm şudur ki; Bana kalsa tüm futbolcu maddeleri silinsin ama bu futbolcu kesin ileride progesyonel olacak, o durumda istemesem de kalacak. Ama, amatör ve elde bu imkan var iken; silinsin diyorum. Muhtemelen bir çözüm bulunmuştur ama gören gözümle bu amatör, profesyonel işine de en kısa tekrar çözüm bulmak iyi olacak.--i.e.msj 05:10, 4 Şubat 2014 (UTC)
İş aslında "amatör KD değil, profesyonel KD" gibi bir ifadeyle çözülemiyor. Andorra millî takımında 80 maça çıkan oyuncu mesela KD kabul edilirken, bu oyuncu amatör bir futbolcu, hatta Türkiye millî takımı oyuncularının kaldığı bir otelde garsonluk yapmaktaydı. Köy çeşmesinde birkaç kriter sunuldu, onlar gayet güzel biçimde özetliyor kriterleri :)--RapsarEfendim? 08:38, 4 Şubat 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Futbolcular için birçok veritabanı var. Burası ansiklopedi olduğundan, ansiklopedik bir durum da görülmemesi sebebiyle silinmesi gerekir. --Kafkasmurat- 22:31, 8 Şubat 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.