Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Çatlak Öğrenci Platformu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. Madde hızlı silinmiştir. --Superyetkinileti 17:36, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Çatlak Öğrenci Platformu[kaynağı değiştir]

  • Madde bir yerden kopya değil özgün. Fakat KD olmadığına inanıyorum. Özgün olduğu için SAS'a aday gösterdim. --i.е. vposta 11:39, 27 Mayıs 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD Değil. --i.е. vposta 11:39, 27 Mayıs 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD Değil. Şamil Demir (mesaj) 11:40, 27 Mayıs 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak.--RapsarEfendim? 12:18, 27 Mayıs 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bunun için SAS'a gerek yoktu, özgün olması önemli değil, KD olmadığı açık ve yeni eklenmiş bir maddedir. Hızlı sil şablonu etiketlenmeli idi, özgün metin olsa da kriterlere uyup uymadığı kolayca kontrol edilebilecek bir metin. Maddenin açıldıktan birkaç saat sonra SAS'a çıkmasını hiç doğru buluyorum. Özgün metin olan SAS'a çıkacak, olmayan hızlı silinecek diye bir kural yok. Bu tip hızlı silinecek maddeleri buraya taşımak bir nevi bu maddeyi açanların amacına ulaşmasına yol açıyor. Bu oylamanın arşivlenmesinin hizmetlilerce titiz yapılması gerekiyor. Arama motorlarında çıkmaması için arşive ayar verilmesi gerekli. Bu vesile ile "hızlı silinmesi gerektiği açık ve 1-2 günlük" bu tip maddeleri buraya taşımamalarını ilgili kullanıcılardan rica ediyorum...Vikiçizer (mesaj) 21:58, 27 Mayıs 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Vikiçizer'in açıklaması çok yerinde. Aycanileti 14:26, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.