Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Çevbir

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.KD'liği bağımsız kaynaklarla ortaya konulamamış, zaten halihazırda bir kaynakçası da yok. İleride usule uygun kaynakçası ile KD'liği ortaya konularak tekrar açılmaması için bir engel yok. Vikiçizer (mesaj) 21:36, 5 Mart 2017 (UTC)

Çevbir[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliğinden emin olamadığımdan SASa taşıyorum --Zaitsév 21:43, 9 Şubat 2017 (UTC)

@Mimar77: Bu kaynaklardan üçünde Çevbir'in bir şeye (ödül töreni organizasyonu, toplantı, vs.) katıldığı bilgisi yer alıyor yalnızca. Sonuncusu da kendi siteleri, yani bağımsız kaynak değil. Sadece Radikal'deki metinde özel olarak konu edildiği bir paragraf yer alıyor, en altta. Şu an için bu paragraf haricinde bağımsız bir kaynakta söz edilmediği için silinsin demek durumundayım.--Vito Genovese 14:15, 23 Şubat 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Vito'ya katılıyorum. --Nushirevan11 ☾★ 17:58, 3 Mart 2017 (UTC)
  • bu sayfadaki kitaplarda kendisinden ne kadar bahsedildiğinden emin olunması amacı ile görüşüm şimdilik kalsın yönündedir. thecatcherintheryemesaj 09:16, 5 Mart 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.